אוי....

סיון b

New member
זהרי

אני לא מכירה אותך, ורק דרך הפורום הזה, אני מרגישה כ"כ קרובה אליך! הלוואי ותרגיש טוב יותר! הלוואי והייתי יכולה לעזור לך באיזושהי צורה! אני מאושרת כל פעם מחדש לקרוא את התשובות שלך! תודה! סיון

Mאיה

New member
מלאכית שלי,

אני יודעת שאינך מחפשת אחר חתונה. גם לא לכך התכוונתי כאשר כתבתי את ההודעה. הדוגמא שנתתי לגביי חברה שלי היא בהקשר חתונה לגביה, אבל נגעה בנושא החשוב. מה שאת משדרת! היא משדרת לחץ- ולכן היא לא מצליחה להשיג את מה שהיא רוצה. וזה,בעיניי, נכון לכל נושא בחיים. הדברים שאנו משדרים! אוהבת אותך מלאנת´אלפים,
Mאיה.

סיון b

New member
מאיוששששש,

אני מתה עליך! את יודעת את זה? כנראה שבאמת לא הנתי נכון את מה שכתבת.... אבל את צודקת. אולי אני באמת משדרת לחץ, אין לי מושג. אבל... אני באמת לחוצה! ראבק אני בת 24 ואני כל כך צריכה מישהו, שאין לי כוח לחכות... אין לי כוח לחכות כל כך הרבה זמן בשביל להיות מאושרת כמו שהייתי... ואני יודעת שאני אהיה מאושרת הרבה יותר ממה שהייתי. זאת אומרת - יש לי למה לצפות, אבל... אין לי כוח לחכות שזה יגיע... אולי אני כמו ילדה - צריכה סיפוק מידי לרצונות שלה, אבל... אני צריכה מישהו! ודווקא עכשיו, אחרי שאני מכירה את ההרגשה הנפלאה הזו, אז אני צריכה את זה יותר מתמיד! מאיוש, איך אפשר להפסיק את הלחץ הזה????? מתה עליך המון! סיון

deep ocean

New member
סיונוש, אני מאד מבינה אותך

אני רק רוצה לספר לך משהו...בפרידה הקודמת מהחבר שלי הייתי מאד מאדדדדדד זקוקה לחום, וכנראה ששידרתי את זה, ובגלל זה לא יצא כלום מהבנים שיצאתי איתם. כיום אני עדיין זקוקה לחום, אבל לא באופן שהייתי זקוקה לו בעבר, אני מודעת יותר, אני מבינה שאני זקוקה כרגע לחום, כי נפער לי תהום ענקי בחום,מגע ואהבה שהייתי רגילה אליהם, אבל בגלל שאני מודעת לכל זה, אני חווה את התחושות שלי, ולא לחוצה כמו מקודם למצוא גורם שיספק את החום. בפעם הקודמת יצאתי עם 4 בנים באותו השבוע (נראה לי שכבר כתבתי את זה פה). כיום אני לא עושה כלום...הם באים לבד. (אם קראת למשל את הסיפור שכתבתי על ההוא שעבד איתי לפני 5,6 שנים). אני גם מודעת לזה שאני רוצה חום, אבל לא דווקא חבר, וזאת תובנה חשובה שהגעתי אליה לאחרונה. זאת אומרת, זה שאני רוצה חום, זה לא אומר שאני רוצה חבר (זה לא חייב ללכת ביחד). בכל אופן אני תמיד אמרתי שהכל מכוון הכל גורל אם תרצי ואם לא תרצי אל תכירי מישהו רק כשאת תהיי מוכנה לזה משכנע? אולי :) מתה עליך חמודה!! מיכלי

סיון b

New member
מיכלי!

תודה על התשובה שכתבת לי! האמת? עזרת לי מאוד! נתת לי להבין כמה דברים שאולי לא הבנתי קודם... רק הבעיה היא שאצלי החום שאני זקוקה מתקשר לחבר. כי יש לי חום ואהבה ממשפחה וחברות ומידידים, אבל אני צריכה את זה כרגע ממישהו מיוחד שיהיה "שלי". ממישהו שיאהב אותי ואני אהיה מיוחדת בשבילו. ואני צריכה חבר! נורא! ויחד עם זה וממנו צריכה את החום והאהבה! ואלי זה נשמע מגעיל, אבל זה לא מתכוון להישמע ככה... האהבה של החברות שלי כבר לא מספיקה! אני צריכה מעבר לזה! והמעבר לזה זה חבר שיתן לי את ההרגשה!!! מיכלי, תודה ! את מקסימה! סיון

זהרי

New member
סיון ../images/Emo36.gif

רציתי לספר לך משהו יש לי פקידה שחוגגת כל 19 לחודש את חודש ההכרות שלה עם החבר שלה בהתחלה זה נשמע כזה בנאלי אבל זה משהו נפלא את צריכה לראות כבר כמה חודשים...צלצולים הודעות משלוחים... וזה לא נגמר ורק משתבח עם הזמן והאמת.. אני קצת מקנא.. כל כך רוצה להרגיש את זה... מעולם לא הרגשתי זאת עם מי שיצאתי והיתי... תמיד לקחו אותי מובן מאיליו... וזה בגללי בעיקר.. בגלל שעשיתי והשקעתי...אבל..כמו שאמרתי ...הרי זה ברור שאתה תתן מעצמך.. כעת אמרתי דיי... אני רוצה להרגיש...להיות מחוזר....לתת מעצמי אבל גם לקבל.... לא יודע למה אני מספר את זה... זהרי

סיון b

New member
זהרי... ../images/Emo24.gif

אני שמחה שסיפרת את זה... אני חושבת שההשקעה הזו בין זוגות זה דבר כל כך נפלא! וגם אני מקנאה בזוגות האלו! גם אני חושבת לעצמי - מתי, לעזאזל, אני אזכה בהרגשה הנפלאה הזו של להיות נאהבת ככה??? זהרי, אתה נשמע לי בן אדם נפלא, וחבל לי שהתיחסו אליך כמובן מאליו. כי זה לא מגיע לך! ובאמת מגיע לך יותר! ואני מה זה מקווה שתדע לשלב בין הדברים! שתדע לקבל (והרבה) מהסביבה ומהחברה שתהיה לך, ושתדע (במידה) גם לתת לאחרים. אני באמת מקווה שתדע לשלבביניהם ולהיות מאושר!!!!!! וזהרי, אומנם אני לא במצב מזהיר כרגע - אבל אתה תמיד יכול לפנות אלי... באמת! מקווה שאתה מרגיש מספיק נוח בשביל זה.. סיון

זהרי

New member
סיון 1

אני כעת קצת מחייך אבל חיוך כזה שונה.. היום יש לי ידידה שכותבת לי שמבקשת סליחה שלא היתה כשהיתי צריך אותה היא לא כל כך הפנימה שבדברים הללו אין לבקש סליחה זהו זה חלף והיא אבדה את הרגע להיות עם ידיד אתמול והיתי צריך לדבר אבל לא היה לי חשק לדבר עם אנשים .. אלא עם מישהו שמכיר לא השבתי לה.. מה אומר לה שאין דבר? הרי זה יושב בפנים.. סיון את בחורה זהב..ממש זהב את קורנת מבפנים.. זהרי

סיון b

New member
זהרי ../images/Emo24.gif

קודם כל אני שולחת לך חיבוק ותודה (מכל הלב) על מה שכתבת לי... מקודם דיברנו על נשמות תאומות, ושאל אותי אם אני מאמינה בזה... אתה חושב שאנחנו גם כאלה? כי ככה בדיוק אני מרגישה עכשיו. המקרה שקרה לך עם ידידה שלך, קרה לי עם החברה הכי טובה שלי לפני חודשיים... נפרדתי מהאקס שלי והיה לי הכי קשה בעולם, והיה לי עצוב נורא, וכל כך הייתיצריכה את החברות שלי, וכ"כ הייתי צריכה את תשומת הלב הזו... וקיבלתי אותה דווקא מחברות פחות טובות שלי, ו... מהאקס שלי. בהתחלה עוד לא נפגשנו, רק דיברנו בטלפון והוא, פשוטו כמשמעו, עזר לי לעבור את תקופת "האבל" עליו... ואיפה היתה החברה הכי טובה שלי? פשוט לא היתה שם בשבילי... שלושה שבועות שלא התקשרה אלי... ואני ישבתי בבית ובכיתי על אובדן החבר, ועל החברה שלא שם בתקופה שאני הכי צריכה אותה (ואני הייתי שם בשבילה, ובגדול, בתקופה הקשה שלה...). היום אנחנו חזרנו להיות חברות... מבחינתי, בפנימי, זה לא אותו דבר... אבל, זהרי, אני כ"כ מבינה את ההרגשה שאין שם מישהו בשבילך בתקופה הכי קשה! אני מקווה שבפעם הבאה שיהיה לך משבר כזה - יהיה מישהו לצידך! ואני לא יודעת אם זה עוזר הרבה, אבל אני כאן! ואתה תמיד יכול לכתוב לי אם תרגיש את הצורך... אתה פשוט לא יודע עד כמה אני מבינה אותך! המון! פשוט המון! אז איפה מי שחושב שאין נשמות תאומות? זהרי, חיבוק גדול גדול
מכל הלב שלי... (ויש לי לב רחב). סיון

זהרי

New member
לך סיון 2

אומר לך מילה אחת קשה לי לכתוב כעת ההרגשה מלווה אותי כל היום ככה... תודה זהרי

deep ocean

New member
מגעיל? ממש לא. מציאותי? כן!!

גם לי לא מספיק החום מהחברים או המשפחה. זה בכלל לא מגעיל, זה מאד טבעי. גם אני צריכה חום מגבר. נראה לי שעל זה אנחנו מסכימות. אבל תתחילי בקטן-תחשבי מהם הצרכים שלך כרגע חום מגבר לא סתם גבר מישהו שיהיה מחוייב לך מישהו שיהיה החבר שלך? אוקיי יש עוד צרכים? הגבלות? לא? אז אפשר להתקדם אז עכשיו כל מה שנותר לך הוא לחשוב אם בא לך להכיר מישהו באופן ייזום כן? יופי אז תצאי למקומות למרות ש...שוב, אני טוענת שהכל גורל אבל אם את רוצה להרגיש שאת עושה משהו למען זה תצאי למקומות ותתחילי גם את עם בנים כן, כן! זה לא כזה קשה את מפחדת? חוששת? מה פתאום שאני אתחיל עם מישהו? שנות ה- 2000 תדעי לך שגברים מוחמאים שמישהי מתחילה איתם מקסימום תקבלי לא אז מה? לא תתפרקי מזה את כן תתפרקי? אוקיי, אז זה הזמן לעבוד על הביטחון הפנימי שנרגיש טוב עם עצמנו אפילו אם נקבל לא עדיין לא שיכנעתי אותך? אוקיי תתחילי לדבר עם אנשים בפאב אפילו אם את לא מעוניינת בהם ותראי שזה יגרום לך להרגיש שהשד לא נורא כל כך למה תהיי מסוגלת לדבר עם מישהו שאת לא מעוניינת בו אפילו שהוא זר? כי ככה זה זאת המציאות את לא תפחדי מהדחייה כי לא תהיי מעוניינת בו ואז כל הפחדים המטומטמים שמקיפים אותנו בחיים לא יצוצו להם!!! רגע רגע כבר הלכת ליישם את העצות? שניההההה שניהההה שיונוש רגע רגע רגע עצה אחרונה- תאהבי את עצמך מבפני-ואף גורם חיצוני לא יגרום לך לאבד את זה אם את כבר אוהבת את עצמך מבפני-עשית חצי עבודה ובינינו, זאת העבודה הכי קשה להתחיל עם מישהו? זה כבר סתם מילים.

סיון b

New member
מיכלי, את כ"כ מקסימה

אני נדהמת כל פעם מחדש! קראתי את מה שכתבת... אז ככה, אני לא מפחדת מלהתחיל עם מישהו... כבר עשיתי את זה הרבה פעמים בחיים שלי (לא יצא מזה כלום אומנם, אבל כרגע זה לא משנה...), אין לי בעיה ואני לא מתביישת. כרגע עוד לא מצאתי את מי שמוצא חן בעיני... ואני מחפשת. באמת! מה שכתבת לגבי גורל... אני לא כ"כ יודעת! אני, באופן אישי, לא מאמינה בגורל... כי אם כן... איפה הגורל שלי עד עכשיו? לא מגיע לי להיות מאושרת? לא יודעת... אני מקשיבה לכל הדעות... בענין של הגורל אני לא מסכימה... באופן אישי. אבל, אני מקבלת את דעתך וממש מודה לך על העצות... אני באמת צריכה לצאת יותר מהבית! וכן, אני כל כך צריכה חום ואהבה מחבר ולא מחברות, בשלב הזה... אבל אני מקווה שזה יגיע בקרוב. וכשזה ידיע, אני מבטיחה לעדכן אתכם!!! מיכלי, שוב, המון המון תודה!!! אוהבת, סיון

deep ocean

New member
העונג כולו שלי :) לגבי ג ו ר ל

זה אחלה שאת לא חוששת להתחיל. אז כמו שאמרת, כל מה שנותר לך זה יותר לצאת מהבית. תשמעי, לגבי גורל, דווקא זה שאת לא מאושרת זה לא אומר שאין גורל. הגורל יכול להעמיד אותך במצבים דווקא בשביל להתמודד עם דברים בעייתים. רוצה לדעת את דעתי לגבי גורל בהקשר של חיי? לפני שנתיים בדיוק הייתה מקריות מדהימה,יעני מקריות!, כי אני תמיד ידעתי שהכל מכוון, אני התאשפזתי בבית החולים ועברתי ניתוח וגילו אצלי את הסרטן, אבא של בעלה של אחותי (שמו יצחק) התאשפז וגילו שיש לו סרטן והוא היה במצב קשה מאד, ואחותי (זאת שנשואה לבן של איציק שיש לו סרטן) ילדה את הילד שלה והכל בבית חולים אחד באותו היום!!!!!! פשוט לא יאומן, כולם ב"מקרה" התאשפזו באותו בית חולים, ובאותו היום קרה הכל. כל המשפחה עברה משמחה לעצב. תתארי לך את אמא שלי, באה לבת הבכורה שלה ומתמוגגת משמחה מהילד שנולד-הנכד שלה, אחר כך באה אלי לבת הצעירה שלה וכואבת את כאבי, אחר כך הולכת לבקר את איציק וכואבת את כאבו. אז לדעתי אין מקריות בעולם, וכבר מגיל צעיר קרו לי דברים די מוזרים. למשל בגיל בית ספר תיכון, הייתה שעה קבועה שהייתי יוצאת לביה"ס, וסדר היום שלי כל בוקר היה די דומה (למשל רבע שעה מקלחת, חצי שעה אוכל וכו´). היו פעמים שהזמן לא עבר. מה זאת אומרת? הייתי מסיימת את הכל והיה נשאר לי עוד 20 דקות, והעשרים דקות האלו לא היו עוברות, כאילו הזמן נעצר. אחרי כמה זמן קלטתי שכהזמן נעצר, זה אומר ששכחתי לקחת משהו חשוב איתי ללימודים. זה באמת נשמע לכם ממש מטורף, אבל באמת זה מה שקרה. לא משנה. יש משמעות לכל דבר ויש משמעות לזה שקיבלתי את הסרטנונים האלה והמשמעות האישית שלי היא שיש דברים שהייתי צריכה לשנות בחיי, דברים שאני עובדת עליהם גם עכשיו, ואפשר להגיד שמאז המחלה כל חיי השתנו לטובה בכל התחומים, אז זאת ראייה של הסרטן כנקודת מפנה חיובית, ויש גם ספרים על זה, זה נשמע מוזר, אבל זה ככה. אז לסרטן מתלווים גם דברים שליליים כמובן, לא הכל חיובי, אבל הם רק קשורים למחלה עצמה, ולא לשאר תחומי החיים. אוהבת אותכם ופתאום היתה לי הארה האחיין שאני הכי קשורה אליו הוא זה שנולד כאשר עברתי את הניתוח הילד הזה הוא פשוט מדהים (נועם שמו) הוא כל כך רגיש ומיוחד שזה משהו האם יש לי קשר מיוחד איתו בגלל הנסיבות? אף פעם לא חשבתי על זה אולי אני סתם מנסה לשייך אבל הוא כל כך אוהב אותי ואני אותו ועכשיו אני מתמלאת בתחושה כל כך חזקה של אהבה כלפיו פשוט חווה את האהבה הגדולה שיש לי אליו. תיכף אני אתחיל לבכות :) מיכלי

זהרי

New member
לכן....ידידות

כעת כולי מתהפך בגללכן אתן כאלה כנות מתוקות..נעים לי לקרא כל מה שכתבתן... אתן בטוחות שאתן קיימות? כולי מזדהא... הכרתי מישהי מיוחדת חולת סרטן שיצאתי איתה שבוע... מישהי שבגלל כל מה שעברה ...הפרידה בין הרגש לבין המילים היתה מפליגה וכותבת בעולמות אחרים ותוך מילה אחת בצאט צמחה אהבה גדולה אבל היא ראתה את זה אחרת רצתה להיות הכי הכי נאהבת ולאחר שבוע...כשראתה שאני ממש ממש איתה קשור ... עשתה סוויץ וזרקה.. את יודעת לא אתאר מה שהרגשתי...אבל האירוניה...שלאחר יום הרגשתי הפוך... ולמה? הבנתי שהיא פשוט עברה וסבלה עד שהצורך החסך שלה לאהבה קצת נפגע אצלה ונהיה אובססי להיות נאהבת בכל רגע על ידי הרבה אנשים... ואני היתי חלק מפאזל של זמן ומספר... ושאת קודמי היא זרקה כמה ימים לפני החתונה... וכל זאת כשהיא בת 22... אז למדתי כיצד אנשים מתנהגים ומהו הגורל שנועד לכל אדם ואדם היא נתנה לי דבר נפלא ואפילו ללא ידיעתה...הרצון והאושר לכתוב... ועדיין... שואל את עצמי אם ישנן אהבות אמיתיות... עדיין שואל.. זהרי

סיון b

New member
זהרי ומיכלי....

הדעות נורא חלוקות בנושא גורל. מיכלי, קראתי את הסיפור המדהים שקרה לך, ואני מאמינה שקרו לך עוד הרבה דברים שגורמים לך להאמין בגורל... ואני??? אני לא מאמינה! לא מאמינה שעל בן אדם אחד נגזר להיות מאושר ומליח, ועל בן אדם אחר נגזר לסבול (לא משליכה את זה על אף אחד מאיתנו, אלא מדברת בכלליות)! ויש אנשים שסובלים וחיים במצוקה, ויש אנשים מצליחים ומאושרים... אם יש גורל, אז... למה? למה הרבה דברים קורים? למה היתה השואה? למה יש כ"כ הרבה אנשים אומללים? אני מקבלת את כל הדיעות ומכבדת את כולן, רק לא מסכימה עם כולן... אבל זו אני... וזהרי, אני מרגישה כאילו אני מכירה אותך, מזדהה עם ההרגשה שלך, למרות שעלי עברו דברים קצת שונים... אני חושבת שבמהות - ההרגשה היא אותה ההרגשה, ואני יכולה רק להציע לך אותי בשביל להרגיש טוב יותר! כי כמו שכבר כתבתי, אני כאן אם אתה צריך אותי! ואני אשמח לתת הרגשה טובה יותר אם רק אוכל! סיון

זהרי

New member
סיון

איני נמצא בפורום הזה הרבה זמן קראתי על כל אחד ואחד מכם אהבתי את האחווה שיש בנכם וכעת לא יודע מה לומר המילים נתקעות ממש לא יודע..סיון... את מכירה את זה שאתה אדם שאוהב לצחוק אדם שאי אפשר להיות לידך ללא שמחה וחיוך אבל כעת או בזמן האחרון אני ככה אוליי בגללה כאילו הכל מתבלבל בפנים אני כמוך מחפש אהבה שאינה משהו רגיל אהבה שתעניק בצורה סוחפת ולאו דוקא בגלל הצורה כמו בגלל האדם מחפש את בת האדם שתעשה לי את זה אבל הימים עוד ארוכים....ומן הסתם הרבה שקיעות תרדנה על הים ... ואני אמשיך להיות כאן ולכתוב.. זהרי

סיון b

New member
וואוו זהרי,

אתה פשוט לא יודע כמה אני מכירה את ההרגשה שכתבת עליה... אני יודעצת שאתה די חדש כאן, אני לא יודעת אם את הקראת את ההודעות עוד מקודם או לא... אבל סתם לרקע הכללי - אני בן אדם שכל הזמן מחייך! גם בלי שיבה אני מחייכת! אני מדברת עם אנשים שבאים לכאן ומחייכת. זה בא לי טבעי לא יודעת למה ואיך! כאילו הולדתי עם חיוך... (אני באמת צריכה לשאול את אמא שלי......), ובאמת - בזמן האחרון פשוט לא כ"כ בא לי לחייך. אני עדיין עם חיוך על הפנים (זה בא טבעי, כנראה), אבל פחות ממקודם. ההרגשה שונה, ועד כמה אפשר להעמיד פני מאושר כשאתה לא!!! ואני כל כך מכירה את ההרגשה... זהרי, אני לא יודעת איך התרשמת מהפורום שלנו עד עכשיו,ף אבל אני מקווה שתמשיך להיכנ ולכתוב לנו כאן! כי אני מבטיחה לך, ואני מדברת בשם כולם (לוקחת את הרשות לכך) שנעשה הכל על מנת שתרגיש טוב!!! אז קח את זה לתשומת ליבך! אנחנו כאן! תמיד! וגם אני....
סיון

deep ocean

New member
סיפור מעניין בהחלט+שיר יפה!!! ../images/Emo23.gif

ושמחה שהיא נתנה לך את הרצון והאושר לכתוב! האם ישנן אהבות אמיתיות? כמובן איפה הן? מחכות לך ממש שם בפינה אתה רק צריך לפקוח עיניים ולראות אותן רוב הזמן מתרחשים כל כך הרבה דברים סביבנו אבל לפעמים אנחנו לא מודעים להם כי אנחנו בתרדמת אז חברי היקר פתח את עיניך ואוזניך עורר את חושיך האהבה תגיע אבל תהיה מוכן לגלות אותה היא לא תגיע על מגש של כסף אומנם יש גורל אבל צריך גם לשתף איתו פעולה.... :)

deep ocean

New member
והנה השיר המקסים!!!!!

שיר שלקוח מהפסקול של הסרט: "תיאורית הקשר" עם מל גיבסון וג´וליה רוברטס. השיר נקרא Can´t Take My Eyes Off You ואני עכשיו הולכת לשמוע אותו. זה הולך ככה [CHORUS 1] You´re just too good to be true. Can´t take my eyes off of you. You´d be like heaven to touch. I wanna hold you so much. At long last love has arrived. And I thank God I´m alive. You´re just too good to be true. Can´t take my eyes off of yoy. Pardon the way that I stare. There´s nothing else to compare. The sight of you leaves me weak. There are no words left to speak. But if you feel like I feel. Please let me know that it´s real. You´re just too good to be true. Can´t take my eyes off of you. [CHORUS 2] I need you baby, and if it´s quite all right, I need you baby to warm a lonely night. I love you baby. Trust in me when I say: Oh pretty baby, don´t bring me down I pray. Oh pretty baby, now that I found you, stay. And let me love you, oh baby let me love you, oh baby.... Repeat Chorus 1 [To fade] I need you baby, and if it´s quite all right, I need you baby to warm a lonely night. I love you baby. Trust in me when I say: Oh pretty baby, don´t bring me down I pray. Oh pretty baby, now that I found you, stay. And let me love you, oh baby let me love you, oh baby.... I need you baby, and if it´s quite all right, I need you baby to warm a lonely night. I love you baby. Trust in me when I say: Oh pretty baby, don´t bring me down I pray. Oh pretty baby, now that I found you, stay. And let me love you, oh baby let me love you, oh baby

למעלה