סיוונוששששששששששששששששששש
מה זה יותר? הגדירי יותר? יותר זה אולי מישהי כמוני?...כי אם כן, אז רק תלחצי על הכפתור ואני מגיעה
אני הולכת לכתוב לך עתה נאום קצרצר שאמרתי אתמול לחברה שלי.(תסלחי לי על העינוי
) יש לי חברה שהיא בחורה מדהימה. היא חכמה, נראית טוב, מדליקה, בחורה שאי אפשר שלא להתאהב בה...אני משוגעת עליה!...ויש לה בעיה, בעיה גדולה מאוד! היא לחוצצצצצצה לחתונה. הרבה מאוד בעקבות לחץ מההורים. היא כל כך מדליקה שיש לה אפילו משפט קבוע ומצחיק:" מאיה, אני חייבת להתחתן, חייבת!, עשיתי כבר כמעט הכל בחיים, בגרויות, צבא, תואר ראשון, מגורים לבד, סימנתי V על כל כך הרבה דברים, אני חייבת לסמן את ה-V האחרון והחשוב הזה- חתונה"...היום היא כבר טוענת שלא משנה לה מה יהיה ואם הנישואים יצליחו(כנראה שהיא אומרת זאת בגלל שאני כל הזמן מזכירה לה כמה מערכת נישואים היא דבר לא פשוט, ואני ההוכחה!)...אבל הבחורה מרגישה שהיא חייבת להתחתן. בחורים לא חסר לה...ובכל זאת היא רוצה את האחד שיניח את הטבעת. אני עמלתי קשות להבין למה הבחורה לא מצליחה למצוא את "האחד". והבנתי! ואתמול פשוט אמרתי לה את הדברים כמו שהם!...היא מדהימה כבר אמרתי, אבל היא משדרת שהיא לחוצה, היא משדרת שהקשר שהיא רוצה זה חתונה, את הגברים שמסביבה זה מלחיץ, אז היא כבר מתחילה בנקודת פתיחה גרועה, מסוייגת מצד הבחורים. אמרתי לה בנוקשות שהיא פשוט חייבת להפסיק לחשוב על חתונה, היא לחוצצצה כמו טמפון ומבריחה את הגברים שאולי יכול היה הקשר עימם להתפתח לחתונה. ומי שנותר עימה אלו גברים שלא מתייחסים ללחץ שלה, כי הם מלכתחילה יודעים מה כוונתם, הם נהנים מהרגע וטו לא!...וכך החברה שלי ממשיכה עוד יותר להיות לחוצה ובנוסף מצטרף לזה רגש האכזבה. מה שאני בעצם רוצה לאמר לך זה שאל לך להילחץ, תהני מהרגעים שאת לבד, נצלי אותם לבילוי עם חברות/רים, העניקי לעצמך זמן שאין באפשרותך לתת לעצמך בתקופת חברות, השרי על עצמך אווירה נינוחה בכל דרך אפשרית, תהני מהחיים. הכל עניין של מה שאת משדרת!!, ברגע שתשדרי נעימות, רבים ירצו להיות לצידך, בחורים רבים ירצו להיות בני זוגך, להיות עימך והאופציה לבחירה תהיה בידייך מתוך מבחר רב. אם תהיי לחוצה, יגיעו ל"שיטחך" כל הבחורים הלא רציניים, שעלולים לפגוע בך. כי הם הולכים באותה מהירות שהם באים. קחי פסק זמן להינות מהרגעים לעצמך. וחייכי המון, עד בוא האביר שלך. אוהבת אותך המוןןן, Mאיה.