אוי תכנסו ותבינו

אוי תכנסו ותבינו

אני לא כותב כלל עם שגיאות כתיב זה פשוט מין סלאנג כזה כמו כע אני כותב סעס זה כאלו יפה ונגיד אני לפעמים אומרים יאפה זה יאפה אבל מוארך אם אתה לא במבינים אני מוכן להחליף שפה הוא בשרת סקניה ,אני לא יודע לצלם תמונות,ואם אתם רוצים דמג רגיל זה 35000 + זה סקיל השריטות קיצר חזק אני בן הישראלים החזקים ביותר אני לא מבין למה אתם כאלה ברמות נמוכות לקח לי חודשים להגיע לרמה הזאת שחרשתי ואני ראיתי שהרמה הכי גובהה פה זה של איציק רמה 105 ד"א איציק זוכר אותי

Don Nirtin

New member
לא מדוייק../images/Emo87.gif

מאיה היא רמה 127 (אולי הספיקה להתקדם מאז).

Hasselblad

New member
עברה מזמן את ה 130 פעם אחרונה שאני

ראיתי היא היתה 133.... אהה ומאיה זאת אמא שלי!!!!!!!!!!!!!!!!

Hasselblad

New member
ואוו אתה ממש לא בכיוון

איציק אפילו לא קרוב לרמה הכי גבוהה בפורום יש פה לא מעט אנשים עם עבודה רביעית... אבל..... פה בפורום הזה בכלל לא איכפת לנו איזה רמה אנשים, ועד כמה הציוד שלהם טוב.... אנחנו פה בשביל הקהילה לא מחפשים מי הכי טוב או הכי חזק (ותאמין לי שיש פה אנשים עם ציוד גודלי בטירוף) וגם בלי הסנלג (שאני מבינה אותו....) אתה עדיין מתנסח בצורה לא ברורה (המשפט הראשון בהודעה שלך על המכורים
) בנוסף הייתי מציע לך לשרשר את כל ההודעות שלך אחת לשנייה, פה אין באנים על ספאם... ולסיום, בנימה חיובית אני סיון בת 26! נעים מאוד יש לי CB רמה 100 בברה, למרות שבזמן האחרון אין לי הרבה זמן לשחק.

deisy

New member
שלום!

אני גלית, עם פריסטית ברמה 107 לגבי השגיאות כתיב שלך, מודה, קשה לקרוא אותך... אז אם אתה יכול "להחליף שפה" זה יהיה מאוד נחמד... פה בפורום אין תחרויות של מי רמה גבוהה יותר או נמוכה יותר, למי יש צייוד טוב או פחות טוב, הרעיון פה בפורום הוא לפרגן לאנשים ... אם אתה מחפש השוואות ותחרויות - אז לא נראה לי שמצאת את המקום הנכון... ואתה כנראה לא מכיר את תפוז, כי בפורום שלנו לא פותחים הודעה חדשה על כל דבר, יש דבר שנקרא "שרשור" שזה אומר שאתה מוסיף הודעה מתחת להודעה הראשית שלך... ואז כל ההודעות מרוכזות במקום אחד ואפשר לקרוא ולא להציף את הפורום... כי כמו שאתה כותב כרגע הכל פשוט לא ברור, מציף את הפורום ועושה באלגן...

P o o f i

New member
וגם כאן ../images/Emo3.gif

-נוסטלגייה- נורא מתאים לאווירת המפגש של הפורום.

icy woman

New member
הפורום הזה

מתפעל מאלו שטסים ברמות ומריע בהתרגשות לאלו שעולים רמה רמה בדם יזע ודמעות אז אם מתאים לך- ברוך הבא

yonVata

New member
חחח..

אתה עף באוויר עם מייפל הא? נו.. כמו שכבר אמרו זה לא הקטע של להתחרות.. ולצערנו או לשמחתנו לחלק מאיתנו יש חיים מעבר למשחק.. כמו צבא, תואר, לימודים, חברים, חברות.. מה שתבחר :) בכל אופן ברוך הבא.. אה.. אני לוחם רמה 29 בקהיני..

למעלה