אוי, קידום, קידום...

מור202

New member
אכן שאלה בעייתית

גם אני נתקלתי באותה בעיה כשפתרתי את הסימולציה... וכך גם רוב התלמידים שהיו איתי בקורס. הראיתי את זה למדריך שלי ואני יכולה להגיד שהוא הסכים איתי שיש בעייתיות עם השאלה ואמר שיעלה את זה הלאה לצורך בחינה מחדש. מה הוא עשה עם זה בפועל- לא יודעת, סביר להניח שכלום... היו עוד כמה שאלות נתונות במחלוקת שעלו במהלך המרתון, וזה באמת היה קצת מעצבן... אבל בסופו של דבר, לא צריך לקחת ללב, בכל מכון יש טעויות - אם בתשובות ואם בניסוח השאלה...

Pearle River

New member
אתם סתם מגזימים ...

לכל מכון יש הפישולים שלו והטעויות שלו, וייתכן שגם בבחינה האמיתית תהיינה טעויות, שכן אף אחד לא מושלם ... לא צריך כ"כ להתרגז ... אכן אנלוגיה מהתחת ... גם אני באנקורי נתקלתי בכמה דברים טיפשיים ... במיוחד במילולי קשה מאוד לפעמים להבין למי התכוון המחבר, ואם אלה הטעויות שלכם, תקחו אותן בעירבון מוגבל, כי אין ממש מה לעשות כדי למנוע אותן.

ohad60

New member
מה שמצחיק

הוא שעשיתי את הסימולציה הזו למועד אפריל ועשיתי בדיוק את אותה הטעות, שבוע שעבר שוב עשיתי את אותה סימולציה, זכרתי שמשהו דפוק באנלוגיה הזו ועדיין טעיתי!!! ימח שמה בקיצור לא לקחת ללב אנלוגיות מהתחת, מנסיון המרכז הארצי הרבה יותר בסדר עם השאלות שלו מכל המכונים. ונכון לקידום יש לפעמים שאלות מהתחת אבל הדהלגיטימציה שאנשים מסויימים עושים למכון היא לא מוצדקת. ובנימה אופטימית זו, מישהו עשה את הסימולציה של אתר פסיכומטרי? איך הלך ביחס לסימולציות אחרות?

johngalt2

New member
זה לא השאלה שמפריעה לי כ"כ,

אלא עצם העובדה שהוא ענה לי בדיוק מה שאני חשבתי, ואז פתאום גילה שהוא עשה טעות, ובמקום לצאת גבר ולהגיד: שמע, עשיתי טעות, והשאלה באמת לא טובה, הוא ניסה לכסת"ח. ועוד בצורה ממש גרועה.

למעלה