אוי צה"ל שלי ... או לא שלי..

shira245

New member
יבין../images/Emo24.gif

על טעויות משלמים,אלו החיים אבל אני באמת מקווה שבסוף תסתדר עם הצבא וישבצו אותך לתפקיד שיותר יתאים לך.ואם לא אז ממשיכים להסתכל קדימה..החיים ממשיכים ואתה בטח שלא הראשון שלא הסתדר עם הצבא.. כל הכבוד על השיתוף והכנות והמון הצלחה בהמשך:]

קראתי הכל.

הכי חשוב שהבנת בעצמך שאתה זה שהרסת לעצמך. אני זוכרת שהגעתי למבחנים ונורא זילזלתי בהם ונכנסתי ללחץ שאנלא אספיק כלום אבל דווקא יש לי נתונים טובים יחסית. בכל אופן, לדעתי תנסה להיאבק על מבחנים חוזרים, יש הרבה מקרים שאיפשרו לאנשים. תבקש עזרה מהבית ספר שלך וכו'. בהצלחה

ShiRan T

New member
כמעט הכל מתחיל מהרצונות שלנו.. \:

רק אנחנו לא יודעים איך דברים ייגמרו O: העיקר שנפל האסימון (איזה ישן זה \: ), ותנסה לתקן נ.ב. יפה לך על פתיחת הלב |: ואין טעם להגיד לעצמנו כמה אנחנו יכולים להיות טיפשים, זה לא עוזר ח D: בהצלחה O:

The Peanut

New member
ארוך ומייגע

אני לא מדברת על מה שכתבת, אלא על כל מה שעברת.
סך הכל עברת הרבה ואני חושבת שהיית עובר חצי מזה אם הצבא היה קצת יותר יעיל. אבל הוא לא. אני ממש מצטערת שהגעת למצב הזה... וכמו שאמרת, אסור לזלזל. דרך אגב, גם אחותי הייתה במצב דומה בהתחלה. היא רק לחצה אנטר במבחן הפסיכוטכני. אבל נתנו לה לעשות אותו שוב עם עפרון ונייר (גילו שיש לה בעייה עם מבחנים ממוחשבים) ועכשיו יש לה קב"א 54. היא כבר השתחררה אחרי ששירתה כמ"כית.

nettus

New member
שתהייה לי בריא

עכשיו סוף סוךף הבנתי למה אתה כל הזמן בבית, ואי ואי כמה אנשים מהביס שלי היו רוצים להיות במצב שלך, בכל מקרה אין מה לעשות תסה לתקן את זה ולחזור לצבא, עם לא תצליח לא נורא לא הפסד כזה גדול

the first duke

New member
יבין, תקרא כמה דברים ותתעודד:

1)לגבי הקב"א זה נכון שאתה אשם וחבל מאוד שזלזלת אבל אם זה מנחם אותך הרבה אנשים חכמים קיבלו קב"א בינוני ולהפך. מה שחושב עכשיו זה שתסתכל קדימה כי לא בוכים על חלב שנשפך. 2)לאנשים כמוך(ממה שאתה מתאר) בסיס סגור זה מתכון לסבל, אם ככה טוב שלא הסכמת שישלחו אותך לבסיס סגור ועוד לקורס מדכא. כל הכבוד לך שבכלל עברת את הטירונות הזוועתית שאתה מתאר. לא בטוח בכלל שעם קב"א גבוה אגב היו שמים אותך קל"ב כי זה נקבע יותר לפי הפרופיל. 3)באשר לברה"ן וכל זה: הם פועלים לפי הגיון משל עצמם ולפעמים במק'ום להתמודד עם מישהו הם עמדיפים להוציא אותו מהצבא כדי לחסוך כאב ראש ובלגאן לצבא. שמע בעקרוןבשביל אנשים כמוך שרוצים שלרת אבל קרוב לבית וללון בבית קיים פרופיל 45 נפשי, אבל לא תמיד הם נאותים לתת אותו. חוץ מזה גם אז יכול להיות שתתקע במקצוע גרוע בגלל הקב"א שלך ותהיה צריך גם לטחון תרונויות עם לינה בבסיס אלא אם כן תוציא פטורים. 4) בשביל אדם כמוך שרוצה לעסוק באומנות/מוזיקה הצבא הוא די סחר חשיבות ויש הרבה במצקועותה אלה שלא שרתו בצבא. אתה יכול להתנדב לעשות שירות לאומי עפ"י חוק ובינתיים ללמוד גם וככה גם תרגיש שתרמת וגם תוכל להתחיל ללמוד את מה שמעניין אותך. לא בטוח בכלל שזה לרעתך שיצאת מהצבא:) בהצלחה רבה....

Liza1987

New member
וואוו... מממ...

אני מקווה שהכל יסתדר.. ויהיה טוב.. =] לפחות אתה מודה בטעות שלך.. ו.. אני מאמינה שהכל יהיה טוב.. :) אל דאגה. =]

למעלה