אוי מה עושים???

bmi גבוה

New member
אוי מה עושים???

יש לי גרייבי למתוק ואני לא מסוגלת לעצור מה עושים???

כן, זה מוכר לכולנו

זה בדיוק האכילה הרגשית שממנה צריך להיזהר. אין מה לעשות צריך להתאפק. זה משגע ומתסכל כי זה כאילו אנו מקפחים את האני העצמי שלנו בזה שאנו לא נותנים לו את מה שהוא צריך . חזקי ואמצי.

שמחה37

New member
שוקולד? גלידה? פיירות יבשים?

מה בא לך? אל תגזימי כי יכולה להיות לך בחילה עזה. שתי קוביות שוקולד זה מעל ומעבר בשלב שלך. ואגב תבדקי יכול להיות שאת לפני מחזור זה קורה כמה ימים לפני וזה מטריף. שמחה

bmi גבוה

New member
הלוואי שזה היה מזה

אבל זה באמת עוד שבועיים פלוס מינוס...אוףףף

שמחה37

New member
זה יהיה בערך עוד 10 ימים

בד"כ זה מתחיל 10 ימים לפני אל יאוש שמחה

dubit1234

New member
גם אני עברתי את זה לפני כמה ימים

בזהירות! אכלתי ממש קצת, אבל כמה פעמים ביום במקום אוכל ועליתי חצי ק"ג

שמחה37

New member
בד"כ זה מתקשר לימים שלפני המחזור

הדחף למתוק לפני מחזור הגיע אחרי השרוול צריך לדעת מינון. אם אתם בקטע של מתוק בריאותי אז אתמול קניתי בשופרסל דיל תערובת בריאות 75 קלוריות ל100 גר'. טעימה מאוד ויחסית דלה בקלוריות. ודובית צריך מאוד להזהר בהחלפה של מתוק בארוחה זה חלק מההרגלים החדשים. בהצלחה לנו
שמחה

bmi גבוה

New member
דובית את יודעת מה הכי נורא

שהייתי היום אתל הדיאטנית וירדתי שני קילו נוספים...בטח כבר העליתי אותם....איך נכנס כל הדובונים אליי???הניתוח כשל???

dubit1234

New member
גם אני נבהלתי כמוך...

עשיתי ניתוח והעלתי חצי ק"ג? אני אוכלת ממש קצת... מהניתוח ועד היום הורדתי 15 ק"ג, אבל כבר שבועיים לא הורדתי גרם והיום עליתי חצי ק"ג
נרשמתי היום לשיעור נסיון של זומבה, ברור לי שזה הולך להיות קשה, אבל אני הולכת לשרוף קלוריות! צריך להגביר את הספורט!

bmi גבוה

New member
אוי אני לא אוהבת

יש לי חבה שהיא מדריכה ויכולתי קבל בחינם אבל לא התחברתי...נמשיך עם הבריכה,מתיחות וסלסה...כמה פעמים את עושה ספורט בשבוע???

dubit1234

New member
לא מספיק

אני בדר"כ צועדת בערב, יותר קריר ויותר נעים. ולאחרונה יצא לי לארח הרבה (מה שגם שבר אותי בענייני האוכל :) ), אזז לא יצאתי לצעוד. בדר"כ משתדלת לצעוד 3 פעמים בשבוע כ- 3.5 ק"מ.

bmi גבוה

New member
לא אוהבת את הדיאט אבל

אוהבת את הסנט דלפור היא מדהימה זה תופס? כי את זה אני בהחלט מוכנה לנסות.

למעלה