לפי סקר שהיה היום ביולן פוסטן
הם נותנים לה בקושי שנה עד שיהיו בחירות חדשות. אני ממש לא מאמינה לשום דבר בה , תראה זה כאילו ששרי אריסון תלך להנהיג את מפלגת העבודה חחחח ככה HTS היא בשביל סוסיאלדמוקרט, היא מבית מאד עשיר , נראית לי כאחת חרשנית שבטח היתה חביבת המורים ביסודי ובתיכון , אחרי זה בטח מצטיינת דיקאן באוניברסיטה שנה אחר שנה אחר שנה אם היא היתה ישראלית היא בטח גם היתה הולכת לקורס קצינות וגומרת חניכה מצטיינת ונשארת גם להדריך בקורס אחרי זה
היא גם התחתנה עם הגבר המתאים שכמובן עוסק בפיננסים באיזה בנק בשוויץ, קיצר אתה בטח מכיר את הטיפוס כבר.. אני אומרת אפשר לעשות טעות פעם אחת זה מעשה אנושי לגמרי, אבל לחזור על אותה טעות פעם שניה זו כבר טפשות לשמה ויעידו הבחירות בביבי פעם שניה במדינת ישראל. הכי מעצבן כל מיני חברים סמולנים פה לא מבינים איך אני לא קופצת מעורי על השינוי ובטח זה בגלל שאני חיה בכפר נידח מוקפת מצביעים מובהקים של וונסטרה שזהו הגוש הכחול..סטראוטיפיות לשמה ,אני בכלל אמרתי להם שאני הפסקתי להצביע למשל במדינת ישראל מאז שנת 1996 כאשר ביבי נבחר פעם ראשונה וכאשר ראיתי שאהוד ברק נבחר אחריו ואחריו אריק שרון ואחריו אולמרט ואחריו ביבי שוב, אז אני אומרת שאלו בחירות שמראות על טפשות ואין להן שום אופק מדיני או כלכלי שיזניק את ישראל לעתיד טוב יותר ואותו דבר סוסיאלדמוקראט, הם יפתחו את התקציב כי צריך להחזיר למדיניות הרווחה את ימי הזוהר וזה אומר כפליים מסים חחחח אחד גדול ועצוב. ישנה גם מרגרטה וסטאייר מנהיגת מפלגת ראדיקל שתאכל את הלה בלי מלח . אבל בכל מקרה אני מאחלת להם בהצלחה ואפילו שלא לילד הזה פיללתי אני רוצה שהם יצליחו.