אוי לא, הסכמ"ש נשכח!

אם היית רואה אותה מסתובבת באוניברסיטה

ב8 בבוקר לא היית אוהבת אותה יותר
אני בדעה שאנשים בבוקר הם לא אנשים. הם סוג של חייזרים, עד בערך השעה 11 כשרוח החיים נוחתת עליהם

daniel ben ari

New member
גם את אוהבת אותה?../images/Emo2.gif

הייתי בטוחה שאני היחידה
היא כזו נסגדתתתתתתתתתת!!!!1

יו יו

סרט השבוע שלך? משתגעים על מרי. יו, זה סרט כזה חמוד. אני לא מבינה איך לא ראיתי אותו עד עכשיו תכנית/סדרת השבוע שלך? חברים דפינטלי משפט השבוע שלך? Rachel: ..and they told mw they'll do anything to make us feel comfortable, my boss said they will fly me over here or fly you and Emma to Paris. Chandler: my boss told me that i'm gonna get a desk lamp.
. זה ממש ממש ממש לא מדויק אבל זה ככ מצחיק שהייתי חייבת להרוס את זה. מה עשה לך את השבוע? יום רביעי. אין על ניסנתיב. מה הרס לך את השבוע? כלום תמונה שעשתה לך את השבוע? תגובה מהירה למה את/ה מחכה בשבוע הבא?יום רביעי פגשת את טלי השבוע? איך איפה למה כמה? אני באמת חושבת שכדאי לשקול להוריד את השאלה הזאת מהסכמ"ש.

g a l4

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo11.gif

סרט השבוע שלך?מצב שליטה(סרט סטודנטים שהוא גם הסרט היחידי שראיתי השבוע
) תכנית/סדרת השבוע שלך?משמורת
משפט השבוע שלך?דמעות באות תמיד בסוף הסתיו,זה עצוב...כל ילדה יודעת! מה עשה לך את השבוע?בכללי היה לי אחלה שבוע
מה הרס לך את השבוע?לא הרגשתי הכי טוב... תמונה שעשתה לך את השבוע? למה את/ה מחכה בשבוע הבא?
פגשת את טלי השבוע? איך איפה למה כמה?לא!(נכון שהפתעתי אתכם?!)

אני

|סרט השבוע שלך? היה אמור להיות צ'אק ולארי, כבר אירגנו הכל ומי לא עבד?
תכנית/סדרת השבוע שלך? חברים
ומשמורת
משפט השבוע שלך? 'אמא שלך התעסקה עם גבר נשוי. אמא שלך זונה. ואת בת זונה.'
הילה פלדמן מלכה. מה עשה לך את השבוע? יום רביעי מה הרס לך את השבוע? שומדבררררררר תמונה שעשתה לך את השבוע? איןאיןיןיןאיןאיןאיאןין' למה את/ה מחכה בשבוע הבא? יום רביעי כבר פגשת את טלי השבוע? איך איפה למה כמה? הפעם לא

daniel ben ari

New member
אללה../images/Emo9.gif

סרט השבוע שלך? 102 כלבים וגנבים!!!
אני לא מאמינה שלא ראיתי עד עכשיו! סרט טוווווווווווווב!
תכנית/סדרת השבוע שלך? משמורת
ואממממ חברים
כי אי אפשר בלי לכתוב את זה משפט השבוע שלך? "זוכר שהתקלחנו יומיים ביום?!" -ידיד שלי מזכיר לידיד אחר נשכחות על מספר הפעמים שהם התקלחו בקורס מש"צים
הוא התכוון כמובן לפעמיים ביום
בנים סטרילים זה מוזר. ונשי ולא מגניב
הם התקלחו פעמיים ביום ואני לא התקלחתי בכלל. בשום יותר
סירחון זה שולט
וגם התערבויות
מה עשה לך את השבוע? הסופ"ש
(מזל שהסכמ"ש בא בדילי
) שישבת אצל חברה מהתנועה עם כל הקבוצה מהמש"צים! היה אדיר! וראינו מיכאלה אז ראיתי את טלי הרבה
ואז ישר ממנה נסענו כמה ילדים לעצרת וממש התרגשתי לראות את כמות האנשים שם
לא כולם על הפנים במדינה הזו אחרי הכל! זה סוגשל נחמה. ואחרי העצרת ישנתי אצל סבא וסבתא וחזרתי רק היום.. אבל עזבו
זה בכלל לסכמ"ש הבא
מה הרס לך את השבוע? אממממ אני חושבת שכלום
תמונה שעשתה לך את השבוע? אין כרגע
למה את/ה מחכה בשבוע הבא? תיאוריה עם מיכלי ו*אולי* הופעה של רונה
פגשת את טלי השבוע? איך איפה למה כמה? נו, במיכאלה
כמה פעמים צריך להגיד?

סכמ"ש צפוןןןןןןןןןןן..

סרט השבוע- הארי פוטר ה-5 ב[בושה רק עכשיו ראיתי..] תוכנית- שנות ה-70 מה עשה את השבוע-סופ"ש בצפוןןןן.. מה הרס- לא שזכור לי.. למה אני מחכה שבוע הבא- לדעת אם יש שביתה או לא?!? פגשת את טלי- לא! ולמה אין שאלת השבוע.. חבל.. נהנתי מזה חחח..

למעלה