אוי לא, הסכמ"ש נשכח!

אוי לא, הסכמ"ש נשכח!

אבוי
|
סרט השבוע שלך?
תכנית/סדרת השבוע שלך?
משפט השבוע שלך?
מה עשה לך את השבוע?
מה הרס לך את השבוע?
תמונה שעשתה לך את השבוע?
למה את/ה מחכה בשבוע הבא?
פגשת את טלי השבוע? איך איפה למה כמה?

סכ"מש שלי../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

סרט השבוע שלך?.... - לא יצא לי לראות סרטים
תוכנית/סידרת השבוע שלך?...... - מי ראה טלויזיה.
. משפט השבוע שלך?......... מחלקה 3 תמיד בראש!! "לקבלת המפקדת מחלקה 3 תימתח להקש 2,3 הקשב
ועוד משפט שהמ"מ אמרה לי לפני שבוע וחצי, "אני מכירה אותך שבועיים אבל כיאלו אנחנו מכירות שנים!
" מה עשה לך את השבוע?.... בהשבעה שלי המ"מ לחצה לי את היד ואמרה שהיא גאה בי....|גאווה
מה הרס לך את השבוע? =( שהייתי צריכה להיפרד מהסגל ומהבסיס ... הייתי נשארת עוד מלא זמן שם!
התמוננההההההההההההההההההההההההההההה -כל הסגל המדהים...
למה אתה מחכה בשבוע הבא?..... - לקבל צילצול מהמ"מ שלי ולעבור תפקיד להיות מכ"ית אני מקווה מאוד.
פגשת את טלי?.... אממממממממ לא יצא לי חחחחח
:- D אני לא מצליחה להעביר את התמונה ...

אני אחרוג ממנהגי ואענה

סרט השבוע שלך? הסרט של חיי. והוא לא קומדיה לאחרונה... תכנית/סדרת השבוע שלך? עדי אשכנזי
... היחידה בטלויזיה שבאמת מצליחה להצחיק אותי... משפט השבוע שלך? "פעם אחת היא יצאה מהדף והחליטה שהיא לא מתאימה יותר לסיפור" מה עשה לך את השבוע? הרבה אנשים טובים. ויורם לוינשטיין המקסים שמלמד אותי משחק
מה הרס לך את השבוע? שהבן אדם הכי קרוב אליי נפטר. זה אמנם לא קרה השבוע, אבל זה בהחלט מה שיהרוס לי את כל השבועות הבאים
תמונה שעשתה לך את השבוע? תמונות הם זכרונות מצולמים. למה את/ה מחכה בשבוע הבא? להיות דודה
ולצלם סוף סוף את הסרט שלי... פגשת את טלי השבוע? איך איפה למה כמה? לא, אבל פגשתי את יובל שפרמן... מספיק קרוב לא?

../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

זהו, שבוע הבא היא אמורה ללדת? שיהיה במזל טוב! אני רוצה דיווח ברגע שזה קורה, אני דודה בעקיפין

אמממ יכול להיות שהילדה תהיה חכמה ותדחה

את יצאתה לאויר העולם
סתם... זה עומד לקרות בקרוב. אני אודיע לך במידה ויטרחו להודיע לי

../images/Emo201.gifעד כמה שאפשר...

ויורם לוינשטיין מלמד אותך? איזה כיף!!! כמה פעמים תלמדי איתו? תספרי... את לא אמורה ללמוד עם שרון אלכסנדר?

פעם בשבוע ביום שני

היה אמור להיות שרון אבל הוא הבריז לנו פעמיים (בטח בגלל איזה תוכנית "מאוד איכותית" שהוא מצלם בימים אלה ראה ערך "הבובות"
) ופיטרו אותו אז הביאו לנו בהפתעה את יורם. הוא התחיל את השיעור הראשון ככה: "אין לי מושג מה אני עושה פה כי הקשר שלי עם האוניברסיטה דיי התערער ביום שלמדתי פה שנה והעיפו אותי מהחוג למשחק כי אמרו לי שלעולם לא אהיה שחקן וזה קצת מוזר שאני מלמד פה עכשיו, אבל טוב נו... זוהי דרכו של עולם"
והמשיך בזה שהוא נתן לנו משימות הזויות מידי שגרמו לי להבין למה השחקנים הטובים שיוצאים מהבית ספר שלו יוצאים שרוטים דפוקים ובלי חיים מחוץ לעולם המשחק
אבל זה כבר דיון ארוך ומייגע שאין לי כוח לפתוח פה. בכל מקרה אני ממש אוהבת אותו והוא מקסים אמיתי...

../images/Emo6.gifיוווו איזה כיף! זה מעולה..

תתחילי ליצור איתו קשרים (לא במובן שאת חושבת כי זה לא יעבוד איתו..
) אבל כדאי כי אם יום אחד תחליטי שיעודך הוא בעצם משחק, אז יהיו לו נקודות זכות אצלו. והוא באמת מקסים, איזה מגניב שהוא ממש מלמד אותך..

אני חושבת שגיליתי כבר את ייעודי וגם אם אני

טועה זה בטח לא יהיה משחק. לא בגלגול הזה בכל אופן. זה לא יהיה רווחי לשני הצדדים
אבל אני מבטיחה להיות נחמדה אליו
מעבר לכך, לא, לא דמיינתי אותו בכיוון הזה

בקשר למשחק?

אמממ אני מאוד מעריכה את עולם המשחק. אני פשוט יודעת שאת רוב הדברים שאני דורשת מהשחקנים שאני מביימת אני לא אצליח לעשות, גם אם אני אדע להסביר את זה בצורה המושלמת ביותר. מה גם שמשחק לדעתי הוא חצי עבודה (בתחום בכלל) ככה שגם אם אם אם הייתי מסוגלת, זה לא בשבילי...

באמת היה מצחיק השבוע עדי אשכנזי...

את לומדת השנה גם משחק?? זה קבוע עם יורם או חד פעמי? אה, ומה עם שרון אלכסנדר?חח

דנדי את לא קוראת הודעות עד הסוף

אני מבקשת ממך לצאת מהכיתה. כן יש לי שיעור משחק קולנועי השנה ופיטרו את שרון כי הוא מבריז מניאק ואנחנו לא אוהבים אותו יותר ויורם מחליף אותו. היום הוא אמר לי באיזה תרגיל שאני צריכה ללמוד לרצוח
זה תלוש מההקשר, אני יודעת, אבל תודי שזה מצחיק...

כן...

שיחקנו משחקי ילדים וכמעט הוצאתי למישהו עין אז נהייתי רחמניה והפסדתי ואז הוא אמר שאני צריכה להיות פחות אכפתית ואני צריכה ללמוד לרצוח. ששחקן טוב צריך לדעת לאהוב אבל גם לרצוח. הוא הרצה לי איזה שעה ולא הבנתי חצי ממה שהוא אמר... נו טוב. עולם המשחק הוא עולם מוזר...
אבל היה ממש כיף

תמרוש5

New member
סכמ"ש:):)

סרט השבוע שלך? נשים על סף התמוטטות עצבים
,שיקאגו,נוטינג היל:] תכנית/סדרת השבוע שלך?דוסון קריק. מיטש
משפט השבוע שלך? "People think that if you love somebody hard enough, then enything's gonna work out. people are wrong" מה עשה לך את השבוע?יום חמישי. ת"א
מה הרס לך את השבוע?ממ סתם חרא מצברוח. תמונה שעשתה לך את השבוע?תגובה מהירה למה את/ה מחכה בשבוע הבא? יום רביעי
פגשת את טלי השבוע? איך איפה למה כמה?

it hearts a while but than it stops

[קלטתי ששכחתי לשים שיר השבוע, אז תוסיפו!]
שיר השבוע שלך? הראל סקעת - אם הוא ילך
אבל בביצוע של החבר'ה מהבסיס. וגם "לוליטה" של אתי אנקרי בביצוע של מישהי מהבסיס. קריוקי-בר שליטה
סרט השבוע שלך? אמ. אמ. רציתי לראות "קלרה הקדושה" אבל נרדמתי עוד בכתוביות הפתיחה.
תכנית/סדרת השבוע שלך? "להוציא את הכלב" זה די נחמד... נועה ברקאי שולתת!11. ויש שם דמות שקוראים לה נעה וככה זה כתוב בכתוביות, בלי ו'!! ואמ, בטח הייתי מאוד אוהבת ER וGOSSIP GIRL אם זה היה טורח לרדת
לא שאני בעד להוריד סדרות, פויה.
משפט השבוע שלך? "היא בחיים לא תקבל גימלים על זה, כולה חתך מסכן" [כעבור כמה שעות] "X קיבלה שלושה גימלים!" שוק חיי
ואמ "הנה החובשת האהובה עליי!", כפרעליו.
מה עשה לך את השבוע? קראש נחמד. שבוע ללא גדנ"עים. אנשים טובים. שלדגיסטים שמכינים לי תה וקפה לרוב.
מה הרס לך את השבוע? חוסר אומץ. בסוף לא ביקרתי בעבודה, והייתי *ככה* קרובה.
תמונה שעשתה לך את השבוע? אני מאוהבת.
למה את/ה מחכה בשבוע הבא? רופא שיניים, שיגיד לי שאני צריכה לעקור שיני בינה - גימלים
פגשת את טלי השבוע? איך איפה למה כמה? נו אתם יודעים, הפגישה השבועית הרגילה.

g a l4

New member
אה נכון גם להוציא את הכלב זה יפה!

רק חבל שבאתי 5 דקות אחרי שהם התחילו לראות ודיי היה לי קשה לעקוב אחרי הדמויות(נו יש יותר מדי
)

אני הייתי בצילומים!!!

ובמקרה
ואפילו תכננתי לגנוב להם ציוד לפני שהבנתי שהוא חשוב למישהו
עזבו סיפור ארוך... אבל ניר ברגמן שולט

למעלה