אוי לאאאאאאא...

אהה וגם

יש לי קונדישנר Crema פסיפלורה לשיער רגיל... (למה אין לי כזה
)

שומדבר מכל אלה...

את ממשיכה לדלות כינים ולשבת מול המחשב, במקום - ללכת לאמא, ולא משנה מה תהא תגובתה, ולבקש את עזרתה. לדעתי כבר הדבקת חצי בית, וזה בהחלט מספיק. תתחילי לטפל במה שנמסר לך כאן - כי את מבזבזת זמן מחשב על זמן כינים. זה ממש לא לעניין. את זקוקה לשמפו נגד כינים. וזאת יוכלו לומר לך בסופרפארם. יאללה, לסגור ת'מחשב ולהתחיל לטפל בכינים. וגם אם אמא ביקורתית - זכרי כי היא תמיד מבקשת את טובתך.

Brownie s

New member
תגידי את השתגעת?? זה נגד ג'וקים!!!

בשום פנים ואופן אסור לה להשתמש בזה על השיער!

לא בראוני...ממש לא השתגעתי ../images/Emo5.gif

ותגובתך למען האמת קצת צורמת... הבסיס לתרסיסים הללו אכן מסוכן לנשימה, לעור ולעיניים, אך הוא בהחלט ממית כינים וביצים, וזה מנסיון אישי. לכן ציינתי את ההערות על משנה זהירות, על זהירות במגע עם העור העיניים וזהירות משאיפת החומרים. לא !!! בראוני אני ממש לא השתגעתי. ובכל זאת - מודה לך על הערתך. שבוע טוב

Brownie s

New member
סורי...

אני לא התכוונתי להעליב או משו כזה, פשוט התכשיר שאני משתמשת בו נגד ג'וקים- קצת קשה לתאר לי שמישהי תמרח את זה על השיער.. אל תקחי אישית

Brownie s

New member
ד"א- יש בטאגליינס שרשור נגד כינים..

תראי אם יש שם משהו שיכול לעזור לך.

נטלי 100

New member
חבל חבל חבל...

אז ככה.. באמת לכי תספרי לאמא שלך.. חבל על השיער שלך חבל על הבריאות שלך,וחבל על כל המשפוחס שלך... תתעלמי מכל ההערות של אמא שלך בסוף היא תקנה לך את החומר לא? את לא חייבת להסתפר! אני לא מאמינה שאמא שלך תתפוס אותך בכוח ותקח אותך להסתפר.. תשתמשי בתכשירים הנוכונים ונגמר הסיפור! אם את לא רוצה לספר לאמא שלך..-טיפשי לדעתי.. אין לך כסף משלך? התכשיר הזה עולה בערך לא יותר 20 שקל... בהצלחה! ~נטלי~ נ.ב אני יודעת שצבע לשיער הורג אותן..

צבע לשיער אכן הורג- מנסיון

כשעבדתי בתור מורה ונידבקתי, לא עזר לי כלום, שום טיפול רק צביעת השיער (זו לא הייתה הפעם הראשונה שאני צובעת אבל הפעם הראשונה שאני משתמשת בצביעת השיער להרג כינים). לאחר הטיפול הקפידי למרוח טיפת רוזמרין מדי בוקר מאחורי האוזניים למניעת הדבקה חוזרת.

../images/Emo18.gif מחומרים מסוכנים ../images/Emo18.gif

ילדה חביבה תיכף אספר לך מה אני עושה לילדים שלי אבל קודם כל ...
תזהרי מכל העצות שנתנו לך על שימוש בחומרים שלא מיועדים לראש וקונים בבית מרקחת מסודר. כל החומרים שאמרו לך כמו נפט ותרסיס ג'וקים רעילים מאוד ואת עלולה להגיע לאישפוז בבית חולים. פעם היו משתמשים בנפט אבל מאז למדו שזה מאוד מאוד מסוכן. את יכולה להרוס לך את השיער הבלונדיני שלך, את עור הקרקפת ואפילו להתעוור ואני רצינית
. מותר להשתמש רק בחומרים שמיועדים לראש
אני אסביר לך מה קורה עם החומרים נגד כינים (ודרך אגב - זה נכון גם לאנטיביוטיקה אבל זה כבר סיפור אחר): פעם הכינים היו מתות מחומרים עדינים, אחר כך הם כבר לא מתו מזה אז המציאו חומר יותר חזק וזה עזר. הכינים התחזקו ונהיו עמידות לחומר החדש והחומר היותר חזק כבר לא עזר אז המציאו חומר עוד יותר חזק ועוד יותר חזק ועוד יותר חזק וכך הלאה. החומרים שיש היום, גם החומרים לראש, מאוד מאוד חזקים וכמו שהם הורגים כינים ככה הם גם מזיקים לגוף שלנו. אמנם לא באותה צורה אבל זה נזק מצטבר. מה לעשות? להסתרק במסרק צפוף כל יום בוקר וערב ולאסוף את השיער כשאת ליד ילדים אחרים. הכי טוב, ולא רעיל ולא מזיק ולא יקר, זה שמן תינוקות פשוט (הוא מיועד לתינוקות ולכן עדין ולא מסוכן). תחפפי, תמרחי שמן, חכי כמה דקות ותסרקי שוב ושוב ושוב. ככה במשך 10 ימים עד שכל הביצים יבקעו ואת תוציאי את הכינים החדשות. את תראי שבהתחלה יהיו גדולות אבל עם הזמן הם יהיו יותר ויותר קטנות ואז תדעי שהצלחת - אלו רק החדשות שבקעו מהביצים שהוטלו לפני שהתחלת לטפל. בסוף גם הם יעלמו. אם אין לך שמן תינוקות אז הרבה מרכך זה גם טוב. כששמים שמן הכינים לא יכולות להיתפס בשערות ולהטיל עוד ביצים וגם לא לברוח מהמסרק. למניעה תסתרקי בוקר וערב - וככה, גם אם תידבקי שוב (ובקיץ לכל הילדים יש) תתפסי את זה בהתחלה לפני שהכינים יטילו ביצים חדשות. את יכולה לחפש חומר באינטרנט (בפורומים של רפואה) ולהסביר לאמא שלך שלכולם יש כינים והבושה זה לא הכינים אלא כשלא מטפלים ולכן את באה שתעזור לך לטפל. אם תסתפרי קצר לא תוכלי לאסוף את השיער כך שזה יותר גרוע. חברה שלי סיפרה לי שהבת שלה היתה הרבה יותר נדבקת עם שיער קצר מאשר ארוך ואסוף. תבטיחי לה, ותקיימי, שכשאת מחוץ לבית את אוספת את השיער. בהצלחה וזהירות מחומרים מסוכנים

הערה והארה לכולם: פצצונת גילתה

התנהגות בוגרת כשפנתה לעזרה ורוצה לטפל אבל אסור לשכוח שהיא עדיין לא בת 14
ילדה בוגרת, ובטח מרגישה גדולה יותר מהגיל שלה, אבל בכל זאת ילדה. הגולשים שרוצים לעזור לה, מכוונות טובות בהחלט, צריכים לקחת זאת בחשבון ולא לתת עצות שעלולות להיות מסוכנות. לתת עצה (מסוכנת כשלעצמה בכל מקרה) ולסייג אותה ב"לא לעשות לבד" כשברור שלפצצונת אין כרגע מי שיעזור - עלולה להיות מסוכנת ביותר ועלולה לגרות לה נזק בלתי הפיך. עזרה זה דבר נפלא אבל להתאים אותה למי ששואל ובמיוחד להיזהר מעצות שעלולות לגרום נזק.

מודים לך על הארותייך והערותייך

גמד מתחבא. את אשר היה לי לומר להתיחסותך וצורת תגובותייך שלחתי אלייך במסר אישי. ערב טוב.

לאחר כל העיצות:

ניסיתי שמן+נפט+חומץ: עזר, אבל הריח היה נוראי... הכינים לא מתו לגמרי, וחלקן נשארו, אבל כל הגדולות מתו... שמתי שמן זית על הראש וסירקתי... ואחרי זה זרקתי את המסרק
הדבר שמשום מה הכי עזר: חפפתי עם שמפו, ואז חפפתי עם מרכך ויצאתי מהמקלחת וסירקתי את הראש, ולקחתי פינצטה וכל פעם שהייתה כינה גדולה, הייתי מוחצת אותה, ואחרי כל סירוק שטפתי את המסרק... עכשיו יומיים שיש לי רק כינים ממש ממש משמ קטנות, ורק פעם אחת יצאה כינה בינונית... מחר בערב אני אעשה את זה שוב, ואפטר מהן סוף סוף
תודה ענקית לכם
ממש עזרתם לי
ולא, אמא לא יודעת... ואני כבר לא שוכבת על כריות אחרות, רק על שלי... ולמזלי אף אחד לא משתמש במסרק שלי... זרקתי את כל המצעים לכביסה, הרתחתי, נפטרתי מהכינים שעל המצעים, וכבר לא שכבתי עם מצעים של אחרים, רק על שלי... ושוב, תודה

למעלה