אוי לאאאאאאא...

אוי לאאאאאאא...

כמובן שזה כינוי מזויף, אני לא רוצה לחשוף את עצמי... אז ככה: אני בת 13 וחצי (עוד מעט 14) ולפני מספר ימים התחלתי להתגרד... לא בגוף.... בראש
וראיתי על הציפורניים נקודות שחורות כאלה שמפצפצות כשאני מועכת אותן בין 2 ציפורניים... יש לי ציפורניים קצת ארוכות... ואז בגירוד השלישי או הרביעי... נתפסה לי כינה בציפורן
לא האמנתי
לי
כינים
עם השיער הבלונדיני שלי
לא עוד פעםםםםם... כן, שמעתם נכון... כבר עברתי את זה פעם... אני מתה מפחד לספר להורים שלי, אבל כבר הוצאתי מלא מלא כינים מהראש
והם לא כאלה פיצקיות, הן מפחידות
ואני תופסת אותם, שמה על ציפורן ומועכת אותן על הקיר ויש כזה פצפוץ... איכסהההההההההההההההה
מה אני עושה
מה אני עושההההההההה
צריכה עזרה דחוף
אני מפחדת שההורים שלי יידבקו
וראיתי את אמא שלי מגרדת בראש פעם אחת
ועכשיו תפסתי כינה (*מגרדת*) ומעכתי אותה... איכסההההההההההההה
בבקשה אלוהים, לא שובבבבבבב
תרופות סבתא כלהשן יועילו
איך אני נפטרת בלי שההורים שלי יידעו
לאיזה פורום אני צריכה לפנות
ממני, "ג'ניה"...

אהה ו...

פעם שעברה שהיו לי כינים השתמשתי באיזשהו תרסיס (ואמא שלי ידעה בפעם ההיא) בתוך מיכל לבן... שחכתי את שמו... וזה עבר... אבל פעם שעברה היו ביצים שקופות כאלה שמפצפצות כשמועכים אותן... עכשיו יש שחורות (או שזה לא הביצים בכלל)

אם את בבית ואין לך חומר

כמו זהו זה או חפיף שעוזרים אחרי 10 דקות להמית את הכינים קחי שמן בישול חצי כוס פלוס חצי כוס נפט פלוס חצי כוס חומץ תערבבי הכל שימי על השיער תעטפי את השיער עם ניילון,כמובן בזהירות על העיניים ולא לעשן,לאחר שעה להוריד הכל לשרח עם מסרק סמיך ולחפוף.

תודה ../images/Emo13.gif ../images/Emo70.gif זה באמת עוזר ../images/Emo35.gif

כלומר באמת עוזר להפטר מהסבל והסיוט הזה

0 אור 0

New member
../images/Emo18.gif זה מה שעשינו בימי הסבתא

אבל רק 10 דקות עד רבע שעה מקסימום!!! גם כשהשתמשנו במתכון הזה בשום אופן לא השארנו נפט על הראש שעה!!! מעבר לכך, היום יודעים יותר מאשר בימי הסבתא על הנזק של נפט, ובפרט באיזור הרגיש של הראש, וגם החומרים הקנויים הם בסך הכל רעלים שלא מועילים במיוחד, לכן אני רוצה להמליץ על השיטה שטיפלתי בה בכל ילדי, והיא דורשת הרבה סבלנות, אך לא מזיקה ופועלת ב 100%: חופפים את הראש, בשמפו ולאחריו במרכך - לא שוטפים את המרכך במים אלא משאירים על הראש ויוצאים לכיור. מסרקים עם מסרק סמיך ממתכת (המסרק מפלסטיק לא יעיל) - אחרי כל סירוק שוטפים מתחת לברז את כל הכינים שנתפסו. מסרקים כך את כל הראש, כולל מאחרי האזניים, ובשערות הקטנות של העורף. ממשיכים עד המסרק יוצר נקי. שוטפים את המרכך מהשערות, ושוב מסרקים עם המסרק הסמיך עד שיוצר נקי. מוציאים עם הציפורניים את הביצים שדבוקות לשערות. ככה ממשיכים כל יום, עד שבמשך יומיים רצוף לא נתפסת אף כינה, ואז עוברים לבצע אותו דבר פעמיים בשבוע, ואחר כך פעם בשבוע. אם יש המון כינים בסביבה, או שאת נוטה לתפוס כינים, אז אפשר להמשיך ככה פעם בשבוע בלי בעיות. כמובן שבמקביל לפעולה הזאת, צריך לנקות את מברשת השיער עם שמפו, ואחר כך מים רותחים עם חומץ (או שפשוט קונים חדשה), לזרוק את כל הבגדים והמצעים לכביסה, ולבדוק את כל בני הבית עם המסרק הסמיך. שיהיה בהצלחה.

../images/Emo7.gif

אני בדיכאון עמוקקקקק
... יש לי שאלה: יש דרך פשוט להרוג אותן
נגיד... (אני יודעת שזה יישמע מפגר) להטביע אותן
אם אני אהיה הרבה מתחת למים...
אני יודעת שזה נשמע מפגר, אבל גם הן צריכות אוויר, ואני יכולה להטביע אותן ולא יהיה להן אוויר

Brownie s

New member
את תטביעי את עצמך בסופו של דבר....

מה הבעיה הגדולה לספר להורים שלך? אמא שלך יכולה לקנות לך תרסיס נגד כינים או לומר לך את השם שלו ואת תלכי לקנות... מה הביג דיל?

כי עברתי את זה פעם כבר ../images/Emo70.gif

ולא לפני הרבה זמן
בשנה שעברה
ואמא שלי אמרה לי שצריך להסתפר בגלל זה ועשו לי קרה או כרה
חתכו לי חצי מהשיער הבלונדיני שלי
והיא תגיד שאני לא יודעת לדאוג לשיער שלי
ושאסור לי להאריך שיער
והיא ראתה פעם-פעמיים שאני מתגרדת ושאלה אם קרה משהו ואמרתי שלא אז היא אמר אז תפסיקי "לחטט" בראש
אנשים עוד יחשבו שיש לך כינים
תאמינ/י לי, היא תקח את זה קשה
ואז היא עוד תתחיל לדאוג כי שכבתי על המיטה והכרית של אחותי הגדולה, ועל המיטה שלהם (ההורים)
ומה אז
וחוץ מזה, למה הכינים יוצאות שחורות כאלה תמיד
שמעתי שהן יוצאות באדום/חום/עוד משהו... איכסססססססס... אני לא מאמינה שאמרתי את זה עכשיו... נ.ב: אני מעדיפה להשתמש באמצעים טבעיים לבד ואני באופן אישי אוספת עוד מעט את כל המצעים וזורקת לכביסה להרתחה... אבל אני דואגת להורים... איך אני אדע אם להם יש או אין

Brownie s

New member
את לא מבינה שזה לא משנה??

את חייבת להפסיק להוציא אותן מהראש כי זה רק יעיף אותם לעבר כל הבית. אין לי מושג מה את יכולה לעשות אם לא לבקש שאמא שלך תקנה לך איזה תכשיר נגד כינים- כשהייתי קטנה היו לי כינים בערך פעם אחת- אמא שלי קנתה לי תכשיר והכינים עברו תוך פחות מיום! אם לא תטפלי בכינים בתכשיר רפואי- הם רק יטילו עוד ביצים והנזק יהיה קשה יותר. מישהי מתחתיי הציעה שמן איזשהו- שווה לנסות. כל מה שעולה לי בראש זה ללכת להתקלח ולשים שמפו ופשוט לשפשף את הקרקפת- אבל מן הסתם שזה לא יעזור לך. ואחרי שתטפלי בכינים פשוט תאספי את השיער למרות שזה ממש לא קשור שיער קצר או ארוך... בהצלחה ותעדכני מה קורה! שלקע

מה הפחד ??? מה???

הארץ שלנו נחלקת (כמו כל דבר טוב) לשלושה: לאלה שיש להם כינים לאלה שהיו להם כינים לאלה שיהיו להם כינים.. ולנערה בגילך, עם חברים ועם חברה, ובודאי גם בילויים בבריכה ובחוף הים - מה הפלא. יקירתי, את לא יצרת את הכינים - הם קפצו אלייך מראש אחר !! אי אפשר להטביע כינים ובודאי לא את ביצי הכינים. ואין כל בושה בכינים. אז קודם כל פני לאמא, היא בוודאי תבין ותעזור. מעבר לכך שהכינים קופצות מראש לראש, ומכרית לכרית וממושב הכורסא לראשים אחרים - יש גם לכבס את כל המצעים לאחר הטיפול - ואת בודאי אינך רוצה להתמודד עם כל זה לבד, מה גם שאין צורך - בשביל זה אלוהים ברא את אמא. לגופו של עניין: ישמע בודאי נורא, אבל: K300 או K400 - הורס לחלוטין את הכינים ממית את הביצים, אולם בשום פנים ואופן אין לעשות זאת לבד החומר מאוד מאוד מסוכן לעיניים ולעור ויש לשוטפו לאחר 2-3 דקות שחדר לכל השיער, ולסרק במסרק צפוף כל קבוצת שיער בנפרד. את לא יכולה ואסור לך לעשות זאת לבד. אנא, דברי עם אמא, היא תשמח לעזור, אני מוכנה להשבע על כך. כל טוב ושבת ברוכה.

אמא שלי לא כזאת...

לפני שבועיים עיקמתי את הקרסול ובמקום לדאוג לי "אוי מה קרה
" היא אמרה "היית חייבת לנסוע על האופניים של אחותך כן
" אמא שלי לוקחת בשורות רעות בצורה רעה... אם נפצעתי היא לא תגיד "יווווו מה קרה לך
את בסדר
", היא תגיד "עוד פעם
כמה פעמים אמרתי לך......" נ.ב: אורך השיער שלי הוא בערך 8 ס"מ מעבר לכתפיים (לכיוון הישבן)

אז היא תגיד אז מה?

העיקר שתיסע לסופרםארם ותקנה חפיף או משהו ,אחרת כל הבית ידבק,ולכי תדעי אם אחותך הקנה לא הדביקה אותך

את צודקת.. אבל אני יודעת ממה

נדבקתי, וזה לא ממנה... הייתי החודש ובחודש שעבר 6 פעמים בבריכה, וכנראה שזה משם... כי זאת השנה הראשנה שאני שוחה בלי כובע-ים.. תמיד שחיתי עם, והשנה דווקא לו... איזה סיוט, איזה סיוט... למה זה מגיע לי, למהההההההה
אני כבר יודעת איך אני אספר לה...

אוקיי,שימי שמן בישול על השיער או שמ

שמן זית והרבה,גם טוב לקרקפת וגם לא יתן לכינים לזוז,ואחר כך תסרקי.

תודהההה ../images/Emo70.gif

אמאאאאאאאאאאא'לההההההההה
כרגע הוצאתי מהראש שלי דבר ע-נ-ק
נראה לי איזה חצי ס"מ או יותר אפילו
איזה גועל אני לא מאמינההההההההה
זה כזה אפור כהה-שקוף ובאמצע יש שחור ויש לו 4 או 6 (לא רואים טוב) רגליים
איכסהההההההההההההההההההההה
!| הוא בגודל של חוד של עט
וזאת הפעם ה-3 או ה-4 שאני מוציאה כזה
בא לי למוווווווווווות
ואני כמעט לא מפסיקה להוציא קטנים... ועם איזה שמפו כדאי לי לחפוף
יש לי בבית 3 סוגים: Crema שמפו רגיל לשיער רגיל H&S (Head & Shoulders) רגיל לשיער רגיל (למניעת קשקשים) וכיף... רגיל...

למעלה