אוי יואי יואי

Pinki Girl

New member
אוי יואי יואי

איזה אחלה פרקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק

שרלילה המאיה הזאת!!!

ועוד משהו.. איך לעזאזל הספיק גידי להשאיר למיכאל פתק כשהוא יצא עם ספיר ישר?? מבלי לכתוב כלום? אולי יש לו כוחות טלפתים??? אח איזה פרק...איזה מנייאק דורון......!!! אני עכשיו מבינה למה דורון ורונה מתאימים.. שניהם מטומטמים.. איכסססססססס האבנר הזה! זה יותר גרוע מלראות את מיכאל ואתי עושים את זה..

Pinki Girl

New member
....

מסכנה לא שרלילה... תראי מה הכלנית הכלבה הזאת עשתה בשיתוף הפודלים ספיר ואבנר

כלנית..

כלנית יכלה לעשות את זה קצת יותר משכנע לא??? מאיה עד כדי כך מטומטמת?? (כנראה עבר בירושה מדורון) איך אפשר לאלקלוט שזה זיוף??? אבנר- בעעעעעעעעע

Pinki Girl

New member
באמת

כלנית בכתה בצורה גרועה ביותר..אבל תחשבו על זה שהיא הייתה אמורה לשחק ככה שבעצם היא שיחקה טוב...

ככה בוכים???

איך אפשר להאמין לכזאת הצגה?? לפחות שהיו מראים שיורדות לה דמעות או משהו, אפילו העיניים היו יבשות.

Pinki Girl

New member
זה היה כל הקטע.. שכאילו היא תבכה

וחתימה עושים ככה: להיכנס לכרטיס האישי ושם למטה רשום "חתימה אישית" או משהו כזה...

הקטע עם החתימה זה החתימה שלו....

כן אבל גם בכאילו לבכות היא צריכה לעשות את זה קצת יותר אמין כדי שמאיה תאמין הבנת??...

GalRatz

New member
אז את טוענת

שזה היה בסדר כי היא משחקת מישהי שמשחקת מישהי שבוכה? אני חושב שאם היא היתה סתם משחקת מישהי שבוכה, היה יוצא לה אותו דבר.

אז זהו שלא- היא פעם בכתה לגידי

וזה היה כזה משכנע זה היה הדמעות שלה!!!!!! כמעט אני בכיתי(טוב לא להגזים)

נוני 17

New member
זה בכלל היה ניראה שכלנית באמת לא

בכה זאת סתם הצגה
, מאיה בכתה ניראה לי באמת

נוני 17

New member
נכון את צודקת בהחלט ../images/Emo70.gif

כלנית הייתה יכולה לשכנע יותר טוב?, מאיה היא באמת מטומטמת איך היא מאימנה בכלל לאמין לכלנית?

נוני 17

New member
נכון את צודקת בהלחט../images/Emo70.gif

ספיר הזאת היא פשוט מגעילה אותי מאוד היא דורשת כפה, ניראה לי שספיר דרדרה את כלנית ובגדול!

קירי

New member
ווואי!!!

איזה דפוקה כלנית! היא ממש ממש ממש עצבנה אותי, אתם יודעים אני כמעט בכיתי כשהיה את הקטע שמאיה כתבה מכתב לגידי. טוב אבל אם חושבים על זה בכיתי פעם בפרק של ארתור.... קיצר היה פרק יפה מאוד, סוף סוף אחרי בערך שבוע שהפרקים לא התקדמו, עכשיו הם המשיכו להתקדם!

למעלה