אוי יואי יואי

Gohan

New member
איזה פרק!!

כלנית הזאת היא אשכרה מיני סמדר!! זה נורא!! ואבנר הזה גם כן מניאק....ומאיה השרלילה הזאת...וגם מסכנה רונה....כולם סובלים!!!!

אשכרה!!!

כלנית כשתהיה גדולה תהיה סמדר2 אבל היא צריכה לעבור שיעורים ע"י סמדר... חסר לה הטאצ´ (לא היה לי כח להפוך לאנגלית..)!

כלנית סתם עלובה...

סמדר, אל תתפתי לתת לה קצת מחוכמתך! ה"תוכנית המתוחכמת" של כלנית לא משתווה לתכנון של השארת השערה של רונה שסמדר השאירה ביקב, תוכנית עלובה שכל ילדון יכל להמציא. על כל תא במוח של כלנית יש 500,038 תאי מוח של סמדר.

Pinki Girl

New member
היו כמה קטעים חזקים(לדעתי)

הקטע של מיכאל שעיקלו לו את הבית,רונה ודורון,ואממ עוד משהו שחכתי...:) ואיזה פיגור הקטע של ספיר ´בואי בלונדה´ חח פיגור!

idiot box

New member
יותר מטומטם היה

הקטע של "הם אמרו לך מי הם?" מה הם אמרו לך מי הם כן שניה "כן אני משה כהן בואי איתי לסמטה אני יעשה לך טוב"(?!?!?!?!) טוב שיהיה

נועה84

New member
פחחחחחח הרגת אותי עכשיו ../images/Emo6.gif

זה באמת היה קטע מפגר!!! אבל היה פרק מעולה, סוף סוף.... ומה הלינץ´ הזה שאתם עושים באבנר?? אני לא הייתי מתנגדת לאחד כזה... בכל מקרה, הקטע שכלנית בכתה היום- זה היה הקטע הכי פתאטי שראיתי בחיים שלי.. בכי בלי דמעות...

תגובהההההההה על הפרק של היום

מה אתם מתלהבים "היה פרק אדיררר" לא, סתם פרק, לא ממש מתוחכם או מצחיק סתם פרק, די משעמם, הם חוזרים על כל דבר פעמיים האמת, לא ממש מוצלח כמו של האחרים. אנילא מבינה איך כל מזימה מצליחה בסדרה המטומטמת הזאת....איך התוכנית המפגרת הזאת של כלנית הצליחה, ממש כמו שאמרה- בחיים זה לא קורה ככה ממש. קודם כל, כמו שנאמר, מתי לעזעל גידי כתב פתק לאבא שלו אם הוא מיד יצא מהבית וראינו את זה?! ולמה מאיה שוכבת עם גידי פתאם...פתאם קל לה עם זה והיא רוצה את אבנר? איזה שטויות... ומה פתאם גידי לא יחזור הביתה, כולה רק ללוות את מאיה וללכת הביתה שלו, אז למה הוא לא יחזור, איפה ההגיון פה? אין בכלל הגיון בזה...

Pinki Girl

New member
היה קצת מפגר אבל

היום אהבתי את הפרק גם בגלל המכתב העצוב
נוגע ללב...

למעלה