אוי ואבוי!!!

PRINCESS GINA

New member
אוי...יפה שלי...הפרצוף המדהים הזה..

הפרק היום היה מדהים!! היה הרבה זמן מסך ללקסי, ולהופ המלאכית שליהזה מה שהכי חשוב...
אייזק טיאו וג'ון טומס היו מקסימים היום והופ צודקת, הם באמת מושלמים שניהם... בקשר לחתונה הממשמשת ובאה של בו
הופ...מישהו יודע איפה היא באמת תהייה
היא תהייה בסוף באיסלנד
כי אני ודעת שלבו יש טבע כזה של להגשים את כל המישאלות של אהובתו... ומאוד יכול להיות שג'ונגון הקטן כבר ירגיש טוב עד אז ואפשר יהיה לסוע איתו, כך שמה שהופ אמרה אולי לא יהיה... אז מה אתם אומרים
החתונה באיסלנד או באיסלנד
ותודה על התמונות
המלאכית שלי מושלמת כמו תמיד

soapsfan

New member
ספויילר

היא תהיה בכלל בסאלם בכנסייה |"לוק הקדוש" [סיינט לוק'ס]

i love gina

New member
פרק נחמד ביותר...

אהבתי מאד את הקטעים עם הופ, לקסי והתינוקות.... אייזק כזה חמוד!!!! איזה מאמי... הרג אותי הקטע איתו ועם הופ, שהיא לא יודעת בעצם שהוווווווווווא הבן שלה!!! הקטע עם הלהקה היה כל כך משעמם... אסאמאסתי עם חברים בזמן שהוא היה מרוב שעמום... אבל קטעי סטפנו ורולף פיצו על הכל!!! קטעים מעולים, ורולף הרג אותי מצחוק עם הפיאה...

PRINCESS GINA

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo23.gifהופ...../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif

כשהיא מחייכת
הנשמה שלי פורחת

python 4

New member
איזה פרק משעשע!

אהבתי את הקטע עם הבויז-בנד דמיקולו הזו. מצחיק היה שניסו לעשות כזה אווירה של קליפ עם על מני אפקטים על המסך וכאלה. וקלואי הרגה אותי - "אני לא מכירה אף שיר שלכם, מי אתם בכלל"? אגב יש לי שאלה - מה זה היה הדבר הזה שם באדמה? זה שבל נתקלה בו וכמעט נפלה. היה שם איזה משהו באדמה שהמצלמה עשתה עליו קלוז-אפ והיתה מוזיקה כזו שאומרת "שימו לב, זו לא קופסת בונבונים". וג'ון.. מאז לאונרדו דה ווינצ'י לא היה כזה איש אשכולות. תנו לי לנחש - הוא יעשה להופּ את הניתוח בעצמו, נכון? אולי הוא יכרות לה אונה תוך כדי הסרת הצ'יפ.

CityGirl9

New member
תשובה../images/Emo58.gif

תתגלה כאיזה שהיא קופסא חשודה עם איזה כיתוב בהודית עתיקה ומימי תחשוב שזאת עבודה של קלואי בגלל שהיא מכשפה... או משהו כזה... אם אני לא טועה.

למעלה