אוי ואבוי!!!

אוי ואבוי!!!

מה לעזאזל קרה היום במגרש הזה??? מזמינים להקה, יש בלונים, אלף איש... זה מסיבה או בנייה של בית... ממש טימטום...

CityGirl9

New member
מה זה הבולשיט הזה???.

ג'ון רופא??? ועוד מנתח???. ועוד במה שנראה כמו מלחמת ויאטנם???? פחחחח חבל שלא נכנס עם הראש המעפן שלו במנורה ליד הדלת..... בחיי צריך כשרון לפרצופים שלו...
..... וקלואי פתאום הפכה להיות נחמדה היום... (סוף כל סוף חזרה לעצמה ככה מתאים לה). ולא החליפו את מורין היום???? וקונור יצא לטיול... כנראה יחד עם בריידי(יש בעיות תקציב בליהוק שחקנים בימ"ח בזמן האחרון לא???). ורולף נראה היום מדהים עם הפיאה הזאת הזכיר לי משום מה את האייקון הזה
.... ד"ר מארקובה חחחחחח כבר היה עדיף האחות רולפינה... ומה זה הלהקה הזאת??? אן סינ'ק לעניים..... (או למשפחת לוקהארט ). אייי אייי ייי איזה פרק... סדר מגנוב לכולם...

2DH

New member
דווקא היה פרק יחסית נחמד

ג'ון הוא כל יכול אין מקצוע שהוא לא עשה בסאלם למיטב ידיעתי והוא בעצם לא עשה שום דבר מעולם ... הייתי מופתעת לגלות שיש לסאלם ראש עיר ... ושהוא לא ג'ון ... בעקרון היה פרק נחמד ... חוץ מהפרצופים שננסי עשתה לקריג כל הפרק

soapsfan

New member
הפרק היומי

קודם כל תודה וכל הכבוד לsanta barbara על התמונות המעולות מהפרק הקטעים עם רולף במעבדה היו די מטומטמים,כמה נוח שהוא הביא את הרעש של הנפילה והכל ואז החליף את זה..בכל מקרה זה היה די טיפשי השיחה של הופ ולקסי הייתה טובה..שון הוא יותר מדי כזה "אני ישמור על הילד,אין לי חיים"...אבל עדיין השיחה שלו ושל הופ גם כן הייתה טובה הקטע של ג'ון שהוא נזכר שהוא היה רופא [מה שמצטרף למגווםן המקצועות והדברים שהוא היה במשך השנים] היה מגוחך,השיחות שלו ושל סטפנו פשוט חוזרות על עצמן כל פרק
רוב הפרק התמקד בדבר המוזר הזה של משפחת לוקהארט..כל הקטע שקלואי והלהקה העלובה הזו שרו שם היה די קורע למען האמת,אבל אהבתי את קטעי מימי היום וגם קלואי לא הייתה כל כך נוראית..והקטעים הקצרים של ננסי וקרייג היו גם כן מעולים

santa barbara

New member
כן, באמת פרק קצת מוזר...

איזה ביג דיל הם עשו מבניית הבית הזה???!!!...כאילו מה זה כבר. הינה כמה תמונות מהפרק...

למעלה