אוי ואבוי

Michalush88

New member
אוי ואבוי

לאן התדרדרנו? אתם שמים לב לאילו רמות הוויכוח הזה הגיע? אני לא חושבת שצריכים לשבת ולריב עם אנשים, להתעמת איתם ללא סיבה. יש צורה להגיד כל דבר, וזה לא מופנה למישהו מסויים, אלא כהצעה כללית לכותבי הפורום. אז היא אמרה שיש לה רתיעה מחובשי כיפות ושהיא לא מרגישה שייכת. אז מה? אתם יודעים מאיפה באתם, שאתם ישראלים? אז שהיא תגיד מה שהיא מרגישה. זה משהו שלמדתי הקיץ (בזרעים של שלום), לא צריכים להוציא הכל החוצה, להחזיר לכל דבר שאומרים. זה לא מוביל לשום מקום. קחו כמה דקות, תקראו את כל התגובות, ואחר כך תגידו לי אם זה לא נשמע כמו ריב קטנוני שהילדים שלכם מנהלים עם חברים שלהם...

SupermanZW

Well-known member
מה שהכי מצחיק

שהם מתייחסים אליה כישראלית והיא בכלל סטודנטית קנדית שלומדת בישראל. אני מכבד אנשים שאומרים מה שהם חושבים גם אם זה לא נעים לשמוע, ואיני מכבד אנשים שמסתירים את דעותיהם בצורה מתחסדת (למרת שהכל צף ובד"כ אפשר לשים לב מי כותב את דעתו ומי צבוע). באמת כשקראתי את הויכוח הזה זה היה מאוד מצחיק וברמה של גן.

formersusan

New member
תודה סופרמן ורק תיקון

אני בעלת אזרחות כפולה, ישראלית ובריטית, שחיה בישראל בעל כורחה עד סוף שנת הלימודים ואז חוזרת לקנדה כדי להישאר. אני, בניגוד לאחרים, מאמינה בכנות מוחלטת, ועל כן איני מסתירה את דעותיי. אני לא נוטה ליפות או לשקר. מי שקשה לו עם זה - אולי כדאי שיביט במראה.

arlot

New member
../images/Emo160.gif

i hope you will find peace in your hart and that school will be over soon that you can go back to wher you came from.........

formersusan

New member
תודה. אני מגיעה לביקור

כנראה באפריל. התכנון היה לנסוע בחופשת הסמסטר שלי בפברואר, אבל מסתבר שחושפת הסמסטר היא לא בדיוק חופשה (לא לקחתי בחשבון את הבחינות ואת הפרקטיקום)... חוץ מזה, חורף. אשוב לאושאווה לביקור בפריל ולאחר מכן המעבר הקבוע יתרחש ביולי... (יש לי טבלת יאוש מעל המחשב!)

formersusan

New member
סליחה על הTYPOS

זה לא המחשב שלי (שלי בתיקון), והמקלדת כאן פשוט איומה ונוראה...

libimom

New member
לבבה גו'

מידי פעם אני נכנסת לפורום זה על מנת לקרוא שאלות, תגובות וכו'. לצערי שמתי לב כי אתה נוהג לאחרונה להתקיף כל אדם אשר דעתו אינה כדעתך, גם לאחרים ישנה דיעה ואין צורך לפסול אותם אם הם לא חושבים כמוך. גם אני (במרבית המקרים) לא חושבת כמוך, ולמרות הכל לא התנפלתי עליך ולא השמצתי אותך לפני כולם, לכן קצת סבלנות וסובלנות לא יזיקו לך. אנא כבד גם את דעתם של אחרים אפילו אם הם גרים בארץ ומעמידים פנים שגרים במקום אחר. המשפט האחרון שכתבת - לא היה במקום!

למעלה