אוי ואבוי

אמבר 14

New member
מרוב שה&#

לומר ליניבוש: החלמה מהירה!!!!!!!!|חיבוק| ודרך אגב גם אני מצוננת
והאף נוזל לי כמו ברז שבור
ודרך אגב למה אתה כמעט לא נכנס לאייסי?!

אמבר 14

New member
הנה ההודעה שוב (המחשב עשה כמה בעיות

מרוב שהיום הזה היה מיגע וארוך שכחתי לומר ליניבוש: החלמה מהירה!!!!!
ודרך אגב גם אני מצוננת
והאף נוזל לי כמו ברז שבור
ודרך אגב, למה אתה כמעט לא נכנס לאייסי?

יניב אמר ש......

שיש לו בעיה עם המחשב והוא לא יכול להכנס לפורום אבל הוא אמר שאת יכולה לשאול אותו שאלה....

אני בדיוק חזרתי משעור ספורט...

וחשבתי יש תרגיל ירידה למקלטים
אבל אז אמרו לי שאין... והוציאו את כל הבית ספר לדשא.. ובמקום להיכנס למקלט [
] עמדנו שעתיים על הדשא. ולא, לא הרגשתי כלום

אני הייתי בדרך לשיעור ספורט../images/Emo153.gif

שישבנו על הריצפה כי המורה שלי לא הכניסה אותנו לאולם בגלל שכולם הפריעו ודיברו בקיצר פתאום הריצפה מתנדנדת איזה צחוקים כולם התפקעו מצחוק ומה המנהלת הדפוקה שלי אומרת:"גם ככה היה אמור להיות לנו תרגיל ירידה למקלטים השבוע....אז הינה עשינו את התרגיל" והכי קטעים היא אומרת ברמקול להיות מתחת לשולחנות עד שירגע ואז לצאת החוצה לנו אין שולחנות היינו באולם ספורט בקיצר המורה העדישה שלי לספורט עדין לא קלטה את הכל והיא לא פתחה את הדלת מהר שנוכל לצאת כי אין לנו שולחנות בקיצר היא כזאת עדישה הולכת באיזי אז ילדה מהכיתה שלי מה זה נבהלה והיא בכתה בכל הבלגנים האלו מתחילה לצעוק עליה:"נו נו תפתחי מהר לפני שיקרה משהו" ואנחנו כולם נופלים על הריצפה מצחוק היה מה זה מצחיק ואנחנו רק מחפשים איך להישאר עוד ועוד בקיצר הלכנו לשבת כמה חחבר'ה עד שיכניסו אותנו שוב לביצפר והתחלנו לשיר שם והמצאנו שירים על הרעידה מה זה מצחיק בקיצר אני לוקחת את הרעידה הזאת בתור חויה מצחיקה ונחמדה ושלא היה כזה נורא כמו שכולם חושבים ב-
דנה

אני.........

לא הרגשתי בכלל את הרעידת האדמה הזאת!!!!..... לא נורא לי שמישהו הרגיש בחור שאני גרה בו...מעלות....וכמו שאומרים...אפילו הרעידת אדמה התפדחה לבוא למקום הזה!!!

למעלה