אוי ואבוי

k a b o o k

New member
אוי ואבוי../images/Emo70.gif

סליחה על ההודעה החדשה.., אבל בעודי מעיין בדפי הפורום.., אני מרגיש שהכיסא שאני יושב עליו מול המחשב, מתחיל לרקוד יחד איתי..
ובדיוק אני שומע את השדרן ברדיו, אומר: "הייתה עכשיו רעידת אדמה
" מפחידדדדדד
*בלי קשר לזה שמחלה החליטה לתקוף אותי, ולא עוזבת אותי..
שירשור אוף

AmiTutiT14

New member
וואי יניבוש'../images/Emo70.gif

אתה 'סדר
וואי אני בשוקקקקקקקק
אני עכשיו בבית בעזרת ה'..... אני ממש הייתי בשוק
הכי מרגיז שהייתי בשעור כימיה, יעני מדעים, והמורים האלה תמיד מלמדים על רעידות אדמה וכל החלקיקים והמולקולות שזזות שם מתוך העמקים של הציטופזמות
אבל כשבאמת יש רעידה הם לא יודעים לעשות כלום
ארגגגגג מורים מפגרים|כבול| טוב העיקר שכולם 'סדר

אני כל היום הייתי מזכירה כי

המזכירות בשביתה..ישב איתי שם איזה ילד פתאום הוא אומר לי סתכלי השולחן זז חשבתי שהוא השתגע..הקיצר פתאום כל ההורים התחילו להתקשר ולשאול אם הכל בסדר עם ילדים והבצפר ורק אז הבנו שבאמת הייתה רעידת אדמה.. הייתי מה זה בלחץ מכל השיחות האלו היה עומס בטלפון מרוב כל ההורים שמתקשרים.. היה מפחיד לאללה..
יניב תרגיש טוווב..

smt

New member
קיוויתי שהביצ'פר יקרוס...

שוננננננננננננננננננא ביצ'פר זה הדבר הכי משעמם!

S™ eX

New member
וואי זה היה מפחיד!

אני ישנתי בסלון פתאום הספא התחילה לרעוד חשבתי שזאת אחותי שהחליטה לעצבן אותי ואז ראיתי שכל הרהיטים זזים!

love amor

New member
חח הלוואי שהביי"ס היה קורס לו../images/Emo3.gif

כמובן לא שיש שם מישהו
זה היה קורעעעעעע חחחחחחח לא הייתי בבי"ס היום..ישבתי לי על ספסל איפשהו בת"א מחכה שחנות כלשהי תפתח בינתיים הייתי עם חברה שלי בפלא אז פתאום היא כזה נכנסת לי לפאניקה "עדי הריצפה רועדת" וזה והיא הייתה בטוחה שהיא מדמיינת וכזה פתאום אני שומעת מלא צעקות חחחחחחחחחח ואני העיקר לא הרגשתי כלום
אז חשבתי שבת"א לא היה ואח"כ נכנסתי לחנות וכזה מלא אנשים בהיסטריה והתחילו לדבר איתי חחח איזה צחוקים
ברגע שנכנסתי וקלטתי את כולם אני מתחילה להקרע מצחוק באמצע החנות

../images/Emo85.gifמקווה שאתה מרגיש יותר טובב..

ושכולם בסדר.. אני הייתי באמצע שיעור אגלית והייתי בטוחה שיש לי סחרחורת.. ואני מדמיינת.. אבל טעיתי ובגדול.. והיה מצחיק איך כולם השתגעו....

אנחנו הינו בשיעור ספורט אז ../images/Emo153.gif

ישבנו על הרצפה ולא על כישא שזה היה הכי מפחיד שהריצפה מתנדנדת לנו אמא'לההההההההההה

יניבו'ש אני מקווה שאתה פ'סדר..

הרגשתי אבל ממש קצת בדיוק הייתי בביה"ס בשיעור תנ"ך ואזה צחוקים כזה אתם קולטים אני כזה מרגישה שהבלטה(בריצפה) זזה וכזה לא אמרתי כלום אבל אמרתי לעצמי בלב מה זה יכול להיות ותחלתי לחשוב על כל מיני דברים כאילו מישהו רוצה להכינס דרך הבלטה כיתה כמו איזה אחת מפגרת...........זה היה מצחיק אבל התעלמתי כאילו לא אמרתי לאף אחד כלום..עד שבשיעור הרביעי הרכזת של כיתות ט' אמרה לנו לרדת למעטה

Ch00kAr GirL

New member
יניב מקווה שתרגיש טוב...

אנחנו היינו בהפסקה..הייתי בכיתה עם כמה חברות שלי..ופתאום ילדים נכנסים ואומרים לנו שהייתה רעידת אדמה אנחנו אמרנו להם מה אתם מדמיינים..אבל בסוף התברר שזה באמת.. ואני לא הרגשתי כלום
ושוב יניבוש תרגיש טוב

אני הייתי לבד בבית עם אחי הקטן|שמאל

כזה אני יושבת במחשב פתאום אני מרגישה שהבניין זז אז מיד רצתי לאח שלי הקטן שיחש לראות מולאן אני כזה חשבתי שבבניין קומות יש עמודים מרכזיים שמחזיקים את הבניין אז חשבתי שמורידים אותם או שוברים אותם וכזה הבניין זז והתמונה שהייתה לנו על הקיר נפלה ואז אחרי שזה נגמר רצתי לטלפון הבאתי אותו והתישבתי עם אח שלי מתחת לשולחן..חחחחח..ואז צלצלתי לאבא שלי ואמרתי לא שהבניין זז והוא אמר שהייתה רעידת אדמה עד שהודיעו בטלויזיה לקח הרבה מאוד זמן ואני תמיד פוחדת להיות לבד בבית שיקרה פיצוץ או מלחמה ודווקא שהייתי עם אח שלי פחות פחדתי ודווקא היום זה קרה ולא ידעתי מה לעשות עם אח שלי הקטןאמא'לה

dht160

New member
../images/Emo6.gif חחח

ורק אני ישנתי ולא הרגשתי כלום גיא

יוווו, איזה פחד זה היה../images/Emo186.gif

ברעידת אדמה אני הייתי באמצע מבחן באנגלית ונשענתי עם היד על השולחן, ושמתי את הראש שלי על היד (לא יודע איך לנסח את זה...) ופתאום אני מרגישה שהשולחן שלי רועד, אז הייתי בטוחה שזאתי שיושבת לידי מרעידה את השולחן, באתי לשאול אותה למה, ובדיוקקקקקקקקקקקקקקקקק.... (סיפור מתח הא?) אני מתחילה לשמוע את כל הכיתה צועקת "אהההההההההההההההההההההה" רעידת אדמה", ת'אמת המורה שלנו לאנגלית לא האמינה לנו בגלל זה היינו חייבים להמשיך ללמוד אבל בשיעור שאח"כ (שיעור תורה) המורה לתורה באה אלינו בהסטריה ואמרה לכולם לרדת למטה מהר כי יש רעידת אדמה... היא הייתה כ"כ הסטרית ותוך כדי היא סיפרה לנו שיש מורה אחת שלימדה והכל ופתאום היא הרגישה שהאדמה רועדת והיא הייתה בטוחה שזה עכבר אז היא עלתה על כיסא... חחחחחחחחח... (טוב, ת'אמת לא נראה לי שמישהו קורא את כל ההודעה הזאת כי היא יצאה לי ממש ארוכה אז אני יכולה להמשיך סתם לכתוב ולכתוב.....) היינו למטה שיעור שלם וזהו... ככה ביזבזנו שיעור... יצא לי מהרעידת אדמה הזאת משהו...

אמבר 14

New member
חחחחחח&#1

אנחנו בערך 38 תלמידים בכיתה ומתוך כול ה-38 תלמידים רק 2 בנות הרגישו את זה. ה היה בהפסקה וחברה שלי ישבה על השולחן של ילדה אחרת. פתאום אותה ילדה שישבו על השולחן שלה אומרת שהשולחן שלה רעד ואמרה לחברה שלי לקום כי היא חשבה שזאתי שיושבת עליו מרעידה ת'שולחן, אבל אחרי שהיא קמה השולחן המשיך לרעוד. ועוד ילדה אחרת פתאום אומרת שגם אצלה השולחן רעד, וכול הכיתה התחילה לצחוק עליהם ואמרה שהן מדמיינות דברים. אחרי שעה בערך היה לנו שיעור לשון עם המנהלת. ופתאום באה מישהי אחת המורות לדבר עם המנהלת הוידעה לה שהייתה רעידת אדמה, ואז אותן 2 בנות כזה אמרו לנו "אמרנו לכם שהרגשנו משהו!!!!". בקיצר אני גרה באשדוד ואצלנו כמעט לא הרגישו כלום. אבל זה הי קורעעעעע

חחחח מוזר גם אני לא הרגשתי כלום....

אני הייתי באמצע מבחן....ות'אמת לא הרגשתי כלום. ואצלנו אם יש רעידת אדמה אז כל הכיתה קופצת ומשתוללת גם אם אנחנו באמצע מבחן... אז אצלנו אף אחד לא הרגיש ואנחנו שומעים את הכיתה שלידו ברעש...חחחח בהתחלה לא ידענו ממה זה.. אחר כך אמרו לנו שהיה.. ואז הבנו למה הכיתה השניה צרחה... מוזר....

orhila

New member
אתה עוד חולה? תיקח הרבה ויטמין C

הגיע הזמן להבריא, דואגת

k a b o o k

New member
../images/Emo25.gif

לא ממש חולה
אם את רוצה לדעת יותר, צרי איתי קשר במסרים..

למעלה