אוי ואבוי.. התוצאות הם..:

ולילה טוב לכל הגנון שלנו...לווול

רועי ורותם תתכסו טוב חמודים שלא תתקררו רותם תספרי לאיזה מדורים באינטרנט את מכורה טוב? מתי שבא לך

Rotem Lisa

New member
ארר!!! אנחנו לא תינוקות!!!!

ואם את חושבת שרק אנשים גדולים יכולים להיות מכורים- את טועה (..) .. !!!!.. רר.. ר... ר...רררר!!! אם כבר היינו בני 3, היינו תינוקות!!!!!! רררר.. אררר.. אררר...גגגג..
.. לאיזה מדורים ? מה ז"א ?.. והיום נדרתי נדר (לא מגלה), ואם אני לא עושה כך, אני לא גולשת יומיים (זה לא יכול להיות..)!! זה מאד קשה לי, מאד קשה....

רותם מלאכית זה סתם בצחוק מותק

אני בעצמי ילדה קטנה את יודעת? תגידי רותמיצ´י מה זה רררר למה את מתכוונת? וכשאתה כותבת טחחחח - אני מתה על זה, למה הכוונה? אני לפעמים כותבת פששששש ואני לא יודעת בדיוק מה הכוונה אולי זה כמו "יווווווו" אני אוהבת שאתם שמים את האטיקונים שלכם את הסמיילים תלמדי אותי איך מוצאים את הסמיילי טוב? מפריע לך רותמיצ´ שאת גולשת כל כך הרבה? זה מפריע לך לעשות שיעורים למשל?

ועוד לרותם תשובה - כששאלתי אותך

מדורים אולי השאלה לא היתה מדויקת התכוונתי - נניח אתרים פורטלים פורומים צ´אטים נושאים מסוימים נניח כמו שרועי כתב קטנטנות מה זה קטנטנות אגב? מה יש שם? ובעצם באת לפה כי מפריע לך שאת כל כך הרבה נמצאת ברשת או שסתם גינגי רועיצי אמר לך שהוא פה ושתבואי גם לפה להתכתב איתו?

Rotem Lisa

New member
אוף, אוף, אוףףףף!!!! ../images/Emo10.gif

כתבתי תגובה כ"כ ארררוכה, עם מלא איקונים (בשבילך), וזה מחק לי ה-כׂ-ל-!!! ))))))):::: אוףףףףף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111 להתחיל אותה מחדש..?, ))):
)))):

אל תתיאשי מתוקה לכולם זה קורה

תעזבי את האיטקונים רק תגידי מה פירוש רררררר למה את מתכוונת ומה פירוש טחחחחחח

Rotem Lisa

New member
קיי ../images/Emo7.gif ..

רררר, אררר - זה כשאני מתעצבנת... טחחחחחח - זה יכול להיות שמשהו נשבר, אבל זה דומה לצחוק! :) הפנמת ?

Rotem Lisa

New member
.. ):

רררר, אררר - זה כשאני מתעצבנת... טחחחחחח - זה יכול להיות כשמשהו נשבר, אבל זה דומה לצחוק! :) הפנמת ? ואני שמה לך קצת איקונים, מה אכפת לך ? זה לא הרבה, זה "רק" מה שאני אוהבת
.. תודה! -
(רולז)
את רואה, לא הרבה..
בעע-ביי! זו הייתה ההודעה המקורית אבל.. נמחק >.< ו.., אני יודעת שאני מרבה להגיד את זה- אבל, סליחה שאני כותבת הודעות כ"כ מפגרות, בלי קשר לנושא.. ושוב סליחה! רותם..

טשששש רותמיצ´ איזה אייקונים

משגעים לא ידעתי שקיימים פה כל כך הרבה מה שביקשתי זה שתזבירי לי איך להיכנס אליהם ולעשות אותם ומה זה יייאפפ - זה "כן"? ומה זה "קיי" זה אוקיי ותגידי אתם הילדים המכורים יש לכם שפה שאתם ממציאים כל מיני מילים כאלה או שזה כבר היה קיים ברשת ושאבתם את זה מאחרים?הא? את נפלאה אני מתה עליך הלואי שהיית הבת שלי, אגב

Rotem Lisa

New member
כתוב לך ..

תסתכלי סביבך :) ו.., "ייאפ" זה "כן".. "קיי" זה "אוקיי", נכון.. כןן, יש לנו שפה
.. והנדר שלי קשור לשפה אחת שלי.. >>>>.<<<< ה"צ´" במקום ה-ש´ שייך למשי! וה"פ´" במקום ה-ב´ שייך ל.. אין לי מושג.. אבל.. יש לי שפה בכתה ;).. *מתביישת (>.<)* בת כמה את .. ?

e-magine

New member
../images/Emo46.gif תעשו מה שאתם רוצים

כשמישהו ירצה לדבר על התמכרות לאינטרנט או יצטרך תמיכה בעניין ההתמכרות לאינטרנט, תודיעו לי.

liz_liz

New member
תשמור על עצמך ילד.

כי בחיים הכול יכול לקרות. בלי שום קשר לאינטרנט ,למציאות או בכלל , אתה חשוף להמון דברים .רק בבקשה תשמור על עצמך . ליז .

amiak

New member
המון זמן שלא הייתי כאן אז פספסתי את

הכניסה שלכם רותם ורועי. אז welcome אחים! שיהיה לכם רק טוב, ושלום לכולם - עמיה, מכורה בשעות הפנאי...
ובשאר הזמן - פשוט מתכוננת להתמכרות.

היי מתוקי שלום ותכתוב רק על

התמכרות לאינטרנט טוב? אגב האם הכתובת של רותם פה מעודכנת? אפשר לכתוב לה להוטמייל אימייל? כי אבדתי את הכתובת שלה באימייל שלי בטעות מחקתי...

למעלה