אוי ואבוי.. התוצאות הם..:

אוי ואבוי.. התוצאות הם..:

"השימוש שלך באינטרנט יוצר בעיות משמעותיות בחייך. עליך להעריך את היקפן של בעיות אלה ולהתמודד איתן בהקדם האפשרי.".. זה אומר שאני מכור או לא?..

רועיצ´י אתה הורס אותי מצחוק...אפשר

לאמץ אותך לבן וירטואלי ו ואת רותם לבת וירטואלית כבר יש לי שני מאומצים וירטואלים בני 18

חוצמזה גינגי אתה באמת מכור וזה

די עצוב אבל אם אתה רוצה, נעזור לך לשלוט קצת על העניינים ספר קצת יותר פרטים על עצמך ועל ההתמכרות שלך ועל מה אתה עושה ברשת כמה ולמה

עוד פרטים? אוקי דוקי..

על עצמי.. גינגי זה אומר ג´ינג´י כמו ששמתם לב.. 1.38 ועיינים כחולות.. מה עוד? אממ.. אה, מה אני אוהב.. כתבתי כבר בהודעה אחת אבל לא משנה.. לישון, הארי פוטר, קטנטנות, חברים, אינטרנט, לשחק עם הכלב שלי, לדבר בטלפון.. אני בכתה ה´, ועל ההתמכרות שלי.. דבר ראשון שאני עושה בדרך כלל באינטרנט זה ללכת לצ´אט.. ישר! אחרי זה לבדוק אי מייל, אחרי זה להיכנס לפורום, אחרי זה להיכנס לבונו, ואחרי זה אני מתחיללחפש אתרים על כל מיני נושאים.. נגיד, הארי פוטר, קטנטנות, פו הדב.. דיסני.. ואני גם אוהב כמו שאמרתי צ´אטים.. אז אני נכנס לכל מיני צ´אטים.. חלק באנגלית וחלק בעברית.. בקיצור בערך אחרי שעה כבר יש לי 30 חלונות.. ואז האינטרנט נתקע לי, אני לוחץ על ריסט ו.. אז זה מתחיל לטעון.. ועד שזה טוען כבר כל מי שדיברתי איתו הלך.. ואז אני עושה הכל מהתחלה.. אה, ועוד על ההתמכרות.. כמו שאמרתי כבר 100000 פעם אני מגיל 8 על האינטרנט.. ו.. זהו!

e-magine

New member
הםםם עוד לא הבנתי,

פעם אמרת שאתה גולש מגיל 8 ופעם שאתה מכור מגיל 8. למה אתה חושב שאתה מכור לאינטרנט? לא כל דבר שיוצר אצלנו התלהבות, הוא מושא להתמכרות.

בסדר, אז תיקון..*

מגיל 8 אני על האינטרנט ומגיל 9 אני מכור.. ואני יודע שאני מכור מתי שאני לא על האינטרנט אני כל הזמן מתחיל לדבר על זה וגם אני מנסה ליהיות תמיד אבל תמיד אבל תמיד גם מתי שאני לא יכול על האינטרנט..

תגיד רועיצ´י - איך ההורים שלך

מתייחסים לזה? הם עלו על זה שאתה "משתמש" כבד? שאתה רוצה כל הזמן להיות שם ברשת? הם מנסים להגביל אותך או לדבר איתך על זה לפעעאמים?

תגידו נראה לכם הגיוני שלילד בן 10

אין אף שגיאת כתיב אחת בקטע כזה ארוך? או שגינגי שלנו רותמיצ´י הוא קצת מחונן? או שזה בגלל הנט? ומה בגיל 10 אתה יודע כבר אנגלית כל כך טוב שאתה יכול להתכתב?? אני בהללללםםםםם!

שבילים

New member
זה בכלל לא אומר

הרי ידוע שבדרך כלל מתחילים ללמוד לכתוב ולקרוא בגיל 6. ג´ינג´י שלנו בכתה ה´ ועד כמה שאני זוכרת, בכתה ג´ כבר לא היו לי שגיאות בכלל. אבל אז זאת היתה תקופה אחרת, נטולת מחשבים ואינטרנט והשקעתי את רוב הזמן הפנוי שלי בקריאת ספרים. וכנראה שבגלל זה כבר לא היו לי שגיאות. אח... אלה היו ימים....

את צודקת וגם לא צודקת שבילימוס

כי אני הייתי ממש תולעת ספרים מגיל מאד צעיר ובאמת לא היו לי שגיאות כתיב מגיל מאד צעיר ועכשיו אני נזכרת שאבא שלי לקח אותי לספריה של המבוגרים להחליף ספרים כבר כשהייתי בכתה ה´ כי נגמרו לי כל הספרים בספריית ילדים שהיתה קטנה אז אבל אם תחשבי שרועיצ´י רואה המון מלים מול העינים באינטרנט כבר מגיל 8 אז זה באמת הגיוני שגם שפת הדיבור שלו תשתפר וגם הוא יכתוב בלי שגיאות פתאום נפתרה לי החידה הזאת חוצמזה קלטתי שהוא יודע אנגלית הרבה יותר מילדים רגילים בגילו והנה הוא אכן אמר שסבא שלו לימד אותו ושהוא היה גם בחו"ל ולמד שם אנגלית חוץ מזה הוא גם כנראה קצת מחונן נכון רועיצ´י????? רותמיץ´ גם אמרה שהוא חכם הילדים של ימינו מאד חכמים ומהירים כנראה גם בגלל עולם המחשבים והרשת הבן שלי לא מתעניין בכלל במחשבים או באינטרנט למרות שהוא יודע לתפעל מצוין את המערכת אבל רק להוריד מילים של שירים פה ושם זה מענייןאותו אולי אם היה לו מחשב טוב משלו הוא גם היה מוריד אם פיס ומאזין אבל חוץ מזה שהוא ילד מחונן מלידה ועתיר כשורים וכשרונות גם יש לו השכלה כללית מאד רחבה שלא תמיד ברור לי מאיפה הוא שאב אותה והתשובה שלי היא שככה זה היום שהאינפורמציה עוברת הרבה יותר מהר מפעם וכל מי שקצת מתעניין והראש שלו פתוח הוא מתקתק אותה תיק תק תוק הבן שלי מסביר לי כל מיני דברים על כלכלה ופוליטיקה שאני פשוט מתעלפת ממה שהוא יודע ומבין מה שבטוח הוא שאם הם יהיו תמימים כמו שאנחנו היינו ולא יכנסו מהר לתוך כל הקלחת הזאת של העולם ההייטקי הזה הם פשוט ישארו מאחור, לכן זה כנראה מגנון השרדות כזה אני כבר שייכת לעולם הישן והשלמתי עם זה מצד שני אני מאד צעירה ברוח ויש לי קשרים נורא טובים ושפה משותפת עם אנשים צעירים

או מיי גוש אימגין כמו שאומר גינגי

או שמא זו היתה רותם צ´לו ,הוא נכנס לפורום שלנו מכורים ושאל אם הוא מכור אמרת לו לעשות בדיקה הוא עשה וכתב את התוצאה לפי התוצאה הבנתי שהוא מכור חוצמזה אי אתה לא יודע איזה צחוק ושמחה הביאו שני הילדים האלה לחיי פה זה כל כך מצחיק אותי שהם פה והשפה שלהםש אני עד עכשיו מתקשה להאמין שהם כל כך קטנים כאילו הייתי חושבת שהם לפחות בני 12 שניהם אבל הם כל כך מתוקים ואני פשוט יושבת פה ועונה להם ומתגלגלת לי מצחוק הרשת זה דבר כל כך אבסורדי ומטורף ובאמת אולי נבהיר להם שלא יעשו סתם צ´אט אלא נדבר על ההתמכרות לרשת אני לא יודעת מה להגיד לך אני פשוט מוקסמת מהקטנטנים האלה ואני כנראה כל כך מתגעגעת לילדים אני ממש חולה על ילדים והילד שלי כבר בן 19 טוב לילה טוב בינתיים

e-magine

New member
התוצאה של המבחן שלו אמרה

שהוא קרוב להתמכרות, שלאינטרנט יש השפעה על חייו ושהוא צריך לשקול ולהעריך אותה. זאת אגב התוצאה שרוב הגולשים שדיווחו בפורום הגיעו אליה. זאת לא התמכרות. זה פוטנציאל גבוהה להתמכרות. אך לא התמכרות. חוץ מזה, דיווח על תוצאת המבחן היא לא הכל, לטעמי יש חשיבות לתחושת הסבל הנובעת לפעמים מחוסר היכולת לגלוש ולפעמים מגלישה המופרזת עצמה וכמובן לנזקים הישירים והעקיפים.

אממ.. מדאם..

זה שאת אוהבת ילדים זה חמוד מתוק מקסים נפלא גורג´ס מדהים ונחמד.. אבל זה שאת לא מאמינה שילד בן 10 לא ממש אידיוט ולא כותב כמו ילד בכתה א´, זה מעורר רחמים.. << אל תשימו לב, אני לוקח תרופות.. לשפעת, אבל זה משפיע.. >>

גינגי רועיצ´י מתוק...אל תיפגע ממני

להיפך זו היתה מחמאה גדולה בשבילך אני לא ראיתי עד היום ילדים בני 10 שכותבים כל כך מדויק ועל רמה ובלי שגיאות בכלל ואני לא מדברת על שגיאות הגהה בזמן ההדפסה אלא על שגיאות כתיב חס ושלום לא חשבתי שאתה אדיוט לרגע להיפך שאתה אולי קצת מחונן מאיפה אתה יודע למשל את כל הביטויים האלה באנגלית כמה שנים כבר אתה לומד אנגלית? או שאולי היית עם ההורים בחו"ל לכמה שנים?

אני גולש בערך..

בין 3-5 שעות ביום רגיל, ובחופשים בערך.. 5-9 שעות.. ואנגלית אני יודע כי.. אמ.. למדתי גם מסבא שלי, וגם טסתי כמה פעמים לאמריקה ולמדתי שם, ובעיקר מהטלוויזיה.. וביטויים גם מהאינטרנט.. וגם כי יש לי מורה פרטית.. וזהו..

Rotem Lisa

New member
נו.. הוא לומד אנגלית בבי"ס ../images/Emo3.gif

מה לעשות- הילד חכם
וסליחה על ההודעה המפגרת הזאת..

למעלה