אוי, דואר ישראל...

אוי, דואר ישראל...

חבילה מנקסט הגיעה לסניף המרכזי ב 23.3 (!!!) ומאז לא התקדמה משם לשום מקום.
בשירות הלקוחות שלהם אמרו שיחזרו אליי לפני חמישה ימים.
כתבתי להם שוב היום: יחזרו אליי.
בעוד 14 ימי עסקים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

לא, אין מילים, באמת.

עב

New member
אצלנו השתפרו

קבלתי הודעה על חבילה בסניף גראנד קניון בב"ש, פתוח מ 13 עד 20. שמחתי שהסוכנות שלנו השתפרה ואצתי רצתי לשם בשלוש. איפה, סגור ותור גדול של אנשים מבולבלים ונרגזים מראים זה לזה את ההודעות כדי לוודא שהם לא השתגעו.
בסוף התברר שהדואר פתח סניף נוסף בקניון בקומה השניה והוא מיועד לחבילות בלבד, פועל מ 13 עד 20. ומה עם מי שרוצה לקנות בולים? הוא ירד 4 קומות לסוכנות הוותיקה ויעמוד שוב בתור. סה"כ יצאתי משם מרוצה תוך 2 דקות.

ובינתיים חבילה אחרת, האחרונה שאני מחכה לה, בדרכה ל... גליל

העליון!!!!!!!!!!
ואין לי מושג אם זו טעות במספר המעקב שנתנו לי, או שהחבילה אשכרה נוסעת לטייל בארץ

עב

New member
תעבירי את הכתובת שלך לבאר שבע

מאז שהתחלתי לקנות ברשת חלו שיפורים בשני בתי דואר. בסניף הדסה התחילו לחלק מספרים ייעודיים כמו בבנק ויש תור נפרד לחבילות, דבר שמצמצם מאוד את זמן ההמתנה. בסוכנות הגראנד קניון פיצלו את החבילות לסניף ייעודי שמשרת את מערב העיר. לא יודעת מה קורה עם שאר בתי הדואר אולם מקווה שגם הם ישתפרו.

ודווקא הדואר אצלי ביישוב מעולה בד"כ

רק היה ברדק נוראי בחג וסניף אחר בעיר הסמוכה טיפל לנו בדואר

כשגרנו בב"ש היה נורא, אני שמחה לשמוע שחל שיפור. היינו בסניף נווה זאב. שתי פקידות על תור של 150 איש בכל זמן נתון, ושתיהן נתנו לך הרגשה שהן מקללות את היום שבו נולדת ושכל מטרתך ביקום היא להפריע להן לנוח...

עב

New member
אוי, לא נווה זאב , קבלי תנחומיי באיחור

ואיך לא נפגשנו בתור? הייתה תקופה קצרה ששויכנו לסוכנות הזאת.
לא יודעת מתי גרת שם. העבירו את הסוכנות הזו למקום גדול יותר ועדיין זה נורא, התור משתרך גם בחוץ! אותן פקידות ואותה אומללות. אני שמחה שהשכונה הזעירה שלי שובצה לסוכנות הדואר בגראנד קניון. זוג חמוד וחייכן, מקום נורמלי ועכשיו הפיצול בכלל מעולה. אגב, סוכנות הדואר לחבילות משרתת את כל מערב באר שבע, כולל נווה זאב. אולי הפקידות האלה ילמדו לחייך בסוף ותבוא לציון גואלת.

&nbsp

חרא של דבר הדואר הזה

מחכה לחבילה מסטרוברי (זה בדרכ מגיע גג אחרי שבועיים)
יותר מחודש.
מתלבטת אם לפנות אליהם או לחכות עוד קצת.

אפרתי38

New member
מבינה אותך גמרי

קרה לי דבר דומה..
חיכיתי במשך חודש וחצי לחבילה שהזמנתי, בסופו של דבר זה הגיע,
צריך הרבה סבלנות!

ani88

New member
נצל"ש משלוח מ-ASOS

הזמנתי חבילה לפני איזה שבועיים, ב6 לחודש הם קיבלתי מייל שזה נשלח אלי. אבל לא קיבלתי מספר מעקב. כמה זמן זה סביר למשלוח? בפעם הקודמת שהזמנתי משם לקח ממש מעט זמן ועכשיו מתעכב. כדאי ליצור איתם קשר או לחכות עוד?

עב

New member
אני מקבלת חבילות מאסוס אחרי 3-4 שבועות

ואין מספר מעקב כי זה לא דואר רשום.

sheffys1

New member
כאמור מעלי - אסוס שולחים בדואר רגיל, ולא רשום, ולכן אין מעקב

מבחינת כמה זמן לוקח - תלוי במיקומך הג"ג בארץ, תלוי בעומס הנקודתי בדואר, תלוי בגודל החבילה (חבילות גדולות נוטות יותר להתקע בבדיקה המדגמית במכס, מה שמעכב את ההגעה.
נכון לחודש-חודשיים האחרונים, חבילות מאסוס מגיעות אלי תוך שבוע-10 ימים (גרה במרכז). עד 3 שבועות בכלל לא גורם לי להרים גבה.

נצלש לשאלת ASOS וCHEAP MONDAY

אז גם אני התמכרתי לג'ינסים :p. וחשבתי להזמיןמשם. האם המידות הן כמו בארץ? כי מידה 28 למשל כתובה אצלהם כW28, UK6 בעוד שאני יודעת שהמידה הבריטית שלי היא 10. בקיצור- למה להאמין? האם להזמין את אותה מידה דו ספרתית שהייתי מזמינה בארץ?
תודה!

ענבל מ

New member
לדעתי: לפי מה שבארץ

אם תסתכלי על התווית בג'ינס עצמו תראי 28, זה גם הרוחב שלו.
אף פעם לא בדקתי מה זה אומר במידות בריטיות...
(מסייגת: יש דגמים קטנים יותר, תבדקי כמה הבד סטרצ'י. כשהבד "כבד" יותר גיליתי שאני צריכה לעלות מידה כדי להצליח להשתחל לג'ינס. אמנם צ'יפ מאנדיי עקביים יחסית אבל כבר נפלתי במידות)
&nbsp

זה שיש צפופים יותר, הרגשתי על בשרי :p אני רק שואלת האם

המידות הן קבועות או שיש איזה מצב שבאנגליה משתמשים במידות אחרות...

למעלה