אוי אני בשוק

לירז29

New member
אוי אני בשוק

היי לכולם, המחשב שלי קרס לכמה זמן ועכשיו אני נכנסת לפה ומגלה שיש הופעות... איפה אני חיה?? מישהו יודע אם נשארו עוד כרטיסים בר"ג או אזור המרכז פחות או יותר? איך ישנתי בזמן שכרטיסים כבר נקנו??

morenolocoloco

New member
את חיה במציאות ה...."בניונית"

אומן גדול כמו עמיר "עושה טובה" לקהל שלו ומידיי מדליף מידע על ההופעות שלו דרך הפורום. זה כבר הפך להיות אבסורדי, גם כשכבר שומעים על איזה מופע ומתקשרים לברר פרטים, המקום עצמו אינו מעודכן בכלל על ההופעה (דוגמאת ההופעה בבאר שבע). לא מבין את עמיר, לא מבין את נבל עשור, תסלחו לי אבל זה כבר זלזול בקהל.... להרים הופעות מבלי להודיע בכלל ???? אל תגידו לי "ההופעות של עמיר מלאות..." עמיר לא בוחר מקומות כאלה גדולים להופעות שלו, ורוב הקהל הוא קהל "עיוור" מהפורום הזה שהולך אחריי עמיר לכל מקום, בלי הפורום הזה עמיר לא ממלא שתי שורות אם הוא ימשיך בשיטה הזו של ההופעות. נראה שעמיר עבר למצב של "לעשות מוזיקה בשביל הכייף...." ולא כל כך בשביל הקהל, גם ההופעות הן בשביל "הכייף" ונראה כאילו עמיר אומר לעצמו "אני ירים הופעה בשביל הכייף, ואם יבוא קהל אז סבבה...." רק לשם השוואה, שלמה ארצי מבלי למצמץ בכלל ממלא את קיסריה לפני שהוא בכלל מפרסם, אז זה אומר שהוא לא יעשה פרסום בעיתונות רק כדי לכתוב "כל הכרטיסים נמכרו" ? ראבק, מה זו השיטה הדפוקה הזו ? זה אשכארה זלזול בקהל שלך ! הקהל הכי נאמן של עמיר, זה שהלך והזמין את "הרהורים" מבלי לדעת מה יש בכלל בדיסק הזה, מבלי ששמע דוגמיות מהדיסק, זה שהלך ובכלל פרסם את הבשורה על הדיסק הזה שבכלל לא היה מוכר לאנשים בחוץ. הקהל הזה שהלך וקנה את הדיסק של אבי בניון באותה תצורה. אז המינימום שעמיר יכול לעשות הוא להודיע לאותו קהל נאמן על אותם הופעות ולא באיזה אמצעי מפוקפק כמו פורום שעמיר בעצמו לא משתף בו פעולה ! גם בהופעות של עמיר זה נראה שעמיר פשוט מבצע את השירים "שבא" לו לשיר ולאו דווקא את הלהיטים הגדולים, ואל תגידו לי "כל שיר שעמיר מבצע הוא אלוהי...." נכון, לעמיר יש קול, ענק, אבל לשיר שירים שרק מי שחרש על הדיסקים מכל הכיוונים מכיר, זה לא הכי נכון ! היה פה בזמנו דיון אם עמיר יכול למלא את קיסריה, אז בשיטת פרסום שכזו הוא לא יוכל למלא אולם התעמלות, ללא אנשי הפורום ! עמיר ימלא את קיסריה אם יפרסם נכון ובמיוחד אם הפלייליסט שלו יכלול את להיטיו המוכרים ולא שירים חבויים בתוך הדיסקים. רק לשם הדוגמא, הנה פלייליסט שבטוח יפוצץ את קיסריה : רק את כשאת עצובה מורה לחיים שלכת געגועים לדמיון שמחות קטנות ניצחת איתי הכל הכל עד לכאן שגרה אלוף בשחור יש לי חלום מי תרצי אולי הפעם בחייאת מנגינה שלום אישה את אינך הזמן שלי איתך

הדסי 26

New member
בוקר טוב :)

טוב אז אחרי שלקחנו נשימה... נתחיל מהסוף: ** אלו בערך השירים שמבוצעים בסבב הופעות הנוכחי. כלומר, לפי ההופעה בירושלים לפני חודש, ככה שאין ממש מה לדאוג :) אחרי שנרגענו: ** אנשים לא הולכים רק להופעות של הזמר שהם מעריצים. לכן אין שום ספק בכלל שלא רק הפורום נמצא שם.. אפשר לחשוב גם - הפורום הזה הוא גרעין קשה של 20 אנשים (בהגזמה!) לא יותר. אני בטוחה שלא עליהם בונים הופעות :) ** אם במקום לא יודעים איזה הופעה יש אצלם, זה באמת נראה לך פאדיחה של הזמר ולא של המקום?? יענו - מה הקשר? ** אני לא חושבת שבונים על הפורום להפצת הבשורה. אני למשל יודעת שבאפריל נראה לי היתה הופעה בי-ם סתם כי היו מלא שלטים (לא הלכתי ובאותה התקופה גם לא ידעתי מי זה :) ** תהיה נינוח :)

רפי35

New member
תגובה לשניכם...

מורנו נראה לי שקצת נסחפת כי לא הגרעין של הפורום ממלא את ההופעות אלא קהל שצמא להופעות של עמיר (וכאלה תמצא בכל מקום), לגבי שיטת הפרסום כבר כתבתי בעבר ואני חוזר על זה שאתה צודק והפרסום הוא שגוי!. הדס לגבי ההופעה בי-ם זה לא דוגמא מכיוון שכפי שהבנתי זו הייתה הופעה מוזמנת ע"י מרכז תרבות ולכן הוא היה אחראי על הפירסום בכל רחבי י-ם. (בברכת לומדים וגם נכנסים לפורום), רפי (כן אני עכשיו בלימודים טוב שיש אינטרנט והפסקה!).

הדסי 26

New member
מבלי לחפור יותר מדי :)

אני לא מדברת על זו שבמרכז תרבות אלא על זו שהיתה באפריל

רפי35

New member
לא חופרת אבל לא זו הכוונה!

פרסום באיזור ההופעה מעט לפני ההופעה תמיד יש (כך היה גם בנתניה כשהייתי, בת"א ועוד), הבעיה היא ששלטים שבועיים לפני ההופעה (או אפילו קצת יותר אני לא עומד וסופר) לא תמיד מספיקים כדי להתארגן לשם הגעה להופעה! אני בטוח שבכל רחבי קריית חיים יש עכשיו שלטים לקראת ההופעה ביום שני הבא ואני בטוח שכל באי הפורום יודעים על ההופעה, השאלה היא כמה מתושבי חיפה (שגרים קרוב לק. חיים אבל בד"כ לא עוברים שם כי אין קשר בין ה2) שרוצים להגיע להופעה של עמיר ומחכים להופעה בצפון יודעים על ההופעה בק. חיים (תיאטרון הצפון הוא בק. חיים ולא בחיפה!). וזו הנק' (לפחות שלי) הרסום צריך להגיע לאנשים שהם לא ממש באזור ההופעה אבל האולם כן זמין להם. אני אחזור ללמוד ושלכם יהיה שבוע טוב...

morenolocoloco כנס שניה

רק שתדע לך, שבגלל תגובות כמו שלך, עמיר כבר לא פה. קראנו לפחות 4 פעמים מה הדיעה שלך על ההתנהלות המקצועית של עמיר ונבל עשור. אז פשוט די. כולנו מבינים מה שאתה רוצה להגיד. אני לעומת זאת לא מסכים איתך. די. שחרר..

odery

New member
לא יתכן שלאנשים יש דעה משלהם יקירי?

זה חייב להיות ``ללקק לעמיר``?

ShiftDelete

New member
אין פה מקום לדעה

זה שדרך הפירסום להופעות של עמיר היא בזויה, הרי זו עובדה. ותבינו, אנחנו לא יוצאים כנגד עמיר, אנחנו אוהבים אותו בדיוק כמוכם אם לא יותר, והתלונות שלנו היא מתוך האהבה ומרצון שיצליח.

אנונמני

New member
בטח שיש פה מקום לדעה

כי למרות שלדעתך הדרך בזויה,בפועל האולמות מלאים,אז יכול להיות שאנשי נבל עשור חושבים שצורת הפירסום ראויה. יכול להיות שאתה צודק והדרך פירסום לא מספיק טובה..אבל מכאן ועד להגיד שאין מקום לדעה שונה משלך זו שחצנות.

נכון שרוב האולמות היו מלאים

אבל מה עם ההופעות שהתבטלו אם אני לא טועה היו לפחות איזה 3 -5 שהתבטלו לא?

למה ? כי הוא אומר את האמת ?

והאמת כואבת ? אם עמיר היה משקיע קצת יותר בפרסום אז גם הופעות לא היו מתבטלות על ימין ושמאל (כמו שקרה בסיבוב הקודם) , חוץ מזה זו זכותו המלאה להגיב ולומר את מה שהוא חושב . הוא לא יורד על עמיר מנקודה רעה . הוא בסה"כ רוצה , כמו כולנו פה קצת יותר סדר ותיאום בארגון ההופעות .

אנונמני

New member
טוב,אנחנו קראנו את זה פה כבר כמה פעמים

מסתבר שזה לא עוזר,אז אם באמת כל כך אכפת לך וכל כך מפריע לך..אז במקום לכתוב את זה עוד פעם פה,פשוט תכתוב את זה לנבל עשור... לגבי השירים..אתה רוצה שכל סבב ייראה אותו דבר?

אנונמני צודק בהחלט

ולמרות שיש בי חלק גדול שמסכים עם המורנו הזה לא כולנו חייבים לרדת לסוף דעתך כדי שתפנה לנבל עשור.

varod27

New member
זה יפה שאתם משתלחים אחד בשני ו"מורנו" לא מגיב

זה יפה שיש פה הרבה "חכמים" שיודעים למה התכוון אותו "מורנו"
אותי זה מצחיק לראות מהצד התנגחות על הודעה של משהו שכתב דברים (נכונים מאוד לדעתי) ומייד יש את כל הפרשנים למיניהם.גם אני חושבת ששיטת הפרסום של עמיר מאוד קלוקלת. ועובדה היא שהיו הופעות שבוטלו , מה גם שרוב ההופעות הן במקומות קטנים כשחצי מהאולם מלא בחברי הפורום ומכריהם.

למעלה