את חיה במציאות ה...."בניונית"
אומן גדול כמו עמיר "עושה טובה" לקהל שלו ומידיי מדליף מידע על ההופעות שלו דרך הפורום. זה כבר הפך להיות אבסורדי, גם כשכבר שומעים על איזה מופע ומתקשרים לברר פרטים, המקום עצמו אינו מעודכן בכלל על ההופעה (דוגמאת ההופעה בבאר שבע). לא מבין את עמיר, לא מבין את נבל עשור, תסלחו לי אבל זה כבר זלזול בקהל.... להרים הופעות מבלי להודיע בכלל ???? אל תגידו לי "ההופעות של עמיר מלאות..." עמיר לא בוחר מקומות כאלה גדולים להופעות שלו, ורוב הקהל הוא קהל "עיוור" מהפורום הזה שהולך אחריי עמיר לכל מקום, בלי הפורום הזה עמיר לא ממלא שתי שורות אם הוא ימשיך בשיטה הזו של ההופעות. נראה שעמיר עבר למצב של "לעשות מוזיקה בשביל הכייף...." ולא כל כך בשביל הקהל, גם ההופעות הן בשביל "הכייף" ונראה כאילו עמיר אומר לעצמו "אני ירים הופעה בשביל הכייף, ואם יבוא קהל אז סבבה...." רק לשם השוואה, שלמה ארצי מבלי למצמץ בכלל ממלא את קיסריה לפני שהוא בכלל מפרסם, אז זה אומר שהוא לא יעשה פרסום בעיתונות רק כדי לכתוב "כל הכרטיסים נמכרו" ? ראבק, מה זו השיטה הדפוקה הזו ? זה אשכארה זלזול בקהל שלך ! הקהל הכי נאמן של עמיר, זה שהלך והזמין את "הרהורים" מבלי לדעת מה יש בכלל בדיסק הזה, מבלי ששמע דוגמיות מהדיסק, זה שהלך ובכלל פרסם את הבשורה על הדיסק הזה שבכלל לא היה מוכר לאנשים בחוץ. הקהל הזה שהלך וקנה את הדיסק של אבי בניון באותה תצורה. אז המינימום שעמיר יכול לעשות הוא להודיע לאותו קהל נאמן על אותם הופעות ולא באיזה אמצעי מפוקפק כמו פורום שעמיר בעצמו לא משתף בו פעולה ! גם בהופעות של עמיר זה נראה שעמיר פשוט מבצע את השירים "שבא" לו לשיר ולאו דווקא את הלהיטים הגדולים, ואל תגידו לי "כל שיר שעמיר מבצע הוא אלוהי...." נכון, לעמיר יש קול, ענק, אבל לשיר שירים שרק מי שחרש על הדיסקים מכל הכיוונים מכיר, זה לא הכי נכון ! היה פה בזמנו דיון אם עמיר יכול למלא את קיסריה, אז בשיטת פרסום שכזו הוא לא יוכל למלא אולם התעמלות, ללא אנשי הפורום ! עמיר ימלא את קיסריה אם יפרסם נכון ובמיוחד אם הפלייליסט שלו יכלול את להיטיו המוכרים ולא שירים חבויים בתוך הדיסקים. רק לשם הדוגמא, הנה פלייליסט שבטוח יפוצץ את קיסריה : רק את כשאת עצובה מורה לחיים שלכת געגועים לדמיון שמחות קטנות ניצחת איתי הכל הכל עד לכאן שגרה אלוף בשחור יש לי חלום מי תרצי אולי הפעם בחייאת מנגינה שלום אישה את אינך הזמן שלי איתך