אוי אני בשוק

אנונמני

New member
קצת פחות יפה..

שאת/ה מגיב בפורום דווקא בנושא שמעורר מריבה ולא בשאר הנושאים שמדברים על מי שאתה אוהב באמת. קצת פחות נכון...להגיד שחברי הפורום ממלאים חצי אולם,רוב ההופעות הן באולמות של 500-1000 איש אני בספק רב אם כל חברי הפורום ביחד ממלאים שורה אחת מתוך אולם שלם..מה גם שמעטים האנשים שמגיעים לכל הופעה...אז להגיד שחברי הפורום ממלאים חצי אולם בהופעה זה די טיפשי ואתם מתעקשים לחזור על זה הודעה אחר הודעה(כינוי אחר כינוי?) בהצלחה בכינוי הבא.

אנונמני

New member
למה ככה סתם? זה האתר של עמיר ואבי

להם כמו לכל אמן אחר יש אתר..בדיוק בשביל הדברים האלה.

זה גרוע ביותר שיודעים על הופעות רק מהפורום...

עצם העובדה שיש לדוג' גולשת בשם "לירז29" שפונה וכותבת "היי לכולם, המחשב שלי קרס לכמה זמן ועכשיו אני נכנסת לפה ומגלה שיש הופעות... איפה אני חיה?? מישהו יודע אם נשארו עוד כרטיסים בר"ג או אזור המרכז פחות או יותר? איך ישנתי בזמן שכרטיסים כבר נקנו??" - זה כבר אומר הכל ! אם ההופעות היו מתפרסמות במדיה התקשורתית ובחשיפה גדולה ורחבה יותר - כל זה לא היה קורה, אני הייתי אחת ממאוכזבות המופע שבוטל בזמנו ברמלה, קניתי כרטיס , ההופעה היתה אמורה להיות ביום חמישי ונחשו מה ? ביום ראשון שזה 3 ימים לפני ההופעה- ההופעה פשוט בוטלה, הגרוע מכל שידעתי על זה אך ורק בגלל העובדה שנכנסתי לכאן לפורום ביום ראשון, ז"א שיש מצב מאוד ריאלי שהייתי יכולה להגיע ביום חמישי להופעה ולגלות שאין בכלל הופעה, את מי זה מעניין ? כנראה את אף-אחד... אומן בסדר גודל כמו של עמיר צריך לפרסם בכל אמצעי תקשורת קיים - אם זה רדיו, אינטרנט,עיתונות ,טלוויזיה - אין מה לעשות, אנשים שאוהבים את המוזיקה של עמיר לא בהכרח נכנסים לפורום שלו בתפוז , ואם לא רוצים שהופעות נוספות יתחילו להתבטל - צריך לפעול ולעשות מעשה... אני בסה"כ רוצה לטובתו והצלחתו של עמיר, זה נורא מתסכל לקרא תגובות של אנשים שבכלל לא יודעים שיש הופעה ואיפה קונים את הדיסקים של עמיר, אז נכון, זו המלחמה הצודקת של עמיר אבל זו לא בושה לשמע ברדיו פרסומת כמו "הרהורים- האלבום החדש של עמיר בניון עכשיו ברשתות סטימצקי, צליל, מוזיקה נטו ונבל עשור" , לפחות שאנשחם יהיו מודעים לקיום האלבום, שלא תחשבו לרגע שלא שמתי לב שעמיר כן עושה מסע יחסי ציבור לאלבום שלו בתחנות הרדיו השונות- זה מצויין !!!! וצריך להמשיך עם זה כמה שיותר, למרות כל זה ההרגשה הכללית שהאלבום הרהורים עדיין לא קיבל חשיפה מספיק גדולה , האלבום הזה הוא יצירת מופת- נקודה ! רק חבל שכל שני וחמישי יש משהו ששואל "איפה אפשר להשיג את האלבום החדש של עמיר" - צריך לעשות לזה סוף ולפתור את זה- לטובת עמיר ולטובת כל אלה שאוהבים את המוזיקה שלו.

גרציה פ

New member
את יכולה לנסות לרכוש כרטיס דרך ועדי עובדים...

כמה שידוע לי רוב הכרטיסים בעיקר במרכז ובשורות הראשונות באולם מוצעים למכירה בוועדי עובדים....

odery

New member
אהמ אהמ

לא כדי להעשיר את שרשור המדון הזה אבל נראה לי שיש כאן איזה פספוס... כמה מהעובדים בוועדי העובדים האלה יחזרו להופעות של עמיר? למכור את המקומות הטובים ביותר באולמות מראש לוועדי עובדים? השלב הבא זה לעשות חתונות?

gala2111

New member
זה כאילו שמדברים פה לקירות .

עמיר דיבר לא אחת על מלחמתו ואין טעם שאפרט מחדש . הוא חוזר על זה בכל אחד מהראיונות הנערכים עימו, תמיד מציין שהוא מנסה להתנהל על פי דרכו ואמונתו . את כל מה שקרה והיה הוא יודע . (ויש לי הרגשה שהוא לא סובל מאמנזיה) אז למה לא מסוגלים לקבל זאת??? הרי זה לא שהכל דומם .. כן קורים דברים . כן יש הופעות . אז הוא כן הוא פועל . בדרכו . זו דרך שלא היתה לפניו .זו דרך שהוא סולל . למענו (ואולי גם למי שיבוא בעקבותיו) . וכנראה שלא קל וכנראה שמורכב . אני בוחרת כמו תמיד , להאמין .

gala2111

New member
זו שיטתו .

או כך היא משתקפת לנו נכון להיום . בקיצור , זה שאחנו לא מודעים למהלכים שהוא מבצע לא אומר שהוא לא מבצע מהלכים . הוא בחר בדרך הארוכה . ולי יש סבלנות .

odery

New member
מערכת טובה מתנהלת עם בקרה

סבלנות היא סגולה לקפוא על שמרים.ביחוד בהקשר הזה,ועדיין ביקורת היא לא שריפת מועדון.יש מקום לשניהם,בטעם.

gala2111

New member
ומי אמר שאין??

דברים שרואים משם לא רואים מכאן. אני חושבת שסבלנות היא תכונה מבורכת . היא מאפשרת לפני הכל, מחשבה תחילה.וכמובן תהייה , בירור, ווידוא, ועוד כל מיני אפשרויות שהחיפזון מבטל. עמיר לומד על בשרו מה נכון ומה לא . משתפר והולך . הוא אינו חלק מתעשייה משומנת וייחודי בנוף המוסיקה בכל הבחינות . אז למה ממשיכים לבחון אותו לפי אותם פרמטרים? הרי הוא אחר. כמו שהמוסיקה שלו אחרת כמו שהכל בו שונה מהכל . יכול להיות שכלפי חוץ זה לא נראה אופטימלי והרמוני אבל כנראה שההרמוניה שלו מורכבת מחלקים אחרים . לדעתי , אלו "שלבים בהתפתחות" . ואני אוהבת את זה . לילה טוב , גלית דביר .

למעלה