אויש,נו,אני שוב כאן..

shanikoo

New member
אויש,נו,אני שוב כאן..

כן,כן.. גם היום,שעתיים בלבד בביה``ס הספיקו לי על מנת שאני אבין שמקומי לא שם. אז הלכתי הבייתה. אבל הפעם זה לא בגלל געגוע עז למיטה שלי(לא שחלילה הוא לא קיים,הרגש הזה תמיד נמצא אצלי,כי אין כמו המיטה שלי,שתחיה).אז בגלל מה? כואבת לי הבטן!!!!!!!!!!אוף,איזה חרא זה! זה הכל בגלל שאני אישה! הכל בגלל המבחן המפגר הזה מאתמול! ואני אפילו לא במחזור שיש לי על מה להתלונן!סתם כואבת הבטן!ואפילו שאני לא במחזור,זה בטוח איכשהו קשור לזה שיש לי רחם... אני בטוחה שלגברים לא כואבת הבטן!אף פעם!אלא אם כן הם אכלו יותר מדי או משהו כזה... אוף איתכם,אתם כאלה גברים! יאללה,אני הולכת לישון.. אוהבת שני

איזה כבוד........ שנפל בחלקי סוף סוף לפגוש אותך...... בהווה ולא בעבר ...... כאבי בטן ? זה מהבה``ס ...... תדעי לך שבה``ס מדרדר את נפשו הרגישה של האדם.... יום טוב לך B-)

shanikoo

New member
בהחלט כבוד...

אני רועדת מהתרגשות... אז בהחלט נעים מאוד, ואני מסכימה איתך שבי``ס מדרדר את נפשו הרגישה של אדם... ובהחלט יש לי נפש רגישה.... ולכן אני ממעטת להיות שם עד כמה שאפשר 8-p יום טוב שיהיה לך דני :)

כמו חדש

New member
אני לא יודע אם אנחנו כאלה גברים...

למשל אני. יצא לי 86% במבחן באתר שנתנו.זאת אומרת שיש לי 14% נשיות שמתחלקים ככה: 2% לא יודע לנהוג (עיין ערך הודעה למעלה). 4% אוהב ילדים קטנים(וזה לא מה שאתם חושבים...) 3% בוכה בקטעים מרגשים בטלוויזיה או בחיים(אולי לא בוכה אבל ה``גולה`` איפה שהוא עומדת בגרון). לכמה הגענו ?9% ? 1% אוהב לשחק בשיער 3% יכול לשמוע שירים קיטשיים(אבל זה עדיין לא אומר שאני אוהב כאלו...) 1% אחרון- גם אני חושב שחוטיני זה דבר סקסי... אז שנשון(ככה אני קורא לאחותי הקטנה), אני לא כזה גבר,וגם לי כואבת מידי פעם הבטן,ובעקבות תקופת המבחנים הבטן גדלה ככה של כאב ,זה כאב. וחוץ מזה מה את מבריזה?איפה ההורים שלך?אהה?ככה זה שאבא שלך צוש הולך לכל מיני מפגשים במקום לחנך את הבת שלו !

bduya

New member
כמו חדש

חחחחחחחחח אהבתי ת`קטע של הלשחק בשיער... קורא לאחותך הקטנה בשמות חיבה???? כמה אחוז? ההורים של שני בתאילנד.. (הממממממ-עדיין???) וצוש לא ממלא את המקום בכבוד. גם כשהוא במפגשים... (הוא בא רק כי הוא יודע שהיא תהיה שם אז לשמור עליה) וחוצמזה שלא נשכח שאני מדרדרת אותה אז בכלל... עוד סיבה להשאר בבית. ;-)

למעלה