אוטרוגסטן והשפעותיו

TWEETY =^.^=

New member
עכשיפ גמ´אני הולכת הפוך על הקירות../images/Emo5.gif

לכי לעשות בדיקה כבר, לא יותר טוב לדעת מאשר לא לדעת
מקווה להכין לך יאמבה צהלולים מאשר טישויים
אבל לכייייייייייי כבר יאללה איתך. כן לא כן לא כן לא כן לא כן לא כן לא כן לא כן לא כן לא כן לא כן לא כן לא כל לא כן לא כן לא כן לא כן לא כן לא כן לא כן לא כן לא כן לא כן לא זה הרבה יותר משגע
יאללה לכי ואני מכינה לך
ו
בעצם הרבה מאלו

שמולה

New member
באאבושושו...

האמת היא שאין לי מושג איך לעזור לך אבל עיצה קטנה
תאספי מהר לקוקו כדי שלא יגמרו לך השערות!! מקווה בשבילך (את יודעת) לחיובי שבחיוביים! ביי שמולה

באאבו

New member
פעם אחת ולתמיד - איך סופרים?../images/Emo130.gif

כשהייתי בת 12 סיפרו לי שאני צריכה לספור את הימים בין מחזור למחזור כדי לדעת מתי אני אמורה לקבל. לימדו אותי שסופרים מיום קבלת המחזור, כולל אותו יום. התרגלתי.. מה לעשות? היום ככה אני סופרת גם את הימים בין הביוץ למחזור ובין הכוריגון.. אם נניח היה ביוץ בשבת שעברה, זה אומר שעברו 12 יום (כולל שבת עצמה) או רק 11 יום (סופרים מיום למחרת..) ומה יותר נחשב? הכוריגון או הביוץ? למה לעזזאל הכל כל קשה כאן?? אתן מכירות את אלה ששמות לב שפתאום מאחר להן.. ככה, פתאום הן שמו לב שהן באיחור של שבועיים... "יו,אפילו לא ידעתי שאני בהריון".. בדיוק כמו אצלנו! אגב, תודה לכולכן על התשובות, הספקתי להרגע קצת.. (נדמה לי) נשיקות, באאבו ההיסטרית-חלקית

נועם@בת

New member
לפי מה שידוע לי- סופרים מיום הזריקה

היום שבו קיבלת זריקה נחשב ליום הראשון. היום ה12 כבר לא אמור להשאר כוריגון בדם, אבל מצד שני גם אם יש הריון- רמת הבטא עדיין נמוכה. בטא בודקים ביום ה14 כולל מיום הזריקה. נועם שמוכנה לתרום לך אתה שערות שנושרות מה

מיכל ק-ש

New member
בילבלת אותי לגמרי

אני אנסה לעזור, אבל מתי בדיוק קיבלת את הכוריגון? - יום ושעה!

באאבו

New member
אז ככה:

כוריגון ביום חמישי 14/2 בשעה 18:30 בערב. הזרעה למחרת, יום שישי ב-14:00 כאבי בטן נוראיים לאחר כשעה (15:00) 15:10 - טלפון לרופא שאומר לי שזה ביוץ וודאי, והכאבי בטן החזקים כי הביוץ חזק. מאז, נרות 6 פרוגסטרון ביום!! ועוד איזה חצי כדור בערב, שלא זוכרת איך קוראים לו.. היום טלפון לרופא שאומר לי לא להפסיק לקחת ת´נרות עד יום שישי-שבת לפחות, ושפתאום מחדש לי שהביוץ היה בשבת ולא בשישי (איך הוא זוכר עם כל התפזורת שיש לו בראש?).. הוא גם אומר שלא אקבל עד שאפסיק.. בקיצור, מיכלוש.. אלה הפרטים.. יש לך איזה הריון לסדר לי?? מודה לך מקרב רחמי, באאבו

מיכל ק-ש

New member
זו דעתי ושהמומחים יתקנו אם אני טועה

לדעתי את יכולה לעשות את בדיקת הדם מחר בבוקר ולקבל תשובה מהימנה. מחכה לתיקונים מהמומחים הגדולים יותר (זוהרה, האם שומעת? עבור!)

TWEETY =^.^=

New member
יצא חיובי ותחשבי חיובי ../images/Emo42.gif

ואם חלילה לא,,,,,נחכה לך פה עם
גדול.

באאבו

New member
הענין הוא שכבר אין לי בטחון, ויש לי

רק פחד! איך "התדרדרתי" למצב הזה של הטיפולים?? פעם זה היה נשמע כל כך רחוק "נשים בטיפולים".. הנה, אני היום אחת מהן. פעם כתבתי כאן שאני לא רואה קשר בין הריון לבי טיפולים, בין ביוץ והזרעות להריון.. מה ענין שמיטה להר סיני? ואני גם מאמינה ככה היום: אין לי בטחון לעשות בדיקה, גם אני אהיה באיחור של שבועיים... לא מסוגלת. רק בדיקות שתן שהייתי עושה בחודשים הראשונים של הטיפולים, כשעוד חשבתי שהעולם בידיים שלי... טוויטוש, אני לא יכולה לחשוב חיובי, באמת שלא! זה יותר מדי מסוכן בשבילי. אין מה לעשות, אני אמשיך לקחת ת´נרות, לפחות עד יום שישי, אמרוט עוד כמה שערות, ואז נראה מה יהיה. אין לאן לברוח ,או שזה שם , או שזה לא.. בינתיים, זה נראה לי רחוק רחוק (למרות שפה ושם מתגנבות לי כל מיני מחשבות על "כן".. לפעמים אני גם חושבת שדי הגיוני שיהיה הריון, אבל מהר מאד מתעשתת, כאילו אני לא מרשה לעצמי להיות...) אני גם מזכירה לעצמי מדי פעם, שכל הזמן טענתי שבסוף זה יבוא.. ואז אני חושבת שאולי החודש זה "הסוף".. ושוב מלקה את עצמי בחזרה, שזה לא זה.. ושלא אהיה אופטימית מדי. תראו איזה בלאגן יצא לי כאן... או שנדבקתי מהרופא שלי, או שפשוט הפכתי למשוגעת. המחשבות שלי מבולבלות.. נשתמע ביום א´.... בעזרת ה´, עם בטא 1000000! נשיקות לכולן, ותודות באאבו

TWEETY =^.^=

New member
אחותי, את היום 14 יום מהכוריגון

אז תעשי בדיקת דם מחר,,,אל תסחבי את השבת עם כזה חוסר וודאות ומתח. החיובי יהיה חיובי והשלילי יהיה שלילי עם בדיקת דם או בלעדיה, אז הכי בריא לנפש זה לעשות בדיקה וכמה שיותר מהר.

רומי^^

New member
חחחחחח באבושקה - את מחזיקה אותנו

במתח כמו ליאור עם הלידה-בשידור-חי של חנה. חחחחחחחחחחחחח כולם פה כבר באטרף כמעט כמוך
תקראי מה כתבתי לך למעלה.

באאבו

New member
טוב, אני יודעת שההודעה הזו לא תוקפץ

למעלה בכל מקרה, אבל כדי שיהיה סדר בדברים... ואולי כדי שפעם הילדים שלנו יסתכלו בארכיון של הפורום.. או שסתם מישהי משועממת תקרא פעם אחורה אחורה אחורה... נעשה סדר. נסגור הודעה שנפתחה, וככה השאירה פיות פתוחים.. אז הנה, יום ראשון היום - והתשובה שלילית. היא שלילית עוד מיום חמישי.. ככה. בפנים! בדיקת דם, ואחריה הליכה איטית לבית מרקחת (אולי הערך בשתן יוכפל מדקה לדקה), שליפת 50 שקלים (ידעתם שמקבלים גרביים על כל קניה של ערכה?)... אם לא הרווחתי חיובי, לפחות הרווחתי גרביים. גם הבטא לא חיובית... בקיצור, הכל שלילי.. עד הפעם הבאה! זהו, ארכיון יקר שלי, הנה - קיבלת עוד שלילי לאוסף שלך. אתה יודע מה, מגיע לך! אפילו פתיחת הודעה חדשה לא קיבלת. זה מה יש! לבריאות בינתיים... באאבו השלילית

למעלה