אוטרוגסטן והשפעותיו

באאבו

New member
אוטרוגסטן והשפעותיו

מישהי יכולה בבקשה להגיד לי האם נרות אוטרוגסטן יכולות לגרום לעיכוב במחזור? אמנם אני לא באיחור, אבל אני היום 14 יום מהכוריגון (13 יום מהביוץ), והסימנים של מחזור והלכים ונחלשים.. אני כבר 14 יום לוקחת 6 נרות ביום. שמעתי שהנרות האלה עלולים ל"השכיח" תופעות של וסת, ואף הן יכולות להיות אכזריות קצת יותר, ולגרום לעיכוב במחזור.. הכצעקתה? עשו טובה, תענו לי מהר כי יש לי כבר קוצר נשימה מדאגהההה... תודה! באאבו בלי אויר

תוליק

New member
באבושקה

זה אומר שאולי בכל זאת? יכול להיות שזה כן בסוף? וי וי הרגת אותי עכשיו!

באאבו

New member
איזה בכל זאת, ואיזה נעליים!!

הכל עוונתה, תוליק.. הנה, מיכל ענתה לי שזה יכול לגרום לאיחור. האיחור ההיסטורי הראשון שלי, וגם הוא יהיה על ריק..

מיכל ק-ש

New member
באאבו

ידוע שנרות אוטרוגסטן יכולים בהחלט לגרום לעיכוב במחזור. לא היית אמורה לעשות היום בדיקת דם?

באאבו

New member
אין לי אומץ לבדיקת דם!

ממש לא מסוגלת... אבל, הפסקתי לקחת ת´נרות מרגע זה, אני אמורה להתחיל להרגיש תופעות של מחזור? האם באמת הם משכיחים תופעות כאלה, כי בדרך כלל התופעות מאד חזקות אצלי, והחודש עדינות... יו, איך הייתי בבוקר רגועה, כאילו אני באמצע מחזור, ופתאום נפלה עלי העננה הזו של הפחד... מיכלוש, יש סיכוי שזה משכיח תופעות? זו תהיה אינדיקציה יותר טובה בשבילי.

..נעמה

New member
אכן כן ../images/Emo70.gif

הנרות בד"כ מעכבים את המחזור אם אין הריון. בהצלחה.

באאבו

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

ועוד לקחתי 6 נרות ביום.... עומדת לי ג´ולה בגרון!

רומי^^

New member
באבו - לי מעולם לא התעכב המחזור

עם האוטרוגסטן. זה מאוד אינדיוידואלי. לכי , סליחה, רוצי
לעשות בדיקה דם. נשיקות.

באאבו

New member
התקשרתי לרופא הביתה!../images/Emo82.gif

טוב, אתן זוכרות שהוא כזה מבולבל, אז הוא בטח חשב שהוא במרפאה.. בכל מקרה, הוא אמר לי שאני לא אפסיק לקחת את הנרות, עד יום שישי בבוקר (יו, זה עוד יומיים ארוכים של משיכת שערות).. הוא גם אמר לי שאני לא אקבל מחזור כל עוד אני לוקחת נרות אתן מבינות??? לא מסוגלת לעשות בדיקת דם ולא שתן ולא כלום!! הוא גם אמר לי באופן מפתיע, שהביוץ היה ביום שבת (ולא בשישי כמו שהוא אמר לי בטל´ שהיו לי כאבי בטן).. אז, אם הביוץ היה בשבת, אז אני היום רק 12 יום מהביוץ, ולא 13.. האם סופרים את היום של הכוריגון או שמתחילים רק למחרת?? אני מרגישה פשוט תקועה! תודה לכולכן על התשובות, באאבו שהולכת והפוכת קירחת מרגע לרגע!

רומי^^

New member
באבו הקירחת - לפעמים קרחת זה יפה

מאוד - אבל לא בגלל הריון-או-לא. מהר מהר לבדיקת דם. פחד מוות - אבל אין מנוס, מתישהו תצטרכי לעשות אותה, לא
ככה גם לא תצטרכי למשוך בשיערות, תהיה לך תשובה מוגמרת.(אגב, מנסיון, אם זה חיובי אז המשיכות בשיער רק מתגברות...
) יללה - מחזיקה לך את מה שצריך!!!
רומי

ינסון

New member
באאבו יקרה

הנרות אכן מעכבים מחזור, אצלי הם גורים לעד 10 ימי איחור. אבל אני ממשיכה לקחת אותם עד יום בדיקת הדם.. אם לא עשית בדיקת דם, התופעות של אוטוטו מחזור יכולות להיות גם... בינגו הריון.. לא עדיף לך לדעת????? יקירה, תעשי בדיקה!!!

באאבו

New member
ינסון, היו לך תופעות של מחזור??

כי אצלי החודש הן מאד מאד עדינות, טיפה ככה מרגישה ת´בטן וזהו.. לא פצע, לא רעב, לא כלום.. אני גם אגלה לך בסוד שהיתה לי סחרחורת אתמול והיום בבוקר...... HELP! אני כל כך מפחדת להתאכזב........אני אשמח אם תגידי לי שהתופעות של הקדם מחזור נעלמות. הרבה יותר קל לי להתמודד עם שלילי מאשר עם ציפיה..

ינסון

New member
חמודה

אני מקווה שאני לא יוצרת ציפיה...אבל רק בדיקת דם (או לחילופין, המקל המרגיז הזה מבית מרקחת!) יוכלו לתת לך את התושבה הנכונה!! תגובות גוף הן מאוד שונות מאישה לאישה. אצלי הפנינים הללו יוצרות איחור במחזור. אבל, מניסיונן של נשים רבות והסברים של טובי הרופאים, ההרגשות של הריון וטרום מחזור הם מאוד דומות... למה להיות בכזו אי וודאות.. גשי לבדיקת דם!!! עדיף לדעת..ומקווה שזו תהיה תחילתה של תקופה מדהימה (9 חודשים ליתר דיוק!!) יונת

רומי 007

New member
בבושקה

את מוכנה לפחות לשאול שאלות שמישהו יודע עליהן את התשובות???? סימני מחזור נחלשים.... אין לך אויר.... לי נשמע שעוד מעט אנחנו הולכים לקנות לך שמלת הריון? בקיצור, תפסיקי להחזיק אותנו כאן במתח, איזה כיף שחזרת!!!!

באאבו

New member
אין לי אויר מהלחץ!

אוי ,רומוש... אל תעשי לי את זה... איזה שמלת הריון! טישו נראה לי יותר מתאים! הענין הוא שסימני המחזור הנחלשים הם מהנרות הארורים האלה.. נראה לך שיש טעם שאני אעשה עכשיו בדיקת שתן? ככה, באמצע היום בעבודה? ביום ה- 12 / 13 מהכוריגון? תודה שכיף לך שחזרתי! אין כמוך!

רומי 007

New member
אל תעשי לעולם בדיקת שתן בעבודה!

פעם עשיתי זאת והיה שני פסים ואחרי כמה שבועות הסתבר שזה מחוץ לרחם. יותר לא יכולתי להכנס לתא השרותים הזה (נכון אני פסיכית?) חכי עם זה לבית - הרי אם הצלחת - לא תרצי שהראשונים שיקראו את זה על פרצופך יהיו דווקא חברייך לעבודה, נכון? ואם לא הצלחת חלילה - גם אז לא תרצי שהדיכי יצא דווקא בעבודה. הכי וב היה אם היית יכולה לעשות את הבדיקה מעל דפי הפורום. אני אישית הייתי מבקשת מהנהלת תפוז לארגן לך כאן שני חלונות ובכל אחד מהם - הס פן תעיר - ישב לו פס כחול זעיר.

באאבו

New member
למה, נראה לך שזו פעם ראשונה??

יש לי כבר תא מיוחד לדברים האלה.. והאמת, אני כבר כל כך רגילה שלא רואים על הפנים שלי כלום, בשבילי לראות שלילי על בדיקה כזו זה כמו להגיד בוקר טוב לחבר´ה מהעבודה... קטן עלי! אבל, אחזיק את השבועה שנשבעתי לי בזמנו.. אני מחרימה את בדיקות השתן. אני אנסה לחכות לבדיקת הדם ביום שישי בבוקר.. אגב, אם עושים בדיקת דם ביום שישי בבוקר, אז מקבלים תוצאה רק ביום א´, נכון - מה הם חושבים לעצמם? טוב, אז אולי בכל זאת אעשה בדיקת שתן. יש לי נסיבות מקילות. אגב, אני קרועה מההמתנה ולא מהתחושה של השלילי.. אם הוא יגיע, אז שיגיע כבר, ו.. מחר נקנה עוד אבוקדו.. רק השאלה של כן או לא מטמטמת.. (נשארתי עם 20 שערות...) באאבו

מיכל ק-ש

New member
רילאקס האני,

זה רני מגולני. סתאאאם... באאבו, אל תפסיקי לקחת את הנרות. אם את בהריון (הלוואי הלוואי) את זקוקה לתמיכה שלהם. התופעות שאת מתארת יכולות להיות או כתוצאה ממחזור מתקרב, או כתוצאה מתחילת הריון ו/או תופעות לוואי של האוטרוגסטן. תופעות הלוואי שהיו לי מהנרות היו ממש זהות לסימני תחילת הריון - בחילות קלות, קצת סחרחורות ולחץ קל בבטן התחתונה. בקיצור יקירה, רק בדיקת דם (ביום הנכון!) תפתור אותך מכל השאלות. מחזיקה לך אצבעות.

למעלה