אוטוטו מתחילים

תרדיס

New member
שפו על התכנית- מה עם קבלן/מפקח ביצוע.?

נראה תכנון יפה, פשוט ומיקצועי.. עושה ממש חשק לממש את הבניה הזאת. האם אתם מתכננים לבנות את הבית בלי פיקוח צמוד ומיקצועי או קבלן מפתח.? על כל פנים רצ"ב קישור לאתר שלנו ברשת- חברת בניה ושיפוצים, שאולי תעניין אתכם: http://www.avodatova.co.il/ (האתר בחידוש ..אז אתכם הסליחה על הבלאגן הזמני) שם אנו גם מסבירים על היתרונות והחסרונות של כל שיטת ליווי ובניה. בכל מקרה בהצלחה, אני מידי פעם מרפרף בפורום ואשמח לעזור. יובל.

mister500

New member
הכל טוב ויפה , ובכל זאת...

אולי כדאי שהחברה שלך תדאג לבטיחות העובדים ( ממראה התמונות באתר ) נראה שהם מפרים כל תקנה בטיחותית שנכתבה אי פעם. רק להשכלה כללית , פועל כזה שנופל ושובר את גבו ..יתבע את הקבלן ( גם אם יש לקבלן ביטוח כולל ) ואת הבונה הפרטי בנפרד.( סיבה מצויינת לבונה הפרטי לכסות עצמו בביטוח מקיף למשך הבנייה )

תרדיס

New member
מעניין מהיכן אתה שואב את הרטוריקה שלך.?

כדאי שרק לשם הספק והצניעות תשתמש בניסוחים פחות גורפים ומלעיזים.. "כל תקנה בטיחותית.. שניכתבה אי פעם.."- סגנון שמתאים לתיכוניסט מתלהם. אתה מכיר את כל התקנות שנכתבו אי פעם,? מה מהם נכון להיום.? מתי צולמו התמונות ובאילו אתרים.? אולי רק בשביל הגילוי הנאות תיזדהה שנילמד מהיכן שאובים האינטרסים שלך.. אני לפחות איני מתחבא מאחורי "מיסטר 500". אגב השכלה כללית יש לי ובביטוחים גם. בשביל לזרוק רפש על אחרים אתה לא צריך אצטלה של "שומר בטחון הציבור " ולא את הפורום הזה -אני יכול להמליץ לך על פורומים יותר מתאימים.. אבל למען הסר ספק היה בטוח שאנו שומרים על בטיחות וגהות עובדנו. אבל תודה,

mister500

New member
רטוריקה...? נו באמת...

ידידי , אני לא כמוך ..אני לא צריך לדחוף את הפרסומת שלו לכל חור בצורה נואשת. ואני לא כאן בכדי להציע את מרכולתי בקולי קולות. אתה נכנס למגננה כאילו והואשמת בפשע מחריד..תרגיע. מי שעיניו בראשו ולא באחוריו רואה את התמונות, ורואה היטב את הפוזות של העובדים על הגגות . אז דע לך, שאתה, החברה שלך ..ועובדיך . מעניינים אותי כקליפת השום.

תרדיס

New member
התנצלותך מתקבלת,

אגב אני מפרסם פחות מקוקה קולה, ואורנג', ובנק לאומי ועוד נואשים כמוני עם פוזות מישלהם.. אמנם לא על גגות.

למעלה