אוטוטו מגיע חג הפסח

פרצלה

New member
לא,את הילדים שלי עשיתי בדרך המהנה בלי עזרה

מהמדינה.

תודה על הדאגה

לגבי מה שהמדינה מעניקה לילדים שלי,אני מוכנה לעשות הסכם עם המדינה,אני אפסיק לשלם מס הכנסה ואשלם חינוך פרטי לילדים שלי ואז גם תהינה להם מורות טובות יותר מחלק מהמורות שיש להם היום

היה לך מזל

סתם מזל מקרי.
ובזכות זה שהיה לך מזל את מרשה לעצמך להתנשא על מי שגורלה לא שפר עליה.
לא שונה בכלום מללכת לאונקולוגית ולהתנשא מעל האנשים שם, רק משום ששפר עליך מזלך לא לחלות בסרטן.
וזה בכלל בלי להתייחס לנושאים האחרים בשרשור, רק על היציאה הזו שלך.

פרצלה

New member
להתנשא,כדאי שתקראי את השירשור

ותבדקי מי מתנשא

בעצם,ממך אני לא מצפה ליושר,אז הכל בסדר.

מה הקשר ליושר?

איפה כתבתי שקר?
לך היה מזל, והלוואי שתמיד יהיה לך מזל כזה.
אבל בסה"כ זה מזל, ולא איזה הישג שלך.

פרצלה

New member
בהחלט קשור

כשהיא מודיעה לי ולשאר הנשים פה שילדינו הם נטל על המדינה אז טיפולי ההריון שלה הם נטל עלי והיא קיבה את התגובה בזכות והיתה זכאית באהבה גדולה גם לתגובה חריפה יותר,למרות שאני יודעת שלך אישית לא מםריע שיקראו לילדיך נטל. עד כאן,בקשר ליושר של הוא הבעיה שלך ולא שלי

לשניה ולרגע לא טענתי שהיא בסדר.

יושר זה המנעות מדבר שקר, ולא אמרתי דבר שקר.
מצד שני, אני כן טוענת שלנפנף במשהו שקיבלת במזל ולא בזכות זו לא התנהגות ראויה בשום מצב. זה שלא נזקקת לטיפולי פוריות זה במזל, לא בזכות.
עד כאן הדעה שלי לגבי ההגינות האנושית הבסיסית.

מעולם

לא אמרתי שלא אבל. בניגוד אליה שאמרה שהמדינה לא מממנת טיפולים.
את הילדה שלי המדינה אפילו מממנת יותר מאשר את הילדים של פרצלה(עד אוגוסט). אבל תני לי לציין בפניך שאנחנו משלמים יותר מיסים ממה שאנחנו מקבלים במימון הילדים (אותם ילדים שישרתו בצבא ולא יקבלו על זה משכורת ויסכנו את חייהם - לדעתי השירות בצבא מכסה את כל הגרושים שהמדינה תיתן לנו בשארית חיינו)

riki23

New member
תראי

גם אני הייתי בצבא ושירות צבאי זה משהו אחר, אבל עניין של מס הכנסה בהחלט מוגזם.

בדיוק בגלל זה מגיעות לך זכויות מהמדינה

את אזרחית ששירתה בצבא, את אזרחית שמשלמת מיסים ולכן במקרה שיהיו לך ילדים המדינה אמורה לסייע לך ובמקרה שאת רוצה ילדים וצריכה טיפולים המדינה מסייעת לך...
אין לי בעיה עם סיוע של המדינה. שימי לב שבכל השרשור הגדול הזה אף אחד לא פצע פה על הציבור החרדי למשל - ציבור שחי על חשבון כולנו.
לי יש רק בעיה אחת, שאני לא מרגישה שמאפשרים לי להתפרנס בכבוד, כשמתוך חודש של 31 יום אני נדרשת להיות בבית עם הילדים 20. מצטערת, לא מרגישה שזה הוגן. אני חושבת שמגיע למגזר הפרטי יותר ימי חופשה בשנה בדיוק כמו שיש לציבורי וכמו שיש לילדי הגנים.

"בישראל מאפשרת המדינה לכל אישה עד גיל 45

בישראל, מאפשרת המדינה לכל אישה עד גיל 45 לקבל טיפולי פוריות במימון ציבורי. וכשמדובר בתרומת ביצית במימון ציבורי – עולה רף הגיל לזכאות ל-51.
מעבר לגיל זה, יהיה על האשה לממן את טיפולי ההפריה מכיסה הפרטי. אך תקנות הבריאות הישראליות קובעות כי נטילת ביצית תיעשה רק במקרה ומדובר בבעיות פוריות שאינן יכולות להיפתר באופן אחר. מאז 2001 נכנס שינוי המאפשר ייבוא ביציות לישראל מחו"ל והשתלתן במחלקה רפואית מוכרת, ובתנאי שהשאיבה וההפריה נעשו על-פי דין מדינת החוץ.

מדיניות זו, לפיה מעניקה המדינה טיפולי פוריות עד לגיל 51, גורמת לכך שמדינת ישראל היא אחת המובילות בתחום טיפולי הפוריות בקרב נשים מעל לגיל 45."

ציטוט מתוך כתבה בנושא:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3056196,00.html

אמנם זה הרגיז אותך אבל אני לא סתם כתבתי לך ללמוד את החומר לפני שאת ממהרת להתנגח (ועוד להאשים בזה אחרים)

וכדור הארץ הוא עגול

חבל על המאמץ,
יש כאן הרבה מאוד הרהורי לב ומעט מאוד עובדות,
ואני פשוט מזועזעת שכך מתבטאת אישה שהיא חלק ממערכת החינוך,
מזועזעת אבל גם לא ממש.

סליחה שאני מציינת את המובן מאיליו אבל עבודה

באנגליה לא בדיוק זהה לעבודה בישראל.
ההורים באנגליה - אלו שעובדים מהם, בעלי גמישות הרבה יותר גדולה.
הורות באירופה בפרט מאוד מקובלת ומאוד מחובקת.

מצידי שנשב בבית 10 חודשים ונלמד חודשיים.כשאני אוכל להתמודד עם זה משכורתית.

למעלה