אוטוטו מגיע חג הפסח

תתבישי את!!

מה קשור שהיא עשתה טיפולים? מישהו זלזל פה שמישהי שלא הצליחה להרות?
אני מבינה שאת כואבת את כאבן של חסרות הילדים - כנראה שזה בא ממצוקה אישית של מישהי שמאוד רוצה ילדים משלה וכנראה אין לה.
אבל כן. ילד (לא שלי, ילד בכלל) יותר חשוב. מה לעשות, עצוב שקשה לך לקלוט שילד לא יכל להישאר לבד בבית. וילד לא יכל להישאר לבד בגן. ילד צריך שיוציאו אותו בשעה מסויימת.
ואם אין לך ילדים ויש לך בעיה עם כאלו שיש להן את מוזמנת להתפטר מהעבודה שלך.
כי למקרה ששכחת, הסיכוי שלי כאם להתקבל לעבודה לעומת הסיכוי שלך חסרת הילדים להתקבל לעבודה הוא חצי!!! בדיוק מהסיבות האלו שאני זקוקה לפריבלגיות.
מעסיק מעדיף לא להעסיק אותי כי אני צורכת יותר ימי מחלה בשנה. כי אני צורכת יותר ימי חופשה בשנה. כי אני צריכה לצאת יותר מוקדם.
בדיוק בגלל זה את עולה עלי אלף מונים בעיני מעסיק פוטנציאלי. אפילו אם את סתם (וסלחי לי על המילה) עובדת מושתנת ולי יש יותר נסיון ויכולות ממך. אני עדין האמא שצריכה שיתחשבו בה, ואת חסרת הילדים שיכולה לתת יותר ממני.

mazalmazal

New member
ושוב

אינך יכולה לדעת אילו בעיות יש לנשים אחרות, אולי יש לה אחות על כיסר גלגלים שהיא מטפלת בה? לא יכול להיות? קצת כבטד לא היה מזיק לך. את מדברת מהמצוקה הרגשית והאישית שלך וגם מקנאה שאינך מצליחה בפן המקצועי. גם לי יש עכשיו ילדה וגם אני בת 40 ועדיין עובדת בחברה ומצליחה כמו שעשיתי זאת בהיותי רווקה, זה שאת לא הגעת להישג הזה, כנראה, שיש נסיבות יורת עמוקות מאמהות. גם אני אמא , אז לי מותר לכתוב? או שגם בי תזלזלי כמו שאת מזלזלת באחרים.

מה קשור אחות בכסא גלגלים?

אדם בכסא גלגלים לא מתפקד?זהו? עשית אותו צמח?
אני מבינה שהחלטת שאני עובדת בעבודה לא טובה אבל אני דווקא עובדת בעבודה מעולה.
הזלזול שלי הוא לא באחרים. הכעס שלי הוא על אחרים שחושבים שבגלל שאני אמא אני שווה פחות. וכן, זה בדיוק מה שחושבים פה.
הזלזול הוא לא שלי במי שהיא לא אם, אלא של מישהי שהיא לא אם בי. כי אני זקוקה לתנאים יותר רכים.

ואם מישהי מטפלת בקרוב משפחה חולה, אז לידיעתך - והיתי מצפה ממך לדעת את זה, יש לה תנאים. בטיפול בקרוב מדרגה ראשונה מגיעים לך ימי חופשה נוספים. מגיעים לך על חשבון העבודה לקחת אותו לטיפולים. ואין אף מקום עבודה בעולם שיגיד לך שאמא שלך בת ה80 צריכה להישאר ללא ארוחת ערב כי לך אין ילדים ולי יש. רב הסיכויים?? שההפך!
יגידו לי למצוא בייבי-סיטר לילד ואף אחד לא יצפה שבת 15 תאכיל ותרחץ את האמא החולה שלך.
אז בואי תכנסי לפופורציות המציאות לפני שאת מאשימה אותי בתקיפה.

mazalmazal

New member
שטויות

אין שום סיבה שתקבלי תנאים יותר רכים, באמת אין סיבה לכך ושטויות כאלו בחיים לא שמעתי. אין לי שום כוונה לרדתך לרמתך, תכנסי לפרופורציות את. את בטוחה שאת מנהלת הפורום? אולי מנהלת שוק.

שטויות,חצופה - אבל אחרים לא בסדר נכון?

שימי לב לאיך שאת כותבת לפני שתגערי מאחרים.
זכותי לדרוש אילו תנאים שמתחשק לי וזה המעסיק שלי שצריך להחליט אם מתאים לו להעניק לי את התנאים האלו או לא.
ובינתיים, למרות שהתקשת להבין ולהפנים, כל "תנאי רך" שקיבלתי בה על חשבוני ולא על חשבונו של אף אחד אחר.

אני לא בטוחה בכלום. אם יש לך בעיה את מוזמנת להתפנות.

riki23

New member
את

זאת שחצופה, את יורדת לפסים אישיים, ולא מסוגלת לחשוב בהיגיון. רע לך בחיים? בעיה שלך. אני נלחמת באנשים כמוך. זכותי המלאה להלחם על זכויות שלי. וזה שהבאת ילדים זה לא אומר שאת טובה יותר מאחרים. מה לעשות גם לאחרים יש זכויות.

פרצלה

New member
ריקי,הרי ברור ששורש הבעיה היא ילדים

או למעשה חסרונם ואת פה בשביל להוציא את זעמך על מי שיש לה ילדים ללא שום קשר לנושא האמיתי

riki23

New member
ממש לא

אני מתייחסת לנושא אמיתי ויש כאלו שקופצות סתם.

פרצלה

New member
הנושא האמיתי היה:

להשוות או לפחות להגדיל את ימי החופשה של ההורים לימי החופשה לילדים.
איך בדיוק זה מפריע לך ולמה?

הרי את ממילא מורה ויש לך יותר ימי חופשה מכל הורה במשק העבודה

ראשית

לא רע לי בחיים. אני מצטערת שלך כן.
כן רע לי שבאים ותוקפים אותי כי יש לי חסרונות מסויימים. כמו שאת נפגעת מזה שאת מרגישה שיורדים אתך לפסים אישיים בשאלה אם יש לך ילדים - שכן, ברור שזה המפתח,
ככה אני נפגעת מזה שבאים ואומרים לי שאני חצופה לבקש התחשבות בכמות ימי החופש שנותנים לילדים שלי לעומת לי.
אני לא מבינה גם למה זה מפריע לך, הרי גם אם אין לך ילדים את תהני מהפריבלגיה של הוספת ימי חופש לאזרחים.
זכותך המלאה להילחם על הזכויות שלך בדיוק כמו שזכותי להילחם על שלי. ותני לי להבטיח לך שמעולם הזכויות שלי לא באו על חשבונו של מישהו אחר.

זה שהבאתי ילדים לחלוטין לא אומר שאני טובה מאחרים. בזה את בהחלט ( סוף סוף) צודקת.
חבל לי שבוסים רואים אותי דווקא כפחות טובה מאחרים ללא ילדים.

riki23

New member
אבל

למה הבוסים שלך רואים אותך כפחות טובה? וזה שזכויותיך לא באו על חשבון אחרים, זה לא אומר שאחרים מתנהגים כמוך. זכותך לדרוש זכויות ובהחלט אבל זה לא אמור להיות על חשבון האחרים.

לא הבוסים שלי

בוסים במשק הישראלי.
לסבר את אוזניך (למקרה שכל הכתבות בנושא דילגו עליך) רב המעסיקים במשק מעדיפים שלא להעסיק אימהות.
למה? כי אימהות לוקחות יותר ימי מחלה - כשהילד חולה (וכשיש יותר מאחד אז בכלל....) אמהות נזקקות ליותר ימי העדרות (מה שהוביל לשרשור הזה כאמור), אמהות יכולות בדר"כ לתת פחות שעות נוספות. לכן הן פחות אטרקטיביות למעסיקים מאשר רווקות.
וכן, לקח לי זמן, למצוא בוס כמו שלי
שמאוד מתחשב ומבין את המצב שלי.
אבל - וזה אבל גדול, זה בא על חשבוני. כמות העבודה שלי לא צומצמה בעקבות זה שהפכתי לאמא (להפך האמת,בשנתיים האחרונות החברה שלנו פורחת ויש הרבה הרבה יותר עבודה) שאותה אני נדרשת לבצע בפרק זמן פחות קצר (במקום לסיים את יום העבודה ב5 אני מסיימת הכל עד 3). והמשכורת שלי יותר נמוכה כי אני עובדת שעתית ועובדת פחות שעות. גם כשתמחור השעתי עלה עם קידום שקבלתי, עדין זה לא מכסה את העובדה שחסרות לי שעתיים עבודה כל יום (אלא אם כנראה אני ארוויח פתאום 20 שקל יותר לשעה.לא נראה לי שזה יקפוץ ככה בבת אחת)

אני אחתום בזה שלא ביקשתי זכויות על חשבון אחרים. ביקשתי שיהיו במשק הישראלי יותר ימי חופשה (לכולם) כדי שזה יהיה הגיוני לתת כ"כ הרבה ימי חופשה לילדים.

riki23

New member
כמה

שאת צודקת, באמת יש תחושה של שוק, ירידה מכוערת , התייחסות לפסים אישיים, פשוט בושה.

פרצלה

New member
תתביישי את,את מדברת על מגיע ועל חשבון המדינה

ועל חשבון המיסים שלך ובאותה נשימה מזכירה טיפולי פוריות שבחלקם אני מיממנתי מהמיסים שלי?
אז תגלי לי למה אני אמורה מהמיסים שלי,כספי שלי לממן לחברה שלך טיפולי פוריות?

mazalmazal

New member
לידיעתך

נשים משלמות לבד על טיפולי פוריות ומקווה בשבילך שלא תזדקקי, כאשר את תזדקקי, נראה מה תגידי.

לא נכון. המדינה מממנת טיפולים מגיל מסויים

ובמצב מסויים. בדיוק כמו שלה. ופרצלה צודקת. המיסים שלי, ושלה, וכנראה גם שלך מימנו את הטיפולים שלה.

למעלה