אוטוגרפים-מה ערכם???

1רענן

New member
אוטוגרפים-מה ערכם???

האם יש מישהו שיכול לתת לי מידע על ערכן של חתימות-אוטוגרפים של אנשים מפורסמים? תודה רבה!

רוזן71

New member
אוטוגרפים...

בס"ד. אנשים מפורסמים, מאיזה תחום? אם מדובר על רבנים סופרים או מנהיגים (יהודים). נוכל לעזור לך. רוזן.

1רענן

New member
תודה רוזן....הנה הענין....

מדובר במנהיגים ואנשי רוח יהודיים לא ברבנים.רובם אינם עוד בחיים. אני מבקש לקבל הערכה או אומדן מה שוויו של אוטוגרף. מחכה לתשובתך בתודה.

1רענן

New member
לאבא של נועם...

תודה.אכן עשיתי זאת זה מכבר, וככל שחיפשתי-לא מצאתי את השמות שיש לי. האם יש לך איזה שהוא מושג על אילו סדרי גודל מדובר? ומי פוטנציאל הקונים לסוג זה של אוסף? חן חן ויישר כוח על הפורום,אני רואה אותו לראשונה ומאוד מתרשם!

powo

New member
סתם מתוך סקרנות

באיזה אישים מדובר.והאם אתה אישית קיבלתה את האוטוגרפים

1רענן

New member
אכן.....

אכן,רובם ניתנו לי אישית,ללא ציון שמי. מדובר במנהיגים ואנשי צבא מדורות קודמים וכן באנשי אמנות ורוח יהודים.

גם לי יש אחד.

ערכו סנטימנטלי מאוד עבורי, כי הוא מזכיר לי את הימים שבהם העזתי לשלוח ברכות שנה טובה לזמרים אהובים עלי (היתה רק אחת כזאת, והתוצאה לפניכם):

דרמסלה

New member
../images/Emo5.gif../images/Emo153.gif../images/Emo70.gif

אני ירוקה מקינאה
כן, כן, עפרה חזה אהובה גם עלי
אגב, מישהו יודע למה משייכים את הצבע הירוק לקינאה

דרמסלה, אם הייתי יודע שזה מה שמוציא

אותך מתרדמת החורף, מזמן הייתי מעלה את אוסף החתימות של עופרה.. מה שלומך? איך מתקדם אוסף כלי הנגינה?

רוזן71

New member
דרמסלה שלום...

בס"ד. מה שלומך? כל מבקר אקראי שמבקר בפורום חושב שאת החברה היחידה בפורום או לחילופין הדמות היצוגית שלנו. נחשי מדוע? שבת שלום, רוזן.

דרמסלה

New member
חברים יקרים

בתרדמת חורף לא הייתי (אני עדיין לא דובה, אבל מדדה לאיטי בדרכי לשם ...) הייתי במלחמה. ובמלחמה הזו, כמו בכל מלחמה אחרת: אין משפחה, אין חברים, אין טיולים, אין תחביבים, אין פורום. קשה. קשה. אבל חזרתי. עד המערכה הבאה. או עד הטיול הבא ...
איזה כיף! היום אני בתורנות "מחברי הפורום"! אני מקוה שתמונתי לא מבריחה אנשים נחמדים ... ולמי מגיעה השבוע תודה ענקית על הרחבת אוסף בולי כלי הנגינה שלי? לפיתון החמוד ולמתן.
שבת שלום

אני חושבת שזה מגיע מ

"המפלצת ירוקת העיניים" (או משהו כזה) במחזה אותלו (שכידוע, קנאה משחקת בו תפקיד חשוב).

python 4

New member
טוב, אם כבר מדברים על חתימות של

אומנים שהלכו לעולמם.. יש לי תקליט של דודו דותן ז"ל חתום ועם הקדשה אישית לי ולאחים שלי. אמא שלי היתה מעריצה שלו והיא השיגה את זה.

למעלה