אוטוביוגרפיה

אוטוביוגרפיה

דיסק כפול, חדש, מ-ד-ה-ים של כניסית השכל. דרך מושלמת להתחיל את היום ואת השבוע. "תראי איך אני שר לך.. שירים מהמגירה" רק תעשו טובה, תיקנו את הדיסק, אל תצרבו אותו. מגיע להם שנשלם להם על כול הנפלא הזה שהם יוצרים. חיפוש ית שכבר שנים לא צרבה דיסק ישראלי....

היינו עושים אהבה

"היה לנו טוב, היה לנו רע. היינו ביחד לא השארנו ברירה... אני זוכר בלילות של ירח מלא יית באה אלי לא במקרה, מסוממת מטורפת בלי הכרה היינו נופלים לרצפה נוסוקים לתיקרה היינו עושים אהבה"

קאנה ווחדה

לשמוע אותם שרים בערבית זה נפלא כמו הביצוע שלהם ל"אלוהים תן לי רק טיפת מזל" "קאנה ווחדה, אנא תנחבא... והיה בעידה"

האביב הניצחי

"זה לא סתם שאת אומרת שעדיף לך להיות רק איתי אני אוהב את השקרים הקטנים שלך...." (כנסיית השכל)

תרימי את הראש

"תרימי את הראש תראי שמיים לאן את הולכת כשנופלים המיים" (כנסיית השכל)

איתך אל הים

""אז אני לוקח פסק זמן" :) מתופפת לצלילי המוזיקה על הטוסיק של קט'נציק כאלו הוא דרבוקה וזה כייף לשנינו (צלילים של האגיס)

רעפים

"אם היו לי רעפים אדומים וברוש הייתי עושה לך ילד...." (כנסיית השכל)

אני מאמין לא מאמין

"זו הסיבה שהרצאתו על "כנסיית השכל" הוכנה בקפידה כה רבה. הוא הטיף להם שיאמינו בשכל שמלבדו אין במה להאמין. אולם הייתה זו אמונה שלבו עצמו היה ריק ממנה." (רוברט מ. פירסין משפט שמפריד בין מילות השירים של הדיסק הראשון לדיסק השני) עברי לידר כתב על זה "אני חושבת שלחשוב זו מחלה..)

ידיים למעלה

"היא אומרת זה טוב זה ההיפך מרע היא אומרת תבוא, אפילו כשרע" (כנסיית השכל)

דברים בלחש

"ואז בלי צל של כוונה את המכחול אניח אומר דברים בלי תקנה שרק מגע ישכיח.." (כנסיית השכל) במריבות הכי קשות, תחת הצלפת מילים בלתי נסלחת, חיבוק ירגיע אותי...

קטנצ'יק

הוא נרדם בשלב הזה... את ההמשך הוא בטוח ישמע (שוב ושוב) ובימים הקרובים. לילה טוב קטנצ'יק }{

למעלה