אוטוביוגרפיה

יערית

New member
מסיונריות

דווקא מתאים לך
וגם השירשור הזה:))

יערית

New member
נו????????

חיפוש אחראית על האירגון ואני רואה איזה מפגש מעניין זה ייצור

ברבי

הם מופיעים בברבי ב- 18,19 לאפריל. נראה לי שאולי כדאי לחכות כמה חודשים ואז ללכת להופעה שלהם. יהיה יותר שווה נראה לי.

למאיה יש אקדח

"מאיה רוצה לבכות אז במקום היא אומרת משהוא מצחיק אצלה בראש היא מכבה את האור" (כנסיית השכל)

ושוב להתחלה

"אני זוכר איך ליד השולחן בשבת הכול נראה קדוש..... .. ... תראי איך אני שר לך איך אני נקרע" (השיר מהגן כנסיית השכל) אז עכשיו שומעת שוב את הדיסק וקטנצ'יק רעב

לא נורא

נמתין בסבלנות למדפים מתמלאים שוב... העיקר שחיפוש הביאה לנו אותה בקצת "שכל"...
מRאה ואוצR חושבים עליהם בדיוק אותו'דבר.:)))

מצוטטת

New member
איזה שרשור ../images/Emo214.gif

החג הזה גמני החלטתי לשים
על קאזה
האימיול ולתת את הזכות ליו3רים בארץ את כ"כ 3ודקת, ~אהבתי~

מצוטטת

New member
מ3פונית

ולמען ההגינות של ההיגיון 3ריך להיות כאן ל-א חד-משמעי........ כשזה נוגע גם לרגש אז מקלה ק3ת עם ע3מי ונותנת קדימות לכחול לבן של המשלנו

מותר

מותר ואסור זה הן לא בדיוק המילים שאני אשתמש בהם כאן. בהתחלה מחירי הדיסקים היו מטורפים ולכן העתיקו את הדיסקים. חברות התקליטים הבינו שאם הן לא רוצות לבטל את כל הרווח שלהן כדאי שהן יורידו ממנו קצת ויחזירו את מחיר הדיסקים לגבול השפיות. רק שעכשיו זה אולי כבר מאוחר מידי, הצרכנים רכשו הרגלי צריכה חדשים שלא כוללים תשלום על מוזיקה. עכשיו גם לגויים מגיע שלא יגנבו מהם, בחיי, רק שיש לי מספיק צרות בבית. וכן.. ישנן קבוצות (של גווים :) ), כמו דיסני, שמבחינתי ממש מצווה לא לשלם להן. אין לי שום נקיפות מצפון כאשר אני מעתיקה סרט שלהם. גם כאן מהסיבה שעבור כול מוצר שכולל את הדמות שלהם הם דורשים מחירים מטורפים. אז יש להם מערכת יחסי ציבור מעולה, כזו שמפעילה במישרין או בעקיפין לחץ על האפרוח לרכוש והוא מפנה את הלחץ אלי. עכשיו.. אם המחיר היה הוגן - סבבה, אבל לרוב המחיר הוא גניבה.

למעלה