"כן." אמרה אפר וסגרה את השקיק.
"אבל אני אראה לך איך תוכלי לראות את זה." היא אמרה והוציאה מתיקה בקבוקון מלא בנוזל סגול שחור כהה. היא שפכה קצת מן הנוזל בתוך השקיק ומיד ראתה ברקן שצבע סגלגל כהה מתפשט באזור, עד שלבסוף השקיק ללא כלום התמלא במעין אבקה סגולה שחורה. "זה כל הזמן היה שם, רק הצבע הטבעי של זה שקוף. זה נוזל צבע. הוא צבע את זה ועוד מעט האבקה תיהפך חזרה לשקופה." היא הריחה את הריח הנעים של הגרגרים. "אם אני," היא לקחה קמצוץ מן האבקה והחזירה אותו לשקיק. "אפזר עלייך את זה, אני אוכל לדעת הרבה מאוד דברים עלייך בלא יותר משש דקות. בדקה הראשונה, תיווצר מסביב ראשך הילה, או אדומה כדם, או כחולה כשמיים, או ירוקה כעלי העצים. אם היא אדומה, זאת אומרת שאת אדם רע לב. אם היא כחולה, זאת אומרת שאת אדם עם נפש טובה ונדיבה. אם ההילה ירוקה, אוכל לדעת שאת אדם נייטרלי לגמרי." ברקן נראתה מופתעת, אבל אפר המשיכה. "אחרי שלוש דקות," היא חייכה. "מסביב להילה הראשונה תתפשט הילה שנייה. אם ההילה שחורה הכוונה שהאדם המדובר טפש וסתמי, ללא מטרת חיים. אם ההילה לבנה, האדם העומד מולי הוא אדם מאורגן ופיקח, שיודע מה לעשות עם חייו מלבד סתם להתרבץ בשקט. אם ההילה אפורה, הכוונה שהאדם אינו מבולגן, אך לא כל כך משקיע בסידור, אין לו מטרה ממוקדת החייו, אך יש לו רצון כלשהוא. וכעבור שש דקות, תתפזר מסביב לאדם עוד הילה. הפעם, ההילה החשובה ביותר. אם היא זהובה, אז אין מה לדאוג. לאדם יש כוונה לעזור לכם. אם היא בצבעי ארד, לבן אדם אין כוונה להרע לכם או להטיב לכם. הוא רוצה לדעת עליכם עוד. ואם ההילה כסופה, זאת אומרת שהוא רוצה לחנוק אותך בזמן שאנחנו מדברים, בקיצור." היא שלבה רגליה. "ואת?" מל"ד: לאודין: http://www.dragonlance.up.co.il/