אוטובוס 141

אוטובוס 141

היום קרה לי דבר מעצבן איתו. הגעתי לתחנה המרכזית והוא הגיע לפני הזמן. היה קור מקפיא והוא לא נתן לנו לעלות לאוטובוס. הוא ישב באוטובוס והחליט לקרוא עיתון עד שהגיע הזמן להיכנס אליו. הוא לא פתח לפני הזמן את הדלת והוא ראה את כולנו מתים מקור בחוץ. והדבר השני המעצבן שהוא עשה. הוא בטעות ניקב לי פעמיים.

amitk80

New member
תשלחי להם מכתב תלונה

זה לא יזיק ביחד עם המכתב שנשלח ביום שלישי

berta84

New member
הוא לא נתן לך החזר כספי על הניקוב הכפול?

ובסדר הוא לא אמור להכניס אנשים לפני הזמן

מֵירַב

New member
הוא לא חייב לפתוח לפני הזמן, אבל

איך אפשר להיות כזה נעל ולנקב פעמיים?

אליהו ד

New member
הסיפור מהצד שלו..

מי שעבד יותר מיומיים בענף השירותים יכול לספר לך שלפעמים יש ימים שלמים שכל מה שאתה עושה זה לשמוע את הקהל שאתה נותן לו שירות טוחן לך במוח ומעסיק אותך,אפשר לעבור ככה יום יום 12 שעות רצוף..אז הוא בטח רצה כמה דקות לבד עם עצמו בתוך האוטובוס בלי נהגים אחרים ובלי סטודנטים שעולים..הוא גם לא חייב לעבוד בדקות שהוא ממתין במרכזית,להפך זה הצ'ופר של שליחים וזה הצ'ופר של נהגים,אם הם מסיימים מוקדם משימה מותר לנוח ולקחת הפסקה.. לא מצדיק ב100% אבל לא כולם דופקים את כולם כל הזמן וגם מותר לטעות ולנקב פעמיים. אני בטוח שבעבודה שלך גם לך לפעמים יש רגעים שאת רוצה להיות עם עצמך(אם את עובדת יותר מ8 שעות רצוף עם קהל קשה).

מה הקשר?

בחיים אני לא אתייחס לאנשים ככה. לפחות יכל לתת לנו לעלות לאוטובוס ושייצא בזמן שהוא רוצה. מצידי זו גסות רוח. אתה יודע, אצלי כל הזמן באים תלמידים ושואלים מה לעשות, לאף אחד לא התנהגתי בצורה איומה ולכולם עניתי גם אם לא הרגשתי טוב או לא ישנתי בלילה, או שלא היה לי זמן וחשק. את אף אחד לא מעניינות הסיבות שלך.

berta84

New member
אנשים שונים זה מזה וזה לגיטימי

כניראה שאצלך התועלת מלהיות נחמדה יותר גבוהה משל אחרים

למעלה