אוח

SummerSpirit

New member
אוח

יש לי חברה ששמרתי איתה על קשר מהתיכון. לאחרונה אני פשוט בקושי סובלת אותה. זה לא שהיא מגעילה אליי או משהו, בדרך כלל היא די חנפנית וגמישה אבל היא פשוט מעצבנת אותי. מעצבן אותי לדבר איתה, מעצבן אותי להפגש איתה. היא פשוט מעצבנת, אני לא יודעת למה בדיוק. אני חושבת על להפסיק איתה את הקשר בהדרגתיות. איך אתם מציעים לי לעשות את זה? מה בכלל אתם חושבים על זה?

../images/Emo183.gif

האמת...גם לי זה קרה כמה פעמים.. אני מכירה את ההרגשה..שפתאום חברה שנורא אהבת בעבר פתאום אי אפשר לסבול אותה.. אני האמת מציעה לך..קצת להתרחק..כי אז את תתגעגעי..היא תהיה חסרה לך..ואז שתיפגשו זה יהיה הכי כיף!! אם את באמת אוהבת אותה..אז אל תרחיקי אותה ממך לתמיד!לא לתמיד!

angel enamorado

New member
מסכימה איתך ../images/Emo45.gifועוד../images/Emo91.gif

מקרים כאלה נראה לי קורים לכולם. אבל.. אל תתרחקי יותר מידי, או תהיי מגעילה במעט אליה כי יכול להיות מצב שהדחיה הזו שיש לך כלפיה עכשיו- תעלם אבל היא כבר תעלב או תפגע ויהיה קשה להחזיר למצב לקדמותו. תתרחקי קצת אבל תשמרי על קשר. תתפגשי, צלצלי ותהיי איתה ובכל זאת תתרחקי מעט. תנסי לאזן את זה.. וכמו ש"פוסיקאט דול"(^^) אמרה : "אם את באמת אוהבת אותה..אז אל תרחיקי אותה ממך לתמיד!לא לתמיד!

sweetdreams

New member
הו, סופסוף!!

אחרי שיום שלם הדפדפן סירב לתת לי להשתמש במקלדת עיברית ויכולתי לכתוב רק באנגלית, זה סופסוף הסתדר, ועכשיו אני יכולה לענות לך... טוב, אני אגיד לך מה.. כולנו חווינו את מה שאת מתארת. לכל קשר שיש לך עם כל בנאדם שהוא יש עליות ויש ירידות. האמת שאני בעצמי לפני כמה חודשים כתבתי הודעה דומה בפורום אחר על רגשות אשמה שנהיו לי בקשר לחברה שלי שאותה תקופה קצת 'נמאסה' עליי. לא בגלל משהו שהיא עשתה, היא פשוט לא 'התאימה' לי באותה תקופה. נשמע מגעיל, אבל לכולנו זה קורה, וזה אנושי. מתוקף היותנו בני אדם שונים, לפעמים יש לנו תקופות שבהן אנחנו לא מסוגלים להכיל אנשים אחרים בגלל השוני שלהם מאיתנו (ולמרבה הציניות, בהרבה מקרים השוני הזה הוא גם מה שמשך אותנו אליהם מלכתחילה). אני אישית אומרת תודה לאימייל ולמסנג'ר בתקופות כאלו, שמאפשרים לי לקחת טיפה מרחק, ועדיין לא להיעלם לגמרי (ובמקרה שלי גם לספור עד חמש לפני שאני שולחת תגובה מסויימת, כי בחיי היומיום לא ניחנתי ביותר מדי טאקט ואני פשוט אומרת כל דבר שעולה לי בראש). אני מאמינה שאם זו באמת רק תקופה, אז זה יעבור מעצמו די מהר. אני גיליתי שלאנשים יש מן תכונה כזאת לראות באנשים אחרים את הדברים הרעים כשהם נמצאים קרוב מדי, ולהפך, לזכור להם את הדברים הטובים כשהם נמצאים רחוק. אז אולי זה באמת מה שאתן צריכות, טיפה מרחק. והזמן והמרחק כבר יעשו את שלהם, תזכרי שוב את הדברים שהיא טובה בהם ולמה אתן חברות. אחרי נגיד שבוע-שבועיים שבו תורידי את המינון תוכלי לדעת יותר טוב אם זהו רק משבר חולף או משהו מעבר לזה.

sh53

New member
נסי לברר קודם מה מעצבן בה

קודם כל בשבילך, כדי לזהות רגשות שאת חשה וגם כדי להבין טוב יותר למה את רוצה לנתק איתה את הקשר.

למעלה