אוזניים

Squid

New member
תנסה לפמפם חלש!! כמעט כל נשיפה

במיוחד בעשרת המטרים הראשונים תוך כדי הנעת הלסת התחתונה מקסימום החוצה. לי זה פתר את הבעיות. בהצלחה!!!

granot

New member
אמנם זה ישמע כמו תרופת סבתא

אבל שווה לנסות ללעוס מסטיק כשעתיים לפני הצלילה ועד לכניסה למים. אם יוצא לך לעשות כמה צלילות ביום, אז גם בין הצלילות ללעוס מסטיק (קח אחד עם טעם שנשאר הרבה זמן
). זה יגמיש לך את עור התוף ("יעני") לפחות לצורך הצלילה, וזה עזר לי יותר מפעם אחת.

המלצה

אני ממליץ לך לפני כל ניסיונות הפמפום של ידידי המלומדים שאכן כלם רעיונות מוצלחים וממלצים גש להיבדק אצל רופא צלילה יתכן בכלל שהמעברים אצלך צרים מידי או פשוט סתומים דבר שמקשה עד מאוד בפימפום .

arik k

New member
לעניין האוזניים והשוואת הלחצים../images/Emo18.gif

קודם כל, גש לרופא אף, אוזן, גרון ע"מ שיבצע על אוזנייך מספר בדיקות שעניינן: גמישות עור התוף ושלמותו,יכולת השוואת הלחצים שלך, דלקות למיניהן,רוחב התעלות ועוד. הוא אינו חייב להיות רופא צלילה! רופא א,א,ג, שלי אינו צולל אבל הטיפול וההבנה שלו הם 10! לאחר שתקבל אישור מוסמך לבריאות אוזנייך תוכל לנקוט בכל שיטת פימפום שעושה לך את זה, לפני השקיעה, וודא שאפך אינו סתום ונקז החוצה כל נזלת אפשרית, אל תעז להסניף מי-ים!!! טעות חמורה!!! מי-ים אינם סטריליים והסנפתם מוליכה אותם לסינוסים שלך וזוהי דרך בדוקה לסינוסיטיס!! ואני מוכן לסתום את הפה לכל ה"מומחים" שיגידו אחרת. ניתן להסניף מי-מלח שקונים בבית- מרקחת לתינוקות או לייצר בבית עם מים פיזיולוגיים ומלח, אך יותר פשוט עם "טיפוטף" זה מנקה את הסינוסים ומערות האף מנזלת ומונע את היווצרותה לזמן מה. אם נתקעת בהעמקה, עלה חזרה לעומק שבו חדל הלחץ ונסה שנית להעמיק תוך פימפום רציף. ניתן גם לנקז כל נחיר בנפרד(לי זה עוזר) אבל לא חייבים להוריד מסיכה לשם כך. בהצלחה

shrinky dinx

New member
עוד קצת אוזניים ../images/Emo9.gif

קודם כל תודה לכולם על העצות. אני אשתדל ליישם. יש לי עוד שאלה קטנה: האם בעלייה לפני-המים בסיום הצלילה (ובמיוחד במטרים האחרונים), אמורים להרגיש שהלחץ באוזניים משתחרר (מן התפוצצויות קטנות), או שמשהו אצלי לא בסדר
? ושוב תודה.

למעלה