אוונסנס בארץ!!!

dorm666

New member
אוונסנס בארץ!!!

כמה שווה... וזאת לא שמועה!!! מי שייסתכל במדור הבידור האחרון של יום שישי( שבעה לילות) יוכל לראות מודעה לרכישת כרטיסים!!! בכל מקרה...מי מוכן לעשות לי רשימה של כל הדיסקוגרפיה של אוונסנס(כולל הופעות...) זה יהיה נחמד!!! בבקשה לציין לי כל אלבום/דיוידי אם זאת הופעה או או אלבום אולפן... תודה רבה, ושלום...

פרסי555

New member
בונא אחי הבאת אותה בסלואומואושן החושילינג!!!

חי במטריקס אה!! איזה דיליי!!
פית פית פית |מתקופף לאחורה לחמוק מכדור|

קליטה של סלקום הייתי אומר

טוב שלא הודעת לנו שבלאק אייד פיס באים להופעה!!1

Honey girl17

New member
אוףףף

מרק תתחבר כבר...... רבאק משעמם לי..........! ונמאס לי ללמוד....! שישרף הכל ביחד עם פרויד!

idanias

New member
מההההה????הם באיםםםם?!?!?!?!?!?!

שקרןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן$@#$#%#$ יוווו אני לא מאמיןןןןןןןןןןןןןןן זה החלוםםםםםםםםםם שלייייייייי@#$@$@$ כמה עולה כרטיסססס?!?!?! מתי הם באים?!?!?!?! איפה ההופעהה?!?!?!? מישהו יכול להביא לי פרטיםםםםםםםם?!??!?! <בוא נלך להציף את הפורום בשאלות ולפתוח הודעות חדשותתתתתתת#$@$@#$@#>

Honey girl17

New member
חעעעעעעע

הרגת אותייי!!
חחחחחחח די די די מסכן הילד...כולה בא להודיע לכם שאוונסנס באים לארץ........................ נראה לי הוא כבר מת מסתבר שיש אנשים שחיים בבועה

Ash Black Queen

New member
יוווווו!!!!!!!!!!111111111111111111111111

אני לא מאמיננההההה איזהההה סקופפפפ זההההה גאאדדדדד כלללל כךךךך לללאאאא נננככוווןןןן אאאנננייי מממאוווששררררתתתת!!! דיייייייי איזה סקופ זההההה אלוהיםםםםם!!!! יש לך קליטה של בטטה
או ששבעה לילות קולטים כמו בטטות

kittycatbone

New member
כן..

קצת הגזמתם
כנראה שהחבוב לא ידע, וקצת לא היה מעודכן. בקיצור גילה על זה בימים האחרונים. בא לשתף בפורום שאוהב גם כן את הלהקה ואז גם צריך לקבל כאלה תגובות מגעילות ולא הולמות? מילא אם זה היה נעשה בהומור ובהודעה אחת. אבל אם אני אישית הייתי מקבלת כאלה תגובות ואפילו לא עוזרים לי לא הייתי חוזרת לפורום כזה

Guitar Girl1

New member
לגמרי..

מה גם שזה אפילו לא מצחיק. כאילו חרשתם... וואו לא ידעתי נה נה נה. הבן אדם גילה את זה והגיע לכאן בלהט הרגע.. הייתי אומרת שלא קיבלתם אותו בזרועות פתוחות. זה דוחה. אני במקומו הייתי מקללת אתכם בלב ולא חוזרת.. ועוד מדברים ביום הזיכרון על מדינה מלוכדת, על המלחמה שהייתה.. אחווה בין האנשים. זה פשוט מעצבן אותי הדברים האלה!

למעלה