אוון לא מתמלא

• פותח הנושא SimsY
  • פורסם בתאריך

SimsY

New member
אוון לא מתמלא

בהמשך לאימון שלי עם האוון שלי שמתי לב שאני טוחן שיקויים אפילו במפלצות חלשות מאוד - לאחר בירור מקוצר שמתי לב שה-MP שלו לא מתמלא מעצמו בכלל !! ה-MP שלו עולה באיזה 3 נקודות בסך הכל בכל 10 שניות כשאצל קוסם רגיל זה משהו כמו 50 כל עשר שניות ברמה המקבילה - אז לא רק שאין לו מפ איטר אין לו גם העלאה עצמית של MP ..... זה קורה גם לכם ? יש איזה פתרון לזה חוץ מלשרוף שיקויים בלי סוף ?

מ י ל ר

New member
חחח רשמתי את זה כבר איפה שהוא

ה-MP אצלי התמלא רק אחרי שלא נגמר בדמות וישבתי על כיסה בערך חצי שעה.. שהלכתי לאסוף את אבא שלי מהעבודה והשארתי את המשחק פתוח. האוון הזה בזבזן ברמות

SimsY

New member
אוקיי אני לא יכול ככה....

תוך דקה נגמר לי כל המ"פ אני לוקח שיקוי ואחרי דקה שוב נגמר איך אתם מצליחים להשאר עם מ"פ בלי לפוצץ מליון על שעה של אימון?

לדעת באיזה התקפה להשתמש עוזר

ולצמצם את צריכת השיקויים וגם השיקויים המתאימים (ברגע שיש יותר מ- 1539 MP לעבור לזה שעולה 1500 ונותן 1500 שזה חצי ממה שבד"כ עולה!) חוץ מזה אין ממש מה לעשות חוץ מלא להתאמן עם MAGIC GUARD כשלא צריך כי MP עולה יותר מ- HP (אחרי שמתחילים להשתמש בזה שמעלה 1500 דווקה ה- HP עולה יותר ואז תמיד רק עם MAGIC GUARD) לנסות להיפגע פחות ע"י שימוש ב-TELE שעולה רק 15 אבל יכול להציל אותך ממאות של נזק

SimsY

New member
טוב עם איך שהמצב כרגע

אי אפשר להתאמן עם מג'יק גארד בכל אופן :)

למעלה