אוווף:]

תודה רבה..

ההוא שהשתנה..זה אפש לומר ה"חבר" שלי..אבל לא ממש..משו מסובך. החברות,קרה משו שבחיים לא הייתי מתארת לעצמי שיקרה. אני צריכה לנסות לא להתייחס. בכל מקרה..תודה רבה

shmeksit

New member
בלולולולולולולוגי ../images/Emo9.gif

זהו הוא בלוגי הקט והמופנם
P: מוזמנות להיכנס ולהגיב ^^'

GalGul000

New member
וואי איזה יום ארוךךך אני מתה.

הגעתי הביתה ב7 בערב ודי בא לי למות. כל היום רק עבדתי והלכתי וסחבתי ואני לא מסוגלת לפתוח תעיניים. בכיף הייתי הולכת לישון עכשיו אבל זה קצת בעיה כי יש לי פעולה להכין ומלא דברים לסדר.... אני מתתתתתתתתתה לישון כבר אוף. ואיכס חניכות. אוף לא רוצה להדריך תעזבו אותי. מה אני מבינה מהחיים שלי. כולה ילדה קטנה. [עד לפני שנתיים גם אני הייתי חניכה!!!! מה מדריכה פתאום. כוסאמאשלכם]. אין לי כוח למחר ואני אפילו לא יודעת איזה יום מצפה לי... אין לי מערכת ואני לא יודעת בכלל מתי אני גומרת ודי בא לי למות אני מתמוטטת. הרגו אותי היומיים האלה.... וממש לא בגלל בצפר. אני ממפחדת ממחר =\ איין לי מושג מה להביא מחר בכלל ואם יש לי ספורט ואעעעעעע לא יודעת אני רק רוצה לישון ;[[[[[ באמת שאני עוד שניה מתה. אוף.

Stinki Winki

New member
מחר יום ארוךךךךךךךךךך

אני לא מרשה לכן להתלונן על לימודים עד 2 וחצי כשיש כאן אנשים כמוני שמסיימים ברבע לחמש, ומחר באיזה 7 ומשהו בגלל הביוטכנולוגיה הזה שזה שיעור ראשון ואני לא מכירה אף אחד וזה לא בביצפר וזה מלחיץ.||:

Karin917

New member
פיזיקה-פיזיקה-פיזיקה. |מתה|

ובימי שני: אנגלית אנגלית חינוך היסטוריה [השנה אני חייבת להכנס לשיעורים] מתמטיקה מתמטיקה ערבית ערבית מתמטיקה מתמטיקה מתמטיקה ~לוקחת בחזרה את כל מה שאמרתי על "בי"ס-זה-לא-כזה-נורא"~

BiDriL

New member
../images/Emo176.gifיופי ><

הייתי אצל מור [חברה שלי *-*] ושברתי אצלה צלחת. אני גאון. אהא. יש מחר שיעור ניסיון בטיפוס ואני מקווה שלא נתחיל עם פיזיקה ממחר כי אז לא היה לי ממש איך להיות בשיעור.דווקא רציתי טיפוס ;;

באמבוק

New member
יש!!!!!!!!! D:

אויש אנחנו כתה מטורפת. בתחילת היום שירלי נכנסה [המחנכת] וככה אומרת, "יש מערכת מסודרת!" וסתם באותו הזמן הסתובבתי כי לידור העיפה עליי בועות סבון באמצע השיער XD ופתאום כזה כולם צווחים "ישששששששששששש" ו - "ווווווווווווווווווו!" או "ויייייי" [ארי האידיוט. XDDDDD] וכאלה מחיאות כפיים ואני קפצתי מרוב בהלה
אז יש! יומיים רצוף רבע לאחת אבל יום חמישי סתם דפוק ביותר. ויום ראשון עוד יותר. העיקר שיש את האוניברסיטה בקרוב. [הולה! אני אלך לי ללמוד השנה על חייזרים ועל.. מחשבים?] *מפגשים כאלה במשך.. 10 שבועות פעם בשבוע יומראשון כמעט כל היום בוחרים מקצועות ומשבצים אותנו לומדים דברים חביבים וזהו.* משמרות יש ככה בסבבה, לפחות בגלל שאין הסעות לא תקעו אותנו בבוקר, ו'2 ו - ו'1 נדפקו למשך חודש כל אחד כלל השנה. P: אז לנו בצהריים בשעות נוחות. [הולכת לבדוק אם יש מתמטיקה כשהולכים] טוב, מבריזים [או שלא.] מלשון ביום ראשון [XDD], ספרות וספורט ברביעי [יש!!!! אין ספורט.] ובחמישי מאומנות. שיט, לא מאלגברה / מתמטיקה / משתרצו. ;[ סליחה על המגילה, זה מגניב. מאדד מגניב. שונאת את חמישי ורביעי וראשון .__. [אנגלית, מדעים, אנגלית, מדעים, מתמטיקה, שוב אנגלית, שוב מתמטיקה.]

BiDriL

New member
../images/Emo176.gifיופי ><

הייתי אצל מור [חברה שלי *-*] ושברתי אצלה צלחת. אני גאון. אהא. יש מחר שיעור ניסיון בטיפוס ואני מקווה שלא נתחיל עם פיזיקה ממחר כי אז לא היה לי ממש איך להיות בשיעור.דווקא רציתי טיפוס ;;

../images/Emo163.gifאני לא מאמינההההההההה

יוו אני הכי מאושרת
לא רק שאני מתחילה להסתדר עם כל זה, (הודעה למעלה) עכשיו אנחנו יכולים לצלם ויש לבצפר תקציב לדפים
אתן יודעות מזה אומר?! D: אין יותר מבחנים בכתב יד, (שאם הכתב לא נאה או משהו כזה מורידים ציון) ויש יותר דפי עבודה DDD: מה שאומר, פחות העתקה מהלוח!!!!

InvisibleTouch

New member
../images/Emo45.gif. למרות שהמורה

נתן לנו 100 תרגילים לעשות ביומיים. נוטוב.P:

למעלה