אוווף:]

Damn it

New member
XD

יו, גם המערכת שלי. ראשוןשני- בשתיים. שלישירביעי- בשלוש. חמישי באחת ושיש בשתייםעשרה מן הסתם. והחליפו לנו את רינה! איאא! יש לנו איזה אסתר אחת משוגעת. מי מלמדת אותך תנ"ך וערבית וספורט? בהיסטוריה יש לנו את חגית. אין היא מעולה! כן הזה"ב הזה מזה דפוק! וחינוך מיני ><. [אה כן, אני לא פה
].

fat luey

New member
מה, אנחנו לומדים חינוך מיני?מתי?../images/Emo6.gif

יווו לא עברנו את זה בכתה ו' כבר?
גם אני לומדת עם אסתר, היא לא מסוגלת להשתלט עלינו. ואנחנו עוד כתה ממושמעת יחסית. היא מצחיקה אותי עם המבטא שלה.
אהה תנ"ך- לא זוכרת איך קוראים לה. אבל לא דבורה. ערבית- גלית רסלס
. היא מפחידה אותי. ואני רצינית. הסטוריה- סטלה. שכונה. :] ילד מהכתה שלי השיג פטור מערבית. גמני רוצה. :[

fat luey

New member
אהה- וספורט אני לא זוכרת, אבל לא

לילי ולא פנינה. נאמר לי שהיא שמנה עם משקפיים.

Stinki Winki

New member
היי היי

חינוך מיני זה שיעור מעולה קורע מצחוק (אפילו שהנושא לא מצחיק, עצם זה שכ-ו-ל-ם צוחקים כבר מכריח אותך לצחוק)

BiDriL

New member
../images/Emo176.gifמצחיק ../images/Emo6.gif.

"רואים, אני מעדכן את הרשימה <דברים שאסור להאזין להם בשלח> כל פעם. חבל שלא רשמתי טרניזסטורים" XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Mrs Johnny depp

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo41.gifחזרתי לפני 20 דקות../images/Emo178.gif

בעיקרון הלימודים הסתיימו ב15:00 אבל היו איתי בהסעה עוד מלא ישובים ואני הייתי האחרונה
והתחלתי היום את מגמת תיאטרון
. היה....בסדר כזה. לא יודעת. הדיכאון של תחילת הלימודים עוד לא עבר לי לגמרי

think shon

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo129.gifיאאאאאאאא

מהיום בכל יום שלישי נלמד עד רבע לאחת^_____________^

Karin917

New member
אווווווווווווווווווווווף../images/Emo10.gif

היום נ' באה אליי ואומרת לי שהיא מארגנת את החדרים של הפנימייה ושהחדר היחיד שיש בו מקום זה חדר של 4 בנות ואני חברה רק של 2 מתוכן. חוץ מזה- רציתי בכלל להיות עם מישהי אחרת... והמחנכת שלה לא מרשה לה להרשם עד החודש הבא כי היא צריכה להוכיח את עצמה והפנימיה מתחילה ביום ראשון! ואם אני אהיה איתן אז לא יהיה מקום גם בשבילה כי זה 4-5 בחדר אבל מצד שני אני לא רוצה לחכות עד אחרי החגים.

o0Invisible0o

New member
../images/Emo3.gif

לא כדאי להיות עם חברות שלך באותו החדר, מניסיון אישי..וניסיון של חברה שהייתה שלוש שנים בפנימייה!
לגור עם מישהו בחדר, אומר לריב איתו. חברים- מחוץ לחדר. סתם אנשים- בחדר.
בחיי.
את תלמדי להסתדר עם אלה שהן לא חברות שלך..אבל עם החברות תמיד תריבי..
כל אחד רוצה את השקט שלו, הפרטיות, לעשות מה שבא לו בחדר שלו..והוא לא תמיד יכול. ואז הוא עצבני..ואז בלאגן.

Karin917

New member
אני מקווה שאת צודקת..

פשוט אצלנו בפנימייה כולם נורא מגובשים וכבר שנתיים-שלוש ביחד בחדרים.. ואני מרגישה קצת לא קשורה.

אנבלייי

New member
זה מייאש ../images/Emo178.gif

הייתי אמורה ללמוד היום משמונה בבוקר עד חמש בצהריים ;__; יום שכולל 'חברה ישראלית' [וואט דה שיט?], ספורט,שעתיים הסטוריה, שעתיים לשון, שעתיים ביולוגיה ושעתיים כימיה. קיל מי נאו. כל הילדים בשכבה שלנו כל כך מבולבלים מהסדרי הכיתות והמערכות החדשים
אף אחד לא יודע לאן ללכת בשום שיעור וכולם מסתובבים במסדרונות וצורחים- "איפה זה כימיה 4?
" "ביולוגיה אתגר..? מישהו??? מה הולך פה?!?!111" "מה יש עכשיו?
לשון ד' או גיאוגרפיה??"
לכל אחד יש מערכת שעות שונה. אני עייפה וסחוטה ומותשת
ושמנה. והוהו

יום רביעי../images/Emo54.gif

אני לומדת 8 שעות שעתיים מכל מקצוע ומתחילה בשעה ראשונה ומה זה|:.

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifגמאני, ביום שני../images/Emo4.gif.

ספורט, שעתיים אנגלית, שעתיים מתמטיקה ואז שלוש שעות גיאוגרפיהץ לי עוד יצא בסדר.. לאנשים אחרים יש שלוש שעות פיזיקה, או מחשבים:S

000יובל000

New member
היה ממש נחמד.

יש לי כמה שיעורים של כיתות ממש קטנות אז זה נורא כיף (כן, אני מעדיפה שקט ולמידה ולא רעש, בלאגן ולא לומדים בכלל). המורה ללשון מעצבנת. אני מקווה שאני אשרוד את השנה הזאת איתה (שנה אחרונה שלי ללשון). וקיצרו לנו קצת את השעות היום. במקום לסיים ב-4 סיימנו בשלוש וחצי בערך. בקיצור, נחמד שם. הרבה יותר טוב משנה שעברה.

broken winges

New member
רק נהיה יותר חרא.

יש לי את המורים הכי מגעילים וגרועים שיש. כמה כיף :\\\ שינו לנו את כל המורים חוץ משתי מורות שאחת מהן היא המחנכת שלי שאני רוצה לרצוח והשנייה היא היועצת שלי שהיא מזההההה קשוחה ומדברת בטונים של צעקות גם כשהיא מסבירה משהו ברגיל. כיף חיים ממש :\\ ויש לי מורה אחת מגעילה ומשעממת שאני כבר עכשיו לא סובלת לשלושה מקצועות!!!!!!1והמקצוע שאני הכי אוהבת ;; ספרות.היא כלכך הולכת להרוס אותו!!! ויש לי מורה גרועה שלימדה את אחותי בעבר,למתמטיקה,וזה ממש חשוב מתמטיקה ואחותי סיפרה לי שהיא הכשילה אותה,שאחותי לא הבינה את החומר מרוב שהיא לימדה גרוע,היא מתייחסת אל תלמידים כמו אל מכונות וחושבת שהם צריכים לדעת הכל וכשאחותי ביקשה מרוב זה שהמורה לא לימדה כמו שצריך ושהיא נכשלה לעבור להקבצה ב' הזונה הזו לא נתנה לה :\\\ פשוט נמאס לי. שומדבר טוב לא יצא מהשנה הזו,זה בדוק!

חרא..מאוד-טריגר חלקי

נראה לי שאני עומדת למות. בשיא הרצינות. נמאסס לי מהחיים האלו..ברר:[[ ראיתי אותו היום..הוא השתנה מלא. .לא נראה כבר אותו הדבר..נראה מגעיל כזה. חברות שלי..כל כך "חמודות" אינלי כוח לכל זה שוב!! פשוט אינליי כוח לכל זה..ברר:[[ אפשר חיבוק או משו?!

000יובל000

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

לכל אחד יש תקופות כאלו (אפילו תקופות ארוכות של שנה שלמה או יותר...) אז מתגברים. יש חיים גם אחרי בית הספר. אין לי מושג על מי את מדברת שאמרת שהוא השתנה אבל אם אנשים משתנים אין מה לעשות. וחברות לפעמים זה באמת יכול להיות דבר חרא. אני גיליתי שאני לא מסוגלת שיהיו לי חברות טובות מבית הספר (במיוחד מאותה כיתה). יש לי חברה ממש טובה אבל היא לא בבית הספר שלי, אני חושבת שאם היא היתה איתי בכיתה אז לא ההינו כאלה חברות טובות. בקיצור, מה שאני רוצה להגיד זה שבגלל שנמצאים איתן הרבה זמן (כי בית הספר תופס הרבה זמן מהחיים) אז זה דיי ברור שזה יהיה ככה. אני לא ראיתי חברות שלא רבות לפעמים עם הן ביחד הרבה שעות.

למעלה