יש!!!!!!!!! D:
אויש אנחנו כתה מטורפת. בתחילת היום שירלי נכנסה [המחנכת] וככה אומרת, "יש מערכת מסודרת!" וסתם באותו הזמן הסתובבתי כי לידור העיפה עליי בועות סבון באמצע השיער XD ופתאום כזה כולם צווחים "ישששששששששששש" ו - "ווווווווווווווווווו!" או "ויייייי" [ארי האידיוט. XDDDDD] וכאלה מחיאות כפיים ואני קפצתי מרוב בהלה
אז יש! יומיים רצוף רבע לאחת אבל יום חמישי סתם דפוק ביותר. ויום ראשון עוד יותר. העיקר שיש את האוניברסיטה בקרוב. [הולה! אני אלך לי ללמוד השנה על חייזרים ועל.. מחשבים?] *מפגשים כאלה במשך.. 10 שבועות פעם בשבוע יומראשון כמעט כל היום בוחרים מקצועות ומשבצים אותנו לומדים דברים חביבים וזהו.* משמרות יש ככה בסבבה, לפחות בגלל שאין הסעות לא תקעו אותנו בבוקר, ו'2 ו - ו'1 נדפקו למשך חודש כל אחד כלל השנה. P: אז לנו בצהריים בשעות נוחות. [הולכת לבדוק אם יש מתמטיקה כשהולכים] טוב, מבריזים [או שלא.] מלשון ביום ראשון [XDD], ספרות וספורט ברביעי [יש!!!! אין ספורט.] ובחמישי מאומנות. שיט, לא מאלגברה / מתמטיקה / משתרצו. ;[ סליחה על המגילה, זה מגניב. מאדד מגניב. שונאת את חמישי ורביעי וראשון .__. [אנגלית, מדעים, אנגלית, מדעים, מתמטיקה, שוב אנגלית, שוב מתמטיקה.]