אוווף:]

mirymoo

New member
גם לי היה נחמד

ואהבתי את המורה החדשה לאנגלית- והמורה לתנך הרבה יתר טובה מהקודמת והביאו לי סוף סוף ללכת לחדר כושר למרות שאני לא בת 14 עדיין( אבל יש לי מומולדת ב25 החודש-יאי~) וזה לא באמת מעניין אפאחד

גם לי היה זוועההה

איזה חרא היה לנו שיעור ספורט עם המורה הכי שקחה אז לא הבאתי ציוד(כולה פעם אחת בתחילת שנה) אבל לאאאאא לא השתתפתי בשיעור,אני ועוד כמה בנות לא השתתפנו. ואזז,היה לנו משעמם,אז שמענו במפי3 שלי,ואז היא כזה באה אלינו אח"כ-אני לא מסכימה לכם לשמוע,אני מחרימה לכם את זה,ואני כזה בשוק -מההההההההההההה אז לא ננתתתי,התווכחתי איתה,עד שהגעתי איתה להסכם שהיא תחרים רק לשיעור הזה,ואז,לא רק זה,היא אמרה לנו שנשב לבד,למה?כי קשה לה לראות שאנחנו נהנות בלי שנהיה בשיעור עעצממו!!!אאאאאוווף שונאת אותה ימח שמההה אבל אני מעדיפה אותה מאשר המורה השניה,הדוסה,שכבר העירה לי שהחולצה וחהחצאית שלי ב"ברוגז" אווווווף

rotemi22

New member
נחמד ביותר ^_^

חוצמזה שנתנו לנו מלא שיעורים, ושנשארתי עם אותה מורה לערבית [שמשעממת אותי עד מוות] וכנראה אני אעבור לקבוצה השניה בערבית... ממ אבל בסה"כ היה בסדר, וגם נתנו לי את הפטור ממתמטיקה

../images/Emo163.gifהיה לי מאד מאד נחמד ^^

אני מתחילה ממש לחבב את המורה החדשה.... היא ממש ממש נחמדה ^^ ואנשים! יש לי שיעור חברה כל יום
היא עושה לנו הרבה פעילויות ^^ היא מורה שאכפת לה יותר מחברה מאשר לימודים ^^ אנחנו עד עכשיו לא התחלנו ללמוד
וככה זה יהיה עוד הרבה, מחר אנחנו עושים ספר כיתתי, ופותחים מחברת שירים ^.^ (OO) מחרתיים היא תיקח אותנו ילד ילד ושיחה.... היא התחילה היום, אבל אני בסוף אז רק מחרתיים ~.~ ו.. ו... היא ממש מקשיבה לי
עשינו היום פעילות בשיעור חברה, כל אחד כתב בטבלה דברים שהוא רצה לשנות השנה, ודברים שהוא רוצה שישמרו משנה שעברה, והדבר שרציתי שישתנה... היא ממש אומ... הקשיבה לזה D: והיא תעשה את זה
והיא אמרה שאם המנהלת תסכים נעשה עפלויות בחצר
וואי אני מרגישה שהשנה דווקא תהיה טובה כייפית D: והמורה למדעים.. היתה לה שנה חופש, הייתה מורה שהחליפה אותה בשם קטי... לא רצינו שלילך תחזור
אבל היה ממש כיף איתהה היום ^.^ באנגלית עשינו תפזורת ~.~ של כל ילדי הכיתה, גם נחמד
ויאאא אני מאושרת

../images/Emo97.gifקיבלנו את המערכת הקבועה ../images/Emo9.gif

איזו מערכת מעולה! :O יומיים בשבוע אנחנו גומרים ברבע לאחת! :O ביום שישי ברבע לשתיים עשרה וביום חמישי באחת וחצי D: רק בימי ראשון ורביעי אנחנו גומרים בשתיים ועשרים ;; אבל חפיף ><'' זה פחות משנה שעברה

mirymoo

New member
איזה כיף לךֱ!!!!!!!!!!!

אני לא מאמינה! רק לי יש מערכת סתומה??? כי אני לומדת כל יום עד 1 וחצי ויומיים מתוך ה5 אני לומדת עד 3 וזה לא הכל! כי יש פרויקטים ובטוח יהיו לי עוד ימים ארוכים! ממש ממש ממש כיף לך.. כם אני רוצה ללמוד עד רבע ל1

../images/Emo97.gifלנו היה בערך ככה בשנה שעברה

שלושה ימים סיימנו ב שתיים ועשרים. יום אחד ברבע לשתיים עשרה ויומיים באחת וחצי

000יובל000

New member
איזה מתלוננות.

אני גומרת פעמיים בשעה 4 וחצי. פעמיים בשעה 3. רק פעם אחת בשעה אחת.

xbyhtz

New member
ואי באמת כיף לך!!!!

אני לומדת כל יום עד שלוש וחצי, יום שלישי עד עשרה לשלוש והים עד חמישה לחמש
אבל אין לי יום שישי... אבל זה בגלל שלקחתי שני מוגברים אז אני לא יכולה להתלונן...

באמבוק

New member
נכון DDD:

אבל איך דפקו אותנו ביומחמישי.. מדעים אנגלית מדעים אנגלית אומנות שעתיים. אומנות בסדר אבל ללכת מפה לשם מפה לשם ובאמצע הפסקה ועוד משמרות זה מאד מאד מתיש. אנחנו יסודי, כתה ו'.

../images/Emo163.gifתגידו תודה -.-

אני אלמד 4ימים בשבוע עד ארבע, יום אחד ב-1 וחצי (יום שלישי כנראה) וביום שיש עד 12 ~.~

fat luey

New member
סתם מעפן.

מערכת מפגרת. יומיים מסיימים בשלוש, יומיים בשתיים, יום באחת וביום שישי בשתים-עשרה. למה אנחנו לומדים זה"ב?! ולמה המורה לספורט שלי שמנה? [שוב.] ולמה [$#$#$%%$???????] תקעו אותנו בקומה התחתונה כשהלוקרים בקומה העליונה? אי אפשר לעלות כל פעם לקחת דברים. הצד החיובי: נותרו לי שנתיים ללמוד אנגלית. [אלה שלומדים בדוברי-אנגלית עושים בגרות ב- י', נכון?]

BiDriL

New member
../images/Emo176.gifאהא, חינוך תעבורתי-זה"ב

מה שזה לא יהיה, גם אני למדתי את זה |:

למעלה