אוווף אני מתגעגעת!!

מצד שני בת"א אין ביוטיקר.

מצד שלישי יש באלנבי ליידיקר, ונדמה לי שגם זו חנות זולה וחביבה.

trilliane

Well-known member
מנהל
הסרות רבות אכן מחלישות את הציפורניים

(לפי מה שקראתי) בעיקר עם אצטון, כי זה מייבש את הציפורן. אם יש לך כרגע ציפורניים חלשות עדיף אולי לנסות להתמקד בשיקום שלהן, שזה אומר לעצור זמנית עם לקים צבעוניים ולהתמקד במחזק (ואפשר גם להוסיף סרום וכו'). בכל מקרה, אם את מסירה לק מן הסתם אין בררה אלא להשתמש במסיר לק... אצטון נקי ודאי לא טוב יותר, ולקלף את הלק זה לא ממש רלוונטי לכל הציפורניים...

לא מכירה מסירים עם גליצרין; אני מניחה שהמטרה היא להוסיף לחות וגמישות (אני יודעת שמוסיפים קליצרין למי סבון לבועות כדי ליצור בועות סבון חזקות יותר
). הנה מה שכתוב בויקיפדיה: "גליצרול הינו מרכיב בסיסי בסבונים (אם כי הוא לא מהווה חלק מהסבון עצמו אלא משמש כתוסף), משחות ומוצרי קוסמטיקה רבים, והוא מעניק להם מרקם שמנוני. הגליצרול יכול לרכך עור מיובש. בתעשיית המזון הוא משמש כחומר הלחה וכמסמיך, ומסומן במספר E: "‏E422"."
http://he.wikipedia.org/wiki/גליצרין

lilo4

New member
מומלץ לא לקלף את הלק

בגלל שזה פוגע בשכבות של הציפורן

trilliane

Well-known member
מנהל
אני לא ממליצה על קילוף כמובן; זה היה להדגיש

שאין באמת שיטה אחרת מלבד מסיר לק...

אבל אם כבר הנושא עלה: האם לק שמתקלף מעצמו פחות בריא מהסרה מסיבית באמצעות מסיר? (בפרט אם מדובר נגיד בלק שהתקלף כולו כחתיכה אחת ולהסיר אותו מצרי השהיה כי הוא עם נצנצים למשל).

lilo4

New member
הבעיה היא לא לק שמתקלף מעצמו

הבעיה היא שאם מקלפים את הלק בכוח בעזרת הציפורניים או כל מכשיר אחר פוגעים בשכבות של הציפורן, זה הכול. אם הלק מתקלף מעצמו- שיהיה לו לבריאות

כן, אני מחזקת את דברייך

תמיד כשאני פושעת ומקלפת בעצמי הציפורן נראית עצובה וחלשה.

Osnatz1

New member
זה לא קשור בהכרח

גם לי יש תקופות שכל יומיים שלושה אני כבר מחליפה לק וזה לא מחליש לי את הציפורניים.
כן יהיה עדיף אם תשקמי אותן היטב כדי שיתחזקו כמו שצריך ורק אז תחזרי לשגרת הלקים.

מסיר לק עם גליצרין מכל הבקבוקים שיש לי בבית ראיתי שיש רק בזה של ביוטיקר, אני לא מרגישה שהוא פחות מייבש או אנאערף מאשר שאר המסירים שלי..

poynter

New member
אם את כל כך מעוניינת בגליצרין

ובקיוטקס, אז יש בקבוק של קיוטקס שמכיל גליצרין וויטמינים, זה הבקבוק הירוק (עם מים ירוקים). לא יודעת להגיד לך את ההבדל, ניסיתי את כל הסוגים של הקיוטקסים ולא מצאתי איזה הבדל משמעותי ביניהם.

המסיר של אורלי גם הוא מעולה! אני ממש אוהבת אותו, כמובן זה שעל בסיס אצטון. ודווקא יש עליו הרבה פעמים מבצע בסופר פארם (ראיתי אותו לאחורה ב13 ש"ח) . אבל אני נאמנה לקיוטקס ומאוד מרוצה, למרות המחיר המופקע

trilliane

Well-known member
מנהל
צריך לקחת בחשבון שאורלי רק 120 מ"ל וזה מעט

לעומת קיוטקס שנמכר בבקבוקים של 200 מ"ל (ראיתי אצל אמי גם קטנים יותר, אבל לא נתקלתי בהם בחנויות שנים). אז לעומת קיוטקס שעולה במבצע 15 ש"ח ל-200 מ"ל הוא למעשה עולה 21.6 ש"ח ל-200 מ"ל.

איך הוא נראה המסיר של אורלי, איזה צבע?

כדי שאוכל לזהות אותו, יש בס"פ בעזריאלי? או בסנטר כי מחר אהיה שם

poynter

New member
אני מהדרום אז אין לי מושג

צירפתי לך סקירה של danra המקסימה,
ששם בין היתר יש תמונה של המסיר של אורלי

trilliane

Well-known member
מנהל
יש כחול (בתמונה) עם אצטון וירוק ללא אצטון

בעיקרון יש בסופרפארם, לא יודעת אם כל הסניפים מחזיקים אותו.

trilliane

Well-known member
מנהל
בכיף
כמו בכל פארם, המסירים במדפי הלק

לרוב במדפים התחתונים. אין סיבה למכור אותם בבית מרקחת; רק אצטון נקי נמכר בבית מרקחת (אני חושבת) אבל הוא סתם יהיה יקר; אם את רוצה לקנות אצטון נקי בזול קני בביוטיקייר.

ביוטיקייר זה בקניון הזהב בראשון?

הם אמרו לי טלפונית שהם בקומת האוכל, ולא מצאתי אותם? איפה הם יושבים בדיוק? לא שאני מכירה את הזהב יותר מדי, אבל מדי פעם אני שם,

PeachGirl

New member
יש בקניון הזהב

שאת נכנסת מהשער הראשון לכיוון בניין UMI (השער של המקדונלדס, נדמה לי שהוא נקרא לונדון)
את עולה במדרגות הנעות לקומה העליונה
וזה יהיה מצד שמאל שלך.

lilo4

New member
זה קורה

עם כל דבר בחיים, גם הדבר שהכי אוהבים... יש תקופות שזה לא כ"כ מתאים, או שכבר לא נהנים מזה כ"כ או שסתם אין כוח. אני חושבת שזה טבעי, אני יודעת שלי זה קורה לפעמים גם בכל מיני תחומים.
במצבים כאלה אני בד"כ מעדיפה לעשות הפסקה ולהתרחק קצת, וללא ללחוץ על עצמי בקטע הזה, ואז אחרי תקופה מסוימת זה פתאום חוזר לי. מצד שני, את יכולה לנסות לקרוא בלוגים וכאלה, או סתם להסתכל על תמונות של לקים חדשים וכאלה אולי זה יעשה לך חשק

hollypop girl

New member
הייתה לי תק' כזאת והאמת

שעדיין יש לי כזה אבל עם איפור.

באותה תק' המשכתי לשים לק והמשכתי להתאפר כרגיל רק כי אני לא אוהבת את הציפורניים שלי בלי צבע
בכלל (פשוט לא נראה טוב, אבל לא אצל כולם זה ככה).

אל תכריחי את עצמך, את יכולה לשים משהו עדין וכמעט שקוף שלא יראו כשזה יתחיל להתקלף (מצד אחד
נראה מטופח ומצד שני לא דורש הרבה השקעה ). היה לי לק אחד כזה מלייף בצבע כסוף עדין שהייתי שמה
במשך חודשים.

למעלה