אוווף אני מתגעגעת!!

LOLI152

New member
אוווף אני מתגעגעת!!

לפה, להתלהבות, ללקים שלי! שיושבים כבר כמה חודשים מסכנים ובודדים ורק נדירים יוצאים פעם בשבוע (אפילו יותר), או כשיש ביקוש מצד הקטנטנות..
אני כ"כ מתגעגעת להתלהבות הזאת שהייתה לי מלקים..

קרה לכן פעם שלא התחשק לכן פשוט לשים שום דבר? ובטח שלא נייל ארט?

אז עכשיו אני עם סווימינג פול של שיק..כבר שבועיים (חידשתי אתמול).. ואני אפילו לא בטוחה שהצבע מחמיא לי יותר.. :\

מה אתן עושות כשאין לכן חשק ללקים?

trilliane

Well-known member
מנהל
קרה לי, בהחלט; הייתי בתקופת יובש של שנים

נשבר לי מההשקעה במריחה שאחריה הלק מתקלקל (לא ידעתי על מייבש) ובהמשך נשחק ומתקלף מהר (זה עדיין קורה לי היום, עוד לא מצאתי פתרון) ואז הסרה מעיקה, שפשוף של הקצוות, שיוף... נהיה לי מתיש כל העסק ופשוט לא נהניתי. זה הלך ודעך עד שהפסקתי לחלוטין, לכל היותר מרחתי לאירועים מיוחדים או בפורים.

בחודשיים האחרונים חזרתי לנושא בסערה, אוסף הלקים שלי הכפיל את עצמו... קניתי גם מוצרים משלימים, חותמות ועוד; עכשיו אני יותר מתוחכמת מצד אחד (אז זה לוקח זמן כי אני לא ישר מורחת לק אלא משתמשת בסרום, מורחת מחזק, חותמות, מייבש...) ומצד שני יעילה יותר במובנים אחרים (קיבלתי טיפים לשיוף, להארכה, למריחה, להסרה). אני חושבת שהוצאתי איזה 1000 ש"ח על כל הלקים, המוצרים והחותמות שקניתי לאחרונה...
אבל בינתיים נחמד לי ואני ממש נהנית, אז אני זורמת עם זה; כשיימאס לי אז יימאס לי, לא נורא; הלקים יחזרו לשכון במגירה (הם כבר רגילים
) עד הפעם הבאה.

אני חושבת שלקים צריך למרוח בחשק, ואם אין כוח למרוח אז לא צריך בכוח. זה בסדר גמור להסתובב עם ציפורניים נקיות ותו לא (או עם מחזק / צבע סולידי). אני בטוחה שאם תתני לעצמך חופש לנשום, בלי לחץ, מתישהו הגעגוע יחזור; אולי כשיצא איזה צבע חדש או משהו שידליק אותך, או תקבלי השראה מציפורניים של אחרות... אל תלחיצי את עצמך, באמת שאין סיבה.

קראתי מה שכתבת, שאלה

את כתבת שקיבלת טיפים להארכה, למריחה, להסרה, מה בדיוק, כי אני ירוקה לגמרי בדברים האלו... אשמח לטיפים, אם אפשר?

trilliane

Well-known member
מנהל
הכול כאן בפורום, פשוט תקראי או חפשי בארכיון

כל עמוד (אפילו הנוכחי) מלא וגדוש עצות כרימון.
עוד אין לי איזו שיטה אולטימטיבית או מוצר מטפח מסוים שאני משתמשת בו די זמן כדי להמליץ עליו בעיניים עצומות. בטיפים הכוונה למוצרים מומלצים (כמו סרום ומחזקים שונים), איך לא לשייף, לא למרוח לק בלי בסיס, להסיר לק נצנצים בקלות בשיטת האלומיניום (במקום להיאבק בו מצמידים צמר גפן עם מסיר לק לציפורן ועוטפים בנייר אלומיניום ל-10 דקות), להשתדל להימנע ממסירים על בסיס אצטון ועוד.

וואי, הנצנצים, תמיד אני נאבקת להסיר ושופכת

כמעט את כל הבקבוק, על הצמר גפן, טוב לדעת את ההמלצה של נייר אלומיניום
עוד שאלה, איזה מסיר לק אתן ממליצות שהוא המאסט?

trilliane

Well-known member
מנהל
אוסיף עוד שבמקרה של נצנצים מסיר ללא אצטון

צריך קצת יותר זמן וגם עושה עבודה פחות טובה (לרוב צריך עוד לשפשף קצת ידנית חלק מהנצנצים). ראיתי סרטון ביוטיוב של יועץ לענייני מניקור שממליץ דווקא כן להשתמש במסירים על בסיס אצטון; הטענה שלו היא שמכיוון שהמסירים ללא אצטון פחות יעילים, הם מחייבים את המסירה לשפשף יותר או להשהות אותם יותר על הציפורן, וגם הם מכילים חומרים שלא בדיוק בריאים לציפורן, אז הזמן כאן מקזז את היתרון. כלומר, לשיטתו כבר עדיף אצטון כי זה לפחות מקצר את התהליך ואז הציפורן נחשפת למסיר הלק לזמן קצר יותר וזה עדיף.

אישית אני בד"כ משתמשת במסיר ללא אצטון למקרים ה"קלים" (בלי נצנוצים, פתיתים וכו'). כרגע יש לי אורלי והוא בסדר, אבל הוא ממש לא זול; לא חושבת שאקנה אותו להבא, לא מצאתי בו משהו מיוחד שמצדיק את מחירו הגבוה (וגם איתו צריך לעבוד קשה כי, כאמור, הוא בלי אצטון). עוד קניתי את הצנצנת של TWIST, עולה 20 ש"ח (גם זה לא זול), עושה עבודה סבירה, כמו כל מסיר אחר ללא אצטון; אני לא אוהבת את התחושה שכל האצבע מסביב נרטבת לי (וזה גם די מייבש את העור) אבל כשאני עובדת על משהו מורכב (למשל חותמות) וצריכה לנקות אצבע אחת שהתפקששה, זה דווקא נוח שיש לי יכולת לטבול אותה ורק אותה בפנים בלי להסתכן בחשיפת יתר האצבעות למסיר.

למקרים הקשים אני משתמשת בקיוטקס על בסיס אצטון (יש להם כמה סוגים, כולל אחד ללא אצטון, אני נאמנה כבר שנים רבות לסגול). הוא לא זול אבל הוא יעיל (נמכר בניו פארם ובמגה, בפעם האחרונה קניתי בניו פארם במבצע 15 ש"ח, המחיר המלא על המדבקה היה 28!
). קניתי גם מסיר של ביוטיקייר, 4 ש"ח בלבד, אין עליו רשימת רכיבים אבל הוא כנראה על בסיס אצטון. מכיוון שזה כ"כ זול החלטתי לנסות, שיהיה; בינתיים אין לי תובנות מיוחדות לכאן או לכאן (פרט לכך שהוא יותר מסריח מהקיוטקס, אבל כל המסירים מסריחים להחריד, ונטולי האצטון אפילו יותר, לדעתי; בפעם הראשונה שפתחתי את ה-TWIST די נחנקתי ממנו).

Osnatz1

New member
יש על הביוטיקר רשימת מרכיבים

כתוב בצד שמאל בקטן בצמוד למסגרת..
בכל מקרה הוא כמובן מבוסס על אצטון.. זה גם אחלה מסיר..
אני משתמשת או בו או באורלי (הכחול, זה שכן מגיע עם אצטון) והוא דורש קצת יותר עבודה בהסרה מאשר המסיר של אורלי אבל הוא עולה בערך 12 ש"ח פחות אז לא נורא

trilliane

Well-known member
מנהל
ואללה! (את באמת יודעת הכול, מה?
)

עד שלא אמרת לי איפה לחפש לא ראיתי; זה כתוב כ"כ קטן ולא בולט שלא שמתי לב ודווקא חיפשתי בטקסט עצמו (שמופיע בשורות ברורות שחור ע"ג ורוד) וחיפשתי גם בגב הבקבוק (שאין בו כלום) אבל לא ראיתי שכתוב על ההיקף של הדוגמה. אני לא משוכנעת שזה חוקי (בישראל) לפרסם כך רשימת רכיבים (וכן, הרבה עושים זאת, גם בתחום המזון; למרבה הצער יש הרבה חוקים שלא אוכפים, מה עוד חדש
).

וואו... איזה פירוט יפה וקולע

אני אחפש את קיוטקס, מחר אלך לניופארם ואשאל, איפה זה יושב שם? בבית מרקחת, או במח' הלקים?

עוד משהו... האם מסיר הלק

אני למשל אוהבת להחליף לק כל יומיים (שריטה), והציפורניים נשברות לי הרבה, האם זה קשור בהכרח לזה שאני מסירה את הלק במסיר? אני משתמשת במסיר לק של לייף ללא אצטון, ולאחרונה קניתי מסיר לק בדיזנגוף סנטר, יש שם בקומה שניה חנות של כל מוצרי הציפורניים, אם את מכירה
ב-12 ש"ח, לא רציני
שמעתי שיש מסיר לק עם גליצרין, לא נתקלתי בזה, מוכר לך? איפה קונים? במה הוא יעיל?
איזה כיף הפורום הזה, חבל שלא הייתי מודעת קודם, לומדים פה המוןןן

trilliane

Well-known member
מנהל
מישהי אמרה שהסניף של ביוטי-פרי בסנטר הוא לוקה

לא הסתכלתי על השלט אז אין לי מושג; אבל אם זה זה, אז החנות נמצאת בכניסה לדיזנגוף סנטר בשער 7 (זה שהכי קרוב לצומת קינג-ג'ורג' בוגרשוב/בן ציון).

אני נמצאת שם הרבה, איפה בדיוק? ליד איזה חנות

ספציפית? יש לקה למטה, בקומת האמצע אין שומדבר
רק בקומה השניה יש
אז איפוא בדיוק?
אני הבנתי בכניסה של קסטרו

אהה... זו החנות שמעטס... שלא מבינים מה יש שם

אף פעם... הבנתי, זה ממש בכניסה ליד קסטרו, לא מתה על החנות הזו, אבל טוב לדעת, אהיה שם מחר

trilliane

Well-known member
מנהל
זו חנות למוצרי קוסמטיקה זולים

יש בה לקים של שיק, GK, לה-שה ואולי עוד משהו.

trilliane

Well-known member
מנהל
אין לי מושג, אבל בביוטיקייר הם 10 ב-1.90 ש"ח

ואני בספק אם יהיה שם בזול יותר.

למעלה