אווווקי, רעיון-

your avi

New member
זאת אני.

שם אמיתי (לא חייב מלא, כמובן): אביטל בירגר (אני אמיצה! אה!)
אזור בארץ (לאמיצים יותר- ישוב/עיר): בסן חוזה, קליפורניה. (בארצות הברית) מתי קראת את הספרים לראשונה: אני נשבעת שאני לא זוכרת... מתישהו בכיתה ה' כנראה.
דמות אהובה: כמה נדוש- הארי. הוא כזה אמיץ, כוסון, התבגר בספר החמישי, אוהב את ג'יני (שזה כבר סימן טוב). אני גם אוהבת את סיריוס. ולא. הוא לא מת. אה. וסנייפ. סנייפ רולזז.
סדר עדיפויות: שני, ראשון, רביעי, שלישי, חמישי, שישי (מהטוב
למעולה) ויש תמונה!
הסבר קצר על התמונה: ניסיתי לעשות פרצוף רציני, אבל אמא שלי הצחיקה אותי, אז זה נראה כאילו הראש שלי עומד להתפוצץ. עכשיו, חשבתי וחשבתי, למה אני בפוזה כזאת (עם הידיים והרגל), ולא מצאתי תשובה. אבל זאת התמונה הנורמלית שמצאתי, אז הנה אני.

Jifannit

New member
יאא!

קליפורניה? מגניב o.o מזל טוב! :) אמממ, היינו שולחים לך שוקולד בדואר, אבל הוא היה מתקלקל =/

העהע.

שם אמיתי (לא חייב מלא, כמובן): דרור-לנון-בארט-פייג'. [טוב, רק דרור. סליחה.] גיל: 14. ב-8 לנובמבר. העהעהעהעהע. אני יכולה לשבת מקדימה באוטו, ולעלות לבד במעלית. אזור בארץ (לאמיצים יותר- ישוב/עיר): רמת גן. נועז מצדי, הא? מתי קראת את הספרים לראשונה: כיתה ב', או ג'. דמות אהובה: רמוס, סיריוס, ג'יני, לונה. סדר עדיפויות: קשה מדי.

../images/Emo13.gif

גיליט, 15 וחצי, אזור המרכז אין מושג מתי התחלתי לקרוא את הספרים. כשהם יצאו, אני משערת. דמות אהובה: סנייפ, וולדמורט, דמבלדור ועין הזעם
סדר עדיפויות: שלישי, שני, רביעי, ראשון וחמישי

G e o r g i a

New member
../images/Emo39.gif../images/Emo24.gifשלום!

שם אמיתי: מיכל גיל: 16.5 אזור בארץ: צפון. מתי קראת את הספרים לראשונה: אני חושבת שאת הראשון קראתי בכיתה ה'....אולי ו'. לא בטוחה. דמות אהובה: אמממממ.....לופין (במיוחד בספר השלישי), דמבלדור, ארתור וויזלי
, ו.....קצת הרמיוני.
סדר עדיפויות: אוףףף זה קשה!! הייתי בהתלבטות בין החמישי לשלישי, ועד שהחלטתי יצא השישי, ו....מממממ....
חמישי
שלישי
שישי
רביעי
ראשון
שני.
איך זה שאף אחד לא בחר את הארי בתור דמות אהובה? :]

Jifannit

New member
אני בחרתי.

אבל עכשיו אני חוזרת בי, אני אוהבת את כולן, בכל אחת אני מוצאת משהו ^^"

tal454

New member
ME!!! ../images/Emo13.gif

שם אמיתי (לא חייב מלא, כמובן): טל. גיל: 15 עוד מעט!! אזור בארץ (לאמיצים יותר- ישוב/עיר): ת"א. מתי קראת את הספרים לראשונה: האמת שזה יצא ממש טוב, כי קראתי את הספר הראשון כשהיתי בת 11 ואז גם הארי היה בן 11, ואת הספר השני בגיל 12, השלישי ב13, הרביעי ב14 [עכשיו], ואת החמישי אני אקרא ב15 ויוצא שאני קוראת את הספרים בגיל של הארי! חעחע. דמות אהובה: רון, סיריוס, דמבלדור, ופיגווידג'ן. סדר עדיפויות: הרביעי, השני, הראשון והשלישי [את השאר לא קראתי] והנועזים ביותר- תמונה :p

D o o S h a

New member
עונה../images/Emo70.gif

שם אמיתי: עדי גיל: 14 אזור בארץ: אזור מתי קראת את הספרים לראשונה: חח טוב זה קצת מוזר! אמא שלי התחילה לקרוא את הראשון אחרי שהוא יצא בעברית, וכשהיא הייתה בהתחלה, בכל הקטע עם הדרסלים שהתעללו בהארי, היא סיפרה לי שזה ספר מקסים, שמראה איך נער מתבגר ומשפחתו מתעללת בו, ואיך וא מתמודד.. בלה בלה
אז חשבתי שזה ספר כזה עצוב על נער עם בעיות!
ובסוף התחלתי לקרוא- והתאהבתי!
דמות אהובה: סיריוסססס!!!! סדר עדיפויות: לפי הסדר, מהחמישי לראשון, בערך...

ספרפור

New member
להלה בלו בלו בלו../images/Emo109.gif

שם אמיתי (לא חייב מלא, כמובן):ספיר גיל:עוד קצת 14 אזור בארץ (לאמיצים יותר- ישוב/עיר):אשקלון
מתי קראת את הספרים לראשונה:אמ, לפני חמש שנים בערך. דמות אהובה:פרד וג'ורג' כמובן, וגם רון. וסיריוס. ולופין. סדר עדיפויות:החמישי, השלישי, הרביעי, השני והראשון. והנועזים ביותר- תמונה
אתם לא באמת רוצים. תאמינו לי.

תורי^^

למרות שאני לא כל כך מגיבה פה... אני אגיב פה:) שם אמיתי (לא חייב מלא, כמובן):יוליה...אעדיף יול. גיל:16 ושבועיים:) אזור בארץ (לאמיצים יותר- ישוב/עיר):בית שמש..לא שזה יתן משו למישו.. מתי קראת את הספרים לראשונה:הוו..מזמן.. כיתה ה? דמות אהובה:דראקוווווו, הארי הרמיוני ג'ני קונדסאים...קיצר ממש הרבה. סדר עדיפויות:אמ..איו..בעיקרון..חוץ מזה שלא ממש אהבתי את השני והשלישי.. והנועזים ביותר- תמונה :p הינה הפרטים שלי:אמ...צריך לחפש הרבה הרבה הרבה..וזה לא הזמן המתאים

Jifannit

New member
בית שמש?

מכירה, הייתי שם מלא פעמים. יש לי חברות שגרות קרוב לשם ^.^ אפשר יולי? בבקשה? *-* יולי שם יפה *-*

יאאאאי...

מגניב...נראה לי את הבן אדם מפורומים שמכיר את העיירה הקטנה הזו.
אם את רוצה לקרןא לי יולי...בכיף...

Jifannit

New member
יולי! יולי! יולי! D:

כיף לומר את זה ^O^ אני זוכרת שבכיתה ב' ראיתי ככה בחדשות שיש ראשי תיבות- ב"ש. אז אמרתי "מה יש להם לדווח מבית שמש?" "זה לא מבית שמש." "בית שאן?" "לא." "בן שמן?" "לא." "אז מאיפה?" "באר שבע, נעמה, באר שבע." XP

למעלה