אווווקי, רעיון-

the Sman

New member
^^

שם אמיתי: שחר גיל: עוד מעט 16 איזור בארץ: מודיעין מתי קראת את הספרים לראשונה: לפני 5 שנים בערך דמות אהובה: אמממ, גרעפ
סדר עדיפויות: שביעי, אחרי זה כל השאר..

MoRaN242966

New member
שלי..

שם:מורן גיל:16 אזור בארץ (לאמיצים יותר- ישוב/עיר):ת"א מתי קראת את הספרים לראשונה: כיתה ו' בערך דמות אהובה: הארי ודראקו סדר עדיפויות: הרביעי החמישי השישי הראשון השני השלישי

Roonil Wazlib

New member
ככה:

שם אמיתי:רוני גיל:13 אזור בארץ (לאמיצים יותר- ישוב/עיר): טבעון מתי קראת את הספרים לראשונה: גתה ג' (תעשו חישוב לבד) דמות אהובה: מהספר? רמוס. בכלל? שאלה טובה סדר עדיפויות: שלישי, רביעי, חמישי, ראשון, שני

luvgirl

New member
גם אני רוצה לענות!!!

שם אמיתי (לא חייב מלא, כמובן): מאיה משולם גיל: 16 וחצי עוד שבועיים! (בערך אבל מי סופר?!) אזור בארץ (לאמיצים יותר- ישוב/עיר): חיפה חיפה! מכבי שלי! מתי קראת את הספרים לראשונה: קנו לי את שלושת הראשונים לבת מצווה...ומאז התמכרתי! דמות אהובה: אין ממש...אבל כעקרון השלישיה..וג'יני גם חמודה...והתאומים.. סדר עדיפויות: שלישי שישי רביעי חמישי והראשון ןהשני ביחד! והנועזים ביותר- תמונה: סורי! עד כאן!!!

nitzani2

New member
אממממ

שם אמיתי (לא חייב מלא, כמובן): ניצן ישראל גיל:13 וחצי אזור בארץ (לאמיצים יותר- ישוב/עיר): פתח תקווה מתי קראת את הספרים לראשונה: ממש ממש לא זוכרת דמות אהובה: אוהבת את כולם! אצל כל אחד יש משהו מאגניב, וזה מה שעושה את הארי פוטר ל-ה-ספר. סדר עדיפויות: שישי (למרות שעוד לא סימתי- 9 פרקים לסיום), חמישי, רביעי, שלישי, ראשון ושני

../images/Emo14.gif../images/Emo110.gifטוב, אז גם אני...

שם אמיתי (לא חייב מלא, כמובן):
רוני גיל:
15.5 אזור בארץ (לאמיצים יותר- ישוב/עיר):
ת"א מתי קראת את הספרים לראשונה:
בכיתה ד' או ה'... דמות אהובה:
רון
סדר עדיפויות:
אאמממ... אין לי ממש... אבל את השני ממש אהבתי- כשקראתי אותו התחלתי להתמכר
וגם את הרביעי ממש אהבתי
והנועזים ביותר- תמונה :p
נממ

Jifannit

New member
יואווווו

תגידי, למה השיער שלך לבן ומתולתל ואת קטנה, ומי זאת שנותנת לך נשיקה? *בורחת* סתם, סתם :) את יאפה. (-: (אני הייתי פחדנית, שמתי תמונה שלא רואים את הפרצוף! D:)

רק יום אחד לא הייתי

בפורום וכבר עשיתם שרשור יפה שכזה
אז.. קבלו אותי
שם אמיתי (לא חייב מלא, כמובן): שירן גיל: עוד.. 9 ימים: 18 אזור בארץ (לאמיצים יותר- ישוב/עיר): קריות סיטי
מתי קראת את הספרים לראשונה: אמ, בכיתה ח' אם אני לא טועה, וזה בכלל התחיל כי הייתי אצל חברה בבית והיא הייתה סנובה מגעילה ששיחקה במחשב וייבשה לי את החיים. אז חיטטתי לה במדפים וראיתי את הספרים ו.. נו, אתם יודעים את ההמשך
דמות אהובה: סיריוס וסנייפ. כן, אני יודעת שזה ביזאר, אבל.. ביזאר זה נהדר, אל תשכחו
סדר עדיפויות: שישי
חמישי
שלישי
שני
רביעי
ראשון.
והנועזים ביותר- תמונה אני לא נועזת
ו.. זהו.
*קוראת את השרשור כולו*

הו וול |כחול|../images/Emo108.gif

אזור בארץ (לאמיצים יותר- ישוב/עיר):אני אמיצה, גרייט ~_~ באר שבע
מתי קראת את הספרים לראשונה: כיתה ו'
דמות אהובה: הרמיוני
סיריוס [כי אני פאנגירלז, תמותו] ורון. [גם ג'יני. כי היא כוסית]
סדר עדיפויות: חמישי שלישי רביעי שני ראשון.

LuLuLu iT

New member
../images/Emo69.gif יא, את כזאת יפה. ואמ,

כן, חמודה! למדי לחיות עם זה. [ואל תרביצי לי?
]

אני אני עונה!

שם אמיתי: סתיו..ועזבו ת'שם משפחה סתם מסובך D= גיל: 13 (עוד חודש 13 אבל נעגל..) ולא! אני לא קטנה! טוב אני כן, אבל אני בוגרת בנפשי! הא אזור בארץ (לאמיצים יותר- ישוב/עיר): אזור- מרכז. מודיעין-"עיר העתיד" האהא אני אמיצה! (בצפר עירוני ב' לאלה שגרים במודיעין) מתי קראת את הספרים לראשונה: אמ...ת'אמת שאני לא זוכרת. אח שלי קרא את הראשון אז אמא שלי כעסה שאני לא קוראת נכנסתי לחדר שלו וראיתי את זה על המדף שלו אז לקחתי והתחלתי לקרוא :) לא זוכרת אזה כיתה זה היה..אולי ד'? או ה'? דמות אהובה: אין אחת ספציפית, אבל אפשר להגיד שאני מחבבת את הרמיוני. סדר עדיפויות:אמ..אני יעשה את זה בסדר עולה מהטוב לרע. רביעי (הכי טוב), חמישי, ראשון, שני, שלישי (לא אהבתי אותו..). את השישי עדיין לא קראתי
מחכה שהוא יצא בעברית 8-S (למרות שאני מתקדמת באנגלית..אבל לא יותר מדי). והנועזים ביותר- תמונה :p - אמיצה אבל לא נועזת? במילא אין לי תמונות נורמליות שלי במחשב..בעצם.אין לי תמונות נורמליות שלי בכלל..אני לא פוטוגנית. אני מעדיפה מצלמת וידאו!

Jifannit

New member
אוה, אוה, אוהההה!

את מפורום 1240! רגע, זאת את שאף פעם לא מחוברת במסן? Oo הומ.

Jifannit

New member
אמ, כנראה זאת לא את ^^"

היהי צריך לעשות שרשור קשר קשר. מסן, אייסי, מייל, משהו כזה X_X

למעלה