אווווקי, רעיון-

me....../images/Emo8.gif

שם:נופר גיל:13 (ב-24) אזור בארץ:רמת הגולן
מתי קראת את הספרים לראשונה: בכיתה ד'. דמות אהובה:סיריוס
וטונקס. סדר עדיפויות: סדר יורד(
)החמישי,הרביעי,השלישי,השני ואחרון חביב-הראשון!

17סיסי

New member
אני חדשה אבל בכל זאת..

שם אמיתי: סיון (שלום לכולם
) גיל: 18 עיר: חדרה מתי קראת את הספרים לראשונה: בכיתה ח' דמות אהובה: סיריוס, רון, פרד וג'ורג, ג'יני, לופין.. סדר עדיפויות: ספר שלישי, רביעי, שני, ראשון, חמישי. (את השישי לא יצא לי לקרוא
)

או,גם אני:

שם אמיתי (לא חייב מלא, כמובן): אחינעם אדגר מארי חואנה בת' שלומי פוטר טל. גיל: 15. אזור בארץ (לאמיצים יותר-ישוב/עיר):אם אני אומר בנימינה,זה יגיד לכם משהו? מתי קראתי את הספרים לראשונה: אני חושבת שבגיל שמונה. דמות אהובה:כולם
סדר עדיפויות:אני לא משווה בין הספרים!הם כמו הילדים שלי! אין לי כוח להעלות תמונה.עייפה מדיי.

Jifannit

New member
הייתי בבנימינה!

O: זה אתם שסופר שלכם השקיות עולות כסף?! חוצפניםםםם הבעלים, מה אנחנו פה, בלרוס?! ^^"

אי!!

נא לא להשמיץ את בלורוס!:p חוץ מזה..לא רק בבלור השקיות עולות כסף... גם בארצות אחרות...

Jifannit

New member
**בלרוס

אממ, נכון ^^" בלרוס ארץ מהממת. אמא שלי הייתה שם והביאה ספר עם נופים... יאא *-* סבתא שלי נולדה שם D: טוב, סוף שרשור.

דנדושי1

New member
קצר..

שם: דניאל גיל:15 אזור בארץ: אשדוד מתי קראת את הספרים לראשונה: לא זוכרת..מזמן דמות אהובה: פרד, ג'ורג,ג'יני.. סדר עדיפויות: 5, 3, 4, 2 ו-1

אפשר גם אם לא חדשים? ../images/Emo9.gif

אני שמחה שיש מן שאלון...רציתי שיהיה..
שם: דן גיל: X אזור: מרכז מתי קראת את הספרים לראשונה: לפני 5 שנים, שנה אחרי שהטירוף התחיל (אבל הוא לא היה ממש טירוף אז..) דמות אהובה: הארי והרמיוני. סדר עדיפויות: של הספרים?...: חמישי ושישי,רביעי,שלישי,ראשון ושני.

N o A 1 1

New member
../images/Emo13.gif

שם אמיתי (לא חייב מלא, כמובן):נועה אליאס גיל:עוד 23-22 ימים יומולדת אזור בארץ (לאמיצים יותר- ישוב/עיר):ת"א(אני אמיצה) מתי קראת את הספרים לראשונה:מממ..כיתה ה' אבל לקרוא לקרוא זה בו' דמות אהובה:הרמיוני,לופין וסיריוס סדר עדיפויות:שישי+שלישי,רביעי,חמישי,שני,ראשון

אני ../images/Emo6.gif

שם אמיתי: דני
גיל: 14 עוד חודש אזור בארץ: תל אביב מתי קראת את הספרים לראשונה: אני לא בטוחה, אבל נראה לי שבסביבות כיתה ג/ד דמות אהובה: דראקו
סדר עדיפויות: שישי, רביעי, שלישי, חמישי, שני, ראשון. אבל זה די משתנה. על התמונה אני אוותר

Danielovich

New member
אוקי+תמונה

שם:דניאל גיל:19 מגורים:כרמיאל קראתי את הספר הראשון לפני 5 שנים. אוהב את כל הספרים באותה מידה. דמות אהובה: רון :)

J Halliwell

New member
אני

שם אמיתי: ג'ייק (רוצים מלא, טוב נו...אבל זה ארוך..) Jakob Brian Halliwell גיל: 17 וחצי אזור בארץ (לאמיצים יותר- ישוב/עיר): טוב נו...אבל אל תשפטו אותי בגלל ההורים שלי, כפר שמריהו. מתי קראת את הספרים לראשונה: קראתי את הראשון כשהוא יצא וכך הלאה.. דמות אהובה: אני לא מצליח לבחור, אני אוהב את כולם ברגעים שונים. סדר עדיפויות: רביעי, שישי, חמישי, שלישי, שני, ראשון

popit

New member
../images/Emo26.gif

שם אמיתי (לא חייב מלא, כמובן):שרון גיל:עוד חודש 16... אזור בארץ (לאמיצים יותר- ישוב/עיר):מודיעין
מתי קראת את הספרים לראשונה:גיל 11 ככה...אני חושבת... דמות אהובה:רון
סדר עדיפויות:השישי, השלישי, הרביעי, החמישי, השני, הראשון.

למעלה