אווווקי, רעיון-

Jifannit

New member
אווווקי, רעיון-

אני לא יודעת כמה חדשים הצטרפו אתמול והיום, אבל ראיתי כמה שרשורים :p בכל מקרה, בואו נהיה מציאותיים לכמה רגעים (זה אפשרי? Oo), ויהיה נחמד אם כל אחד ישרשר: שם אמיתי (לא חייב מלא, כמובן): גיל: אזור בארץ (לאמיצים יותר- ישוב/עיר): מתי קראת את הספרים לראשונה: דמות אהובה: סדר עדיפויות: והנועזים ביותר- תמונה :p הינה הפרטים שלי: שם:נעמה גיל:12 וחצי אזור בארץ: אממ, 4 דקות ממיני ישראל אומר לכם משהו? מתי קראתי את הספרים לראשונה: כשהייתי בתחילת כיתה ג' דמות אהובה: "הארי, תעשה לי ילדים ממושקפים! רק אם אפשר בעוד 13 שנה כי אני עדיין צעירה Oo" סדר עדיפויות: חמישי, שלישי, רביעי, ראשון, שני והינה אני :) זה מפלייר לחווה שאני רוכבת בה.

קטרפי

New member
אני ../images/Emo110.gif

שם אמיתי: ג`ובאני פבריציו עידניטו קורליאונה (עידן) גיל: 17 אזור בארץ (לאמיצים יותר- ישוב/עיר): רחובות מתי קראת את הספרים לראשונה: מתי שהם יצאו דמות אהובה: הרמיוני, ג`יני, פרד וג`ורג` סדר עדיפויות: השלישי, הרביעי, הראשון והשני ביחד, החמישי

Jifannit

New member
החמישי אחרון?!

ג'ובאני פבריציו עידניטו קורליאונה, אני מופתעת! O: סתם סתם :) כל אחד והטעם שלו.

OrlOsh

New member
אני

שם אמיתי : אורלי גיל: 15 ו10 חודשים אזור בארץ : ראשל"צ מתי קראת את הספרים לראשונה: בחופש פסח של שנה שעברה ( חיחי ) דמות אהובה: רון, כמובן, פרד וג'ורג', והרמיוני סדר עדיפויות: שישי, שלישי, רביעי, ראשון, שני, חמישי

ספרפור

New member
יא

avinoam edry

New member
ובכן

שם אמיתי (לא חייב מלא, כמובן):אבינועם אדרי (מתוכם אה) גיל: 17(כמעט) אזור בארץ (לאמיצים יותר- ישוב/עיר):ירושלים מתי קראת את הספרים לראשונה: כיתה ו דמות אהובה:הרמיוני ופרד וגורג סדר עדיפויות:שישי שלישי שני רביעי חמישי ראשון והנועזים ביותר- תמונה : אתם באמת רוצים לדעת ?

ToryMaster

New member
המ

שם אמיתי (לא חייב מלא, כמובן): יעל [קראו לי ויקי]. גיל: 17. אזור בארץ (לאמיצים יותר- ישוב/עיר): גליל מערבי, שם של המקום לא יגיד לכם כלום. מתי קראת את הספרים לראשונה: לא זוכרת. דמות אהובה: אין אחת. סדר עדיפויות: אין לי סדר מסוים. תמונה תצורף מאורח יותר

Neko chan

New member
תגובה

שם: איה גיל:17 איזור:חיפה מתי קראתי לראשונה: כתה ו אני חושבת... דמות אהובה: סיריוס ( הוא עוד יחזור...בתקווה) סדר עדיפויות: שלישי, חמישי, ראשון, רביעי, שני, שישי(לא מתתי עליו, עם כל הכבוד לרולינג, אבל אני בטוחה שהשביעי יהיה יותר טוב) על תמונה אני אוותר.

Mrs Amber Bloom

New member
^-^../images/Emo41.gif

שם אמיתי (לא חייב מלא, כמובן): ענבר, אבל קראו לי אמבר גיל: 14 אזור בארץ (לאמיצים יותר- ישוב/עיר): פתח תקווה מתי קראת את הספרים לראשונה: הרבה אחרי שהוא יצא
דמות אהובה: רון, פרד, ג'ורג', הרמיוני, דמבי סדר עדיפויות: רביעי, שישי ושלישי, שני, ראשון וחמישי- ביחד:) תמונה
|מזילריר|

כמה קווירים P:

שם אמיתי: מבריזנית כפייתית לשעבר ג'ון-תעשה-לי-ילד, או בקיצור- תום. גיל: 16 אזור בארץ (לאמיצים יותר- ישוב/עיר): חיפה מתי קראת את הספרים לראשונה: מגיל 9-10 ככה...[באמת!!] דמות אהובה: הקונדסאים, התאומים וויזלי, טום רידל, סנייפ, וואו יש המון! סדר עדיפויות: אני אוהבת את כולם. אבל הספר הכי טוב בסידרה הוא ה-4.

yehudit b

New member
גמני ../images/Emo26.gif

שם אמיתי (לא חייב מלא, כמובן): יהודית גיל:17 ו8 חודשים אזור בארץ (לאמיצים יותר- ישוב/עיר):אמיצים? :-* במרכז
מתי קראת את הספרים לראשונה:די כשיצא הראשון, כשהייתי בת 12 דמות אהובה: דמבלדור ולופין סדר עדיפויות: אני עוד לא סגורה על זה והנועזים ביותר- תמונה : אין לי גם אם רציתי

I Me Mine

New member
נאמ!

שם אמיתי : רתם-בלי-ו' גיל: 12. וארבעה חודשים! אני לא קטנה! לאאא!!! אזור בארץ (לאמיצים יותר- ישוב/עיר): מודיעין :p העיר הכי מעפנה ביקום. מתי קראת את הספרים לראשונה: התחלתי בכתה א'. דמות אהובה: ווי, הרבה... סדר עדיפויות: 6, 3, 4, 2, 5, 1

Jifannit

New member
לא קטנה, לא קטנה!

גם אני ככה :) יותר נכון, בחודש הבא בת 12 וחצי.

popit

New member
את ממודיעין?../images/Emo12.gif

12 זה כיתה ז' בדרך כלל, לא? איזה בי''ס?

Aragollum

New member
אכן עיר מעפנה../images/Emo11.gif

כבר היית בישפרו סנטר
הוא חביב ביותר - אבל הוא לא באמת במודיעין
קרוב למודיעין בערך כמו ת"א

מממ!:]../images/Emo60.gif

שם אמיתי: ליאת גיל: 16 אזור בארץ: פתח תקווה מתי קראת את הספרים לראשונה: בגיל 11 דמות אהובה: רון
סדר עדיפויות: 3 1 ו6 במקום הראשון, 4, 2, 5 יומטוב!

Itamar Levy12

New member
../images/Emo67.gif

שם אמיתי (לא חייב מלא, כמובן):איתמר לוי גיל:16 אזור בארץ (לאמיצים יותר- ישוב/עיר):אילת=) מתי קראת את הספרים לראשונה:כתה ו' דמות אהובה:הנחש של ולדי ודמבי סדר עדיפויות:שישי רביעי חמישי שלישי ראשון שני

אני ^^ ../images/Emo29.gif

שם אמיתי: אופיר. (קראו לי ג'וּן
) גיל: 17 אזור בארץ: דרום מתי קראת את הספרים לראשונה: ארר... לפני חמש שנים ><; דמות אהובה: הארי או דראקו (אוברדוס של פאנדום, אניוואן? :X) סדר עדיפויות: (משמאל לימין!) 6-4-2-3-5-1 תמונה
(כמה רנדומלי
)

למעלה