אווווף!!!!!!

לגבי הערתך על מדינות אחרות

לפחות בארה"ב ממה שידוע לי טיפולי IVF אינם ממומנים ע"י המדינה וכל טיפול כרוך בהוצאה של אלפי דולרים. לכן מן הסתם שם לא רצים מייד לIVF... ומן הסתם כשתלכי לרופא פריון הוא יציע IVF.

annabell Lee

New member
אמממ..לא מדויק.

כל הרפואה בארהב מבוססת על ביטוחים פרטיים. הביטוח הראשון שהיה לנו, כן כיסה, למשל, IVF, נדמה לי שזה היה מימון של בין 90-95%...כן בדקתי...היה לי איזה רעיון בראש שאוכל לעבור עוד סבב IVכ..כדי לסגור קב' כדורגל.

מה שאני יודעת זה מקריאת

סיפורים של בנות בפורום פוריות, לא מנסיון אישי
. פרייארית, היה יכול להיות נחמד אם הייתה לך קבוצת כדורגל בבית
(נראה לי היו משגעים אותך לגמרי
)

annabell Lee

New member
אאהה...הרסו לי את התכניות...

אז זהו...שהם כל כך רצו תינוק שנראה לי שלא הייתי צריכה לדאוג לכך שיהיה לי קשה..את לא מבינה איך הם מתנהגים שבאים חברים עם תינוקות. ד"א...שחיפשתי לך מתנה לפני שהגעתי..הבלונד הקטן היה איתי ועלה לו רעיון בראש שאולי אולי אני בהריון..הוא ממש התרגש ולא קיבל "לא" כתשובה..לקח לו כמה ימים טובים לקבל את הרעיון שלא יהיה לו תינוק בבית. לכי תסבירי לו...

חחח הבלונדי שלך צודק../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif

אני חושבת שרוב הילדים תמיד רוצים שיהיה תינוק בבית
. בטח החברות שלך אוהבות להגיע אלייך, באות למנוחה ויש מי שמטפל להם בתינוק
.

annabell Lee

New member
למי שיש תינוק בהחלט מקבל כאן חופש..

אבל לרוב יש כבר ילדים גדולים...ממש מעטים עם תינוקות.

זואילי

New member
הי שושן

תראי, את שואלת עכשיו לגבי מעבר יח' פוריות אם בעצם ממילא צריך ניתוח, נכון? אבל לפני כן כתבת שכשהיית אצל סוריאנו הוא הציע 2 דברים *נפרדים* נכון לעכשיו. כמובן נושא למחשבה והחלטה שלך.. אם אני מבינה נכון, ותקני אותי אם אני טועה, הוא אמר שאם את רוצה להמשיך כרגע רק בקטע של טיפולים, אז הוא מציע לשנות יח'. כמו שאמרו למעלה, משנה מקום משנה מזל. אני מבינה כמה קשה לעשות את השינוי הזה כשמתרגלים ליח', לצוות, לרופא וכו'. אבל את לא מחוייבת לשום מקום. את מחוייבת רק לתוצאה הסופית אם זה הנושא החם - להשיג הריון תקין. אני יכולה לספר לך שאני עברתי 3 מעבדות. ובכל בי"ח - התוצאות ברמת עבודת המעבדה היו שונות לגמרי. מבחינת ביציות והפריות. אמנם אינני יכולה לספר על השגת הריון, אבל שינויי רופא הביאו לשינוי בפרוטוקולים ובתרופות בתוכן. ושינוי מקום הביא לשינוי במראה הביציות, בכל מיני מניפולציות על ההפריות ובאיכות העוברים. הדבר השני שסוריאנו הציע לך הוא לעבור לפה' ולהסתכל מה המצב בבטן. זה לדעתי, לא קשור עכשיו לנושא מעבר יח' פוריות. יש נשים רבות שלאחר מס' כשלונות ב IVF, הלפה' מלבד העניין האנדואי, אכן תרמה לשיפור המצב הפריוני מכל מיני סיבות. (כל אחת והמקרה שלה). אז כאן יש איזה כיוון נוסף ש*עשוי* בהמשך אולי לתרום להצלחת הטיפולים, ביח' זו או אחרת. לגבי שאלתך על האנדו במהלך ההריון - את זה רק הנשים שעברו הריון יכולות לספר, ועל זה המידע יחסית מועט. עדיין תמצאי נשים שהיה להן הריון "רגיל" לגמרי, ואחרות שהיה להן הריון עם מיני עניינים. גם כאן, בסופו של דבר, כל מי שהגיעה לידיים מלאות בתום ההריון האנדואי - מבחינתה הכל היה לה שווה את זה. לא חושבת שיש כאן מישהי שיש לה כוחות לעבור ניתוח, בטח ובטח כשאנחנו יודעות שזו לא "תרופה". אבל שוב, אני חושבת שאם אישה עברה ניתוח על אף הפחדים, דאגות ומה לא, ואח"כ השיגה את מבוקשה - בין אם זה שיפור באיכות החיים או הריון או שניהם או כל מטרה אחרת - אז תמיד תמיד, רק בדיעבד אפשר לדעת עד כמה הניתוח היה נחוץ או לא...

וואו, לא חשבתי שהחלפת יחידה

יכולה לחולל שינוי כ"כ דרמטי. את צודקת, זואילי, ניתחת את העניין בבהירות. למעשה עלו כאן שתי אפשרויות *שונות* וסוריאנו בפירוש אמר שזו החלטה שלי. כשאני חושבת על זה, נראה לי שלפה' זה סוג של כיוון לטיפול, אבל יש כיוון אחר שבכלל לא נסיתי והוא החלפת יחידה. זה יותר קל מלפה' במובן מסויים... ובהתחשב בגורמים נוספים הוא יכול להיות רלבנטי יותר, בשלב זה. אם כל הטיפוולים שעברתי היו מעולים ומזהירים אז ניחא, אבל כיוון שיש מה לשפר מבחינת איכות הטיפול, אולי אני אשקול את זה לפני לפה'. אני גם אישה שהולכת על הלב שלה. לא רק איתו, משתדלת גם עם הראש (זה בעלי עושה בעיקר.) אבל הלב שלי אומר שאני עכשיו לא מוכנה ללפה' ולמעבר יחידה - כן. יש לכן המלצות על רופאים/יחידות מסויימות? רק שתדעו שאין עליכן... כל כך טוב לנתח איתכן דברים ולקבל מכן תשובות ומידע. לילה טוב, יקרות ורק טוב בכלל
שושן צחור כבר רגועה יותר

למעלה