אווווף נימאס לי

ת מ ו ז

New member
אווווף נימאס לי

זה לא פררר תמיד אני ניקלעתי למצבים גרועים.... ניפרדתי מחבר שלי שהייתי איתו חצי שנה.... ואני מזה מתה על אמא שלו... ממש קשורה אליה בזמן שהייתי איתו היו לי מלא ריבים אם האמא שלי וכל זה... והיא הייתה לי באמת כמו אמא שניה.... וקרה מה שקרה ואני וחבר שלי ניפרדנו.... ואני עדין אוהבת את אמא שלו.... כל פעם שאני רואה אותה ואז הולכת אני מרגישה כאילו אני ניפרדת מאמא שלי וזה מזה עצוב..... וגם היא אוהבת אותי... וכל הזמן אומרת לי שאני מוזמנת ואני כמו הבת שלה
וזה כל כך עצוב כי... זה כבר לא במקום שלי לבוא אליהם ולא נעים לי מהאקס שלי.... ואני באמת לא יודעת מה לעשות... יהיה לי ממש כואב לנתק קשר איתה... כמו לעבד אמא משהו יהיה חסר

אוי מותק..קבלי ../images/Emo24.gif../images/Emo70.gif

אני מבינה ת'הרגשה שלך מותק...אם היית יודעת כמה "אמהות" היו לי[ועדיין יש..] זאת הרגשה מאוד לא נעימה כשאת ממש מתחברת למישי[ובדר"כ זאת האמא של החבר..]ואז פתאום כשאתם נפרדים העניין הופך מוזר לבוא לבית של האקס בשביל לבקר ת'אמא..זה בראסמי עניין קצת מוזר וההרגשה,כמו שאני אומרת- בעעע...[או בלעעע..מה שתרצי...] אבל אם שואלת לדעתנו,אין סיבה שלא תיפגשי עם האמא השנייה שלך במקומות אחרים לאו דווקא בבית שלה איפה שתיראי את האקס שלך. אם החברות הזאת ביניכן היא משו שאת ממש לא רוצה להפסיד אני בטוחה שיש עוד המון דרכים להיפגש איתה ולהמשיך בקשר בלי שום קשר לחבר לשעבר שלך... בכל זאת, המון בהצלחה לך מותק,ובתקווה שתמצאי ת'דרך הנכונה

sh53

New member
לכל מטבע יש 2 צדדים,הטוב והפחות טוב

מצד אחד נפרדת מהחבר יפה ופתחת לעצמך את הדרך להמשיך הלאה בחיים ולא להיות במקום שאת לא רוצה להיות בו. מצד שני הפסדת אשה-חברה יקרה שהיתה לך כאם ואהבת והוקרת אותה על כך מאוד. לפעמים אנו עושים משהו שעושה לנו טוב מצד אחד, אך משלמים מצד שני על משהו מכיוון אחר, אין ברירה. מסכימה עם מה שכתבת בהחלט: זה לא לענין לבקר אצליהם בבית כשהאקס שם, מניחה שהלב שלו לא בנוי לזה שיראה אותך אצליהם בבית וגם זה לא פייר כלפיו מבחינת ההגינות. מה אפשר לעשות? אם יש לך בעיה ואת זקוקה לתמיכה או עצה, את יכולה בהחלט להתקשר אליה ואני בטוחה שלאט לאט עם הזמן תכירי חברים וחברות חדשים (ואולי גם בן זוג חדש) ואז תכירי גם אמהות נוספות ואולי הן תמלאנה את "הפינה" שחסרה לך כל כך.

ת מ ו ז

New member
שושי

תראי, עכשיו אני בקשר אם הרבה בנים, ז"א שלא חסר לי חברים או משהו כזה אבל היא פשוט משהו ממש מיוחד... היא לא סתם ז"א היא משהו שניקשרתי אליה ממש
כל הזמן שאני מדברת איתה היא אומרת לי שאני בת בית אצלם והיא אוהבת אותי כמו אמא ושאני רוציה ומתי שאני צירכה משהו שנאי יקרא לה... אבל באמת מסכן האקס.... אם היו עושים לי את זה הייתי מזה מתעצבנת
אני יודעת שאני יוכל לנתק איתה קשרים.... אבל זה יהיה כואב מאוד.... זה מה שאת חושבת שאני צריכה לעשות...?

sh53

New member
יש אפשרות בהחלט לשמור על קשר

להתקשר ואפילו לבקר בבית, אך לוודא שהאקס לא בבית או צפוי להגיע (להתחשב גם ברגשות שלו, אני מניחה שיום אחד הוא גם יכיר בחורה ואז לא תהיה את הבעיה הזאת בכלל).

life to short

New member
אממ..עצה שלי אליך

תנצלי את ההזמנות של אמא שנייה אני ואמא שלי לא כול כך קרובות וזה מבאס אני לא מרגישה איתה הכייייי פתוחה בעולם וזה לא ממש הכי טוב אז תשימי זין על האקס שלך ותיפגשי איתה ! בהצלחה....

sh53

New member
זה לא קל לעשות מה שאת אומרת

כי האמא גם בתמונה פה ואם היא תראה שהיא מתייחסת לבן שלה ככה ומזלזלת בו ורק דואגת לעצמה, אז לאט לאט האמא תתרחק ממנה, אז מה היא תשיג ככה? היא נפרדה מהבחור יפה, אז למה להרוס את זה? היא יכולה להשיג את אותו דבר גם בדרך יפה, אז בעצם למה לא ללכת בדרך הזאת? בעניינך: האם ניסית פעם לשתף את אמא שלך? לדבר איתה? לשאול שאלה? בא לך לפרט - למה את ואמא שלך לא חברות קרובות? איפה הקצר ביניכן?

life to short

New member
אממ

אני לא יודעת בדיוק איפה הקצר מגיל קטן לא הסתדדרנו סיפור ארוך ומורכב...

sh53

New member
ניסית פעם לפנות ולבקש עזרה?

אי אפשר לבכות על חלב שנשפך (העבר), אך מה לגבי ההווה והעתיד? אם תפני אליה, תשאלי שאלה או תבקשי עצה, מה תגובתה?

BaBy LiS

New member
לדעתי..

את יכולה לקבוע איתה בבית קפה כמו שכבר אמרו או סתם להפגר לדבר ואפשר אולי גן בבית שלך לא בשלו זה לא חייב ליהיות אצלו..=]

השאלה היא

מה טיב היחסים שלך עם האקס שלך ? אם הוא יכול להיות ידיד שלך ? אם הוא יהיה ידיד שלך למרות שפעם הייתם חברים , אז גם אמא שלו תמשיך להיות בקשר איתך. החוכמה היא להפוך את האקס מאקס ששמים עליו איקס , לידיד. זו דעתי , זה מה שאני הייתי עושה אילו היה לי קשר כל כך חם עם אמא של החבר שהיה הופך להיות אקס

למעלה